Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My na PS4 taky :-)
  • no ale moje zakladni deska nepodporuje ddr4 jenom ddr3 takže mě to jede normalně
  • Počkat, počkat, počkat... Skylake a DDR3?
    Tak pozor na http://www.svethardware.cz/intel-varuje-pameti-ddr3-mohou-poskodit-procesory-skylake/41151
  • a jaky je amd fx 6300 na hry ?
  • radši si počkam na amd zen a pak prodal i3 6100 s zakladovkou a koupim buď xbox one nebo amd zen a zakladni desku am4 nebo fm3
  • "a co amd fx 6300 ?"

???
  • A zarazilo mě to hlavně z důvodu, že Skylake je celkově dražší a pro hráče nepřináší nic navíc. Osobně bych ušetřil na 8 GB paměti a desce pro Skylake a šel do i5 4950. Výkon vyšší, peníze ve výsledku stejné.

Ale rozhod ses jinak. Tak snad jen ať ti mašina dobře slouží a nějaký pátek vydrží.
  • a co amd fx 6300 ? to už si radši potom koupim xbox one ktomu halo kolekci a mam klid *1*
  • Já se jenom ptal, nemusíš se hnedka vztekat. Virtuální je stále jen virtuální. Taky jsem měl kdysi virtuální dvoujádro a využil jsem to jen v pár neherních aplikacích. Ten procesor má celkem vysoký výkon na jádro, ale ve vícevláknových úlohách začíná ztrácet (i stará i5 2500 je rychlejší). No, můžeš si zkusit odhadnout, kterým směrem se bude posouvat náročnost her, když současné konzole mají osmijádra...

Prostě mě to zarazilo, protože výměna procesoru je náročnější a (díky změně socketu cca každé dva roky) v boducnu bez výměny desky nemožná, přitom paměti a popř. GK jsou v tomto ohledu bezproblémové. Ale tady sis dost možná zabil prostor k upgradu, protože novou GK ti ten procesor už možná nebude stíhat obsluhovat => nebude využit její potenciál.

Možná by bylo lepš si o tom něco přečíst. Průběhy FPS na youtube sice vypadají hezky, ale jestli plánuješ počítač do budoucna... Navíc je tam hromada fejků.
  • tak si podivej na youtube rozdil mezi i3 vs i5 a vykon ve hrach je stejny přece nebudu kupovat drahej intel i5 když i3 je levnější spiš hodně zaleži na graficke kartě než procesor *3*
  • Tohle bude mrda jaxviň. Zábava na sto hodin kvalitního odreagování. *14*
  • 16gb ram mam do budoucna nemusim upgradovat ramky ani grafiku ani procesor si myslim protože jeto nova architektura skylake a je lepši než amdčko radši bych vzal i3 než amdčko už jen kvuli ceně a spotřebě jsem koupil i3 6100
  • protože i3 je vyrtualni 4 jadro tak naco kupovat i5 https://www.youtube.com/watch?v=G5ejBlynOV8 tady je duvod proč jsem koupil skylake i3 a i5 je fyzicke 4 jadro ja si myslim že jeto stejne akorat i3 ma 2 vyrtualni
  • just cause je lepši než nějakej konzolovej uncharted uncharted je spiš kopirovka tomb raider
  • Můžu vědět, proč sis na hry pořizoval Skylake a jenom i3? Navíc k tomu 16 GB RAM? Nebylo by lepší ušetřit a jít do starší generace, kde je výkon stejný, ale cena nižší -> potom by peníze vystačily i na i5 a v budoucnu přidat paměť je jednodušší, než měnit procesor...
  • Hrál jsem Just cause na PS2 (:DDD) , na PC oba . Obzvlášť na Rogalu v údolí nad řekou byla dvojka přímo epická .
    Jsem moc zvědav s čím se Avalanche opět vytasí . Vždyť dvojku jsem hrál na P4 2,2 Ghz s HD Ati 3450 AGP , 2GB RAM a v mém nativním 1280x1024 + bez nějakých větších změn grafiky naprosto plynule .
    Sice nevidím ve videích propagovat hák a monorail zrovna také není běžný typ železnice , ale něco mi říká , že u této hry se budu bavit víc a déle než u aktuálního Falloutu ... Pokud má ta jediná myslitelná herní konzole tunelitějšího Nathana Drakea , my tu máme Škorpiona z Just Cause ...
  • si myslim že mi to pojede na high 1050p
    intel core i3 6100 skylake
    gtx 960 4gb ddr5
    16gb ram ddr3 1866mhz
    550W
    windows 7 64bit
  • Tak ty sis dobre slehnul nez si to napsal.
  • Sila Xbox one s tebou.
  • ty uz nefetuj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit