Přejít na výpis diskuzí
7 Days to Die vykrádá Minecraft i DayZ, přesto vypadá lépe
18.7.2013 | Ladislav Loukota
75 příspěvků
-
Tohle fakt vypadá ošklivě, to radši StarForge.
-
Ach, zase ti zombíci, tahle mánie snad neskončí:)
Na druhou stranu to podle mě vypadá celkem dobře. Spíše ale než jako inspiraci v DayZ tu vidím nedávno vyšlé State of Decay - opevňování domků, crafting apod. Narozdíl od této hry ale tohle vypadá na skutečnou simulaci (State of Decay je bohužel v rámci misí hrozně předskriptované), což může být výhoda, ale jen pokud to bude udělané dobře. Grafika mi nepřijde špatná, na nezávislou hru, naopak vypadá celkem dobře, i když je opravdu zvláštní ten kontrast mezi normálně vypadajícími domky atp. a kostkovým světem kolem.
Nicméně ten craftovací systém by si to z Minecraftu opravdu brát nemuselo, nikdy se mi moc nelíbil. Lepší pro mě je, když si může člověk rovnou vybrat z nabídky věcí, ke kterým má suroviny.
Ale celkem mě to zaujalo. Až na ty nešťastné zombíky, které lidi šikanují už pomalu v každé hře. -
-
Ten crafting systém se mi právě líbí, člověk musí experimentovat..
-
-
No já nevím kolik lidí tam skutečně experimentuje a kolik si jich jen otevře na netu minecraft wiki a jede podle toho:)
-
-
on je taky trochu problem, ze ikdyz clovek vi co by chtel vytvorit a ma i suroviny tak proste staci aby to blbe naskladal, nebo proste to s touhle surovinou zrovna nejde, nebo ta vec vubec ve hre neni... prikladem budiz http://www.minecraftwiki.net/wiki/Tnt, jak mu kurna clovek na neco takovyho prijit? jak mam vedet ze to musim dat na stridacku a jeste cim zacit? chapu, ze jde o nejake experimentovani, ale nezda se mi, ze by to mohlo fungovat bez toho abych hodinou zkousel ruzne kombinace jen tak naslepo
-
Jejich věc *3*
-
-
-
-
Je to skutocne otrepana tema, minecraft a zombie - no fakt je, ze sa to este nikomu nepodarilo spojit v uspokojivom vysledku. Vyzera to fakt lakavo, tie moznosti.... Trochu sa bojim optimalizacie, tam sa da pokazit vela. Ale tie mody co nato vzniknu, na tomto by sa dala vytvorit skutocne hardcoore survival akcia s plne znicitelnym prostredim, co viac moze jeden chciet
-
Až na malý detail minecraft nevyužívá voxelovou "grafiku" (engine) oproti téhle hře...
-
Našel jsem Český web o hře 7 Days To Die
http://7days2die.cz/ -
Hned v prvnich zaberech je zombik, ktery jako by z oka vypadl Clotum z Killing floor.
-
Ale chtěl bych nastavení úrovně aby z počátku po mě nešlo např. 50 zombíků, například v minecraftu: mírumilovná žádné příšery, lehká trochu příšer, normální tak akorát příšer, těžká hodně agresivních příšer, prostě aby ze začátku mohl pořádně vybudovat opevnění, to bych si dal nejlehčí úroveň a pak bych přídával, abych si ten svět užil.
-
Vypadá to zajímavě, nápad je to určitě dobrej. Z videa mi to zatím přijde dost takový tuhý, neohrabaný, ale jako indie hra proč ne. Uvidíme jaký bude výsledek.
-
autor je docela odvazny se svym tvrzenim ze to vypada lepe. Lepe jak minecraft ? Mozna, ale kazdopadne porovnava nesrovnatelne. Lepe jak DayZ ? Nikoliv. Odvazny to clovicek
-
no, v minecraftu je taky survival a jsou tam zombíci, takže tohle je tak neoriginální, že...je sice pravda, že těchhle Z her a nebo MOBA stylů je tolik, že to člověku připadá až zbytečné, ale co, je to stejně jedno, hrát to nebudu a rozčilovat se nad tím taky nechci, je to sice hloupý, ale hloupých věcí je... co nechápu, je, že vlastně jdu těžit kámen do lomu, protože svět obývají zombící? nevím, ale hlavní motiv pro sandboxovou craftící hru bych určitě nedal zombíky. Už se těším, až v tom jejich vast dynamic world with numerous possibilities budou hráči stavět hrady proti zombíkům... xD Navíc moc nevidím důvod nebo motivaci, proč tohle hrát. Ale třeba se nějaká motivace najde, kdo ví.
-
-
Je přece jasný že kdyby vypukla zombie nákaza tak všichni přeživší popadnou krumpáče do rukou a hurá do lomu...
-
Ja bych pockal, zombie hry me sice vubec neba, ale pri smiseni se sandboxem by to mohlo byt zajimavy...
Duvod nebo motivace proc to hrat je jednoducha a prameni z dob, kdy lidi bavilo hrat hry... dnes bohuzel vetsinu lidi bavi dohravat hry. Kdyby tam slo postavit radoby gotik hrad s pastima, tak by to mohla bejt celkem sranda.
-