Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    Vykrádá... v moment kdy někdo přijde s originálním nápadem a vytvoří tak v podstatě nový žánr, tak jakákoliv snaha ostatních vývojářů ten nápad vzít, pozměnit ho, trošku ho vylepšit nebo obohatit je vykrádání? ok..
    • Ladislav_Loukota
      To dozajista, otázka ale je, kde je ta hranice, kdy jde o zajímavou variaci originálu a kdy prostě jen plagiát. A to píšu ač se mi 7DTD velmi líbí. Ale vážně staří zkombinovat dvě jiné hry do jedné při zachování podobné stylizace, aby nebylo slůvko "vykrádá" legitimní popis?
      • nekromant33
        No přiznám se, že jsem se nedíval na ten samotnej kickstarter, takže nevím, jak se tam tvůrci prezentují, ale pokud vyloženě nemluví v superlativech a neoznačují 7DTD za výbuch originality a revoluce, pak je to jednoduše hra inspirována minecraftem a dayz, nevidím na tom nic špatnýho a výraz vykrádání beru jako hanlivé označení, které by se hodilo jen v případě, že by se vývojáři od těch dvou her vyloženě distancovali.

Třeba u WarZ to bylo jasný přiživení se, žádné přihlášení se ke zdroji inspirace, zaměrně zvolené jméno, které by mělo nepozorného kupujícího zmást, prezentace hry jako originální námět a ještě ke všemu nakonec klamavá kampaň z níž vzešla špatná hra.
    • Lidi vykradaji opice
    • 13_11
      Všechno je remix, chlapci.
    • Miserius
      Asi tak, každa automobilka ktera vyrabi automobil vykrada Benz *2*
      • A zapomněl si na vynálezce kola. *1*
      • Veskoslav
        Pravda no. Ale podle mě ten vykradl nápad od Nicolause Otta ohledně pohoné jednotky:-D
    • predstavte si kdyby to nikdo nedelal - zadna konkurence, zadna snaha o inovaci
    • Přesně to mě napadlo, když jsem pročítal text a ani jsem ještě neviděl video.
      Jakmile vyjde hra, kde je aspoň 1 zombík, tak to vykrádá DayZ a když je ve hře krumpáč, craft systém a svět založen na "krychlích", tak to vykrádá minecraft. LOL

Mě to naopak hodně zaujalo a vypadá to dobře. Uvidíme.
      • nekromant vykrada diablo a stoupeek vykrada gumidky...jste fakt trapni hosi
      • FPS hry vykrádají první FPS, adventury první adventuru, RPG hry první RPG, atd.
  • No .. 3 melouny asi nevyberou, nicméně držím palce ať vyberou aspoň těch 200K.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit