Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Steam mě od minulého týdne neskutečně se*e. Do té doby jsem s ním byl spokojený, ale teď jim nemůžu přijít na jméno. Koupil jsem si DLCčka k Fallout:NV, které jsou nefunkční a Steam Support naprosto sprostě dělá mrtvého brouka. Normální zloději to jsou, jinému uživateli dokonce svojí neschopností odebrali již funkční DLC a nijak se nemají k nápravě...
    Nikde žádné telefonní číslo, žádný přímý email. Aby člověk vůbec mohl na ten jejich support, tak se musí znovu zaregistrovat, počkat tak do druhého dne na potvrzovací e-mail a teprve pak můžete "mluvit do zdi"...
    • smejki
      koupil sis zahraniční edici?
      • Koupil jsem si sběratelskou edici na Amazon.com. Na Steamu ji samozřejmě mám aktivovanou (odehráno téměř 250 hod.). Že udělali chybu, to bych jim odpustil, ale že se k tomu nehodlají postavit čelem a naopak zaujali pozici "mrtvého brouka" mě tedy opravdu zklamalo.
        • smejki
          FNV je jediná hra s regionálním zámkem a ty sis koupil hru pro jiný region. Evidentně z toho vznikají kolize, což je rozhodně nasírací. Až se steam vyjádří (a jako že se vždycky vyjadřuje), dej nám na forum.madbrahmin.cz vědět, prosím. Rád bych znal povahu tohodle problému i jeho řešení.
          • Pokud nezapomenu, tak to k vám postnu. Kdyžtak běží ještě jedna diskuze na http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1201144-honest-hearts-fnv-on-steam-fail/
            Povedné na tom všem je, že k dnešnímu dni už jsou na Steamu DLCčka opravená, ale samozřejmě nejsem blázen, abych platitl dvakrát. Nechci po nich nic složitě řešit, jen ať mi prostě v tom svém systému odeberou vadná DLC a přiklepnou ta opravená. Evidentně si s už zaplaceným obsahem mohou dělat cokoliv, viz ten případ, kdy uživateli nějaký neumětel ze Steamu ve snaze pomoci odebral již dříve mimo Steam zakoupené DLC. Asi mají "celozávodní dovolenou" a zůstala tam jen tak nejnešikovnější jelita...
  • Steam vyuzivam hodne,ale kazdou konkurenci uvitam a pokud by nekdy nejaka z nich nabizela lepsi podminky,tak bych i presel.
    Ale EA se svym originem na to jde uplne spatne podle me.
    Takovymhle zpusobem si asi moc zakazniku neziskaji.Casto jsou na originu hry drazsi,pritom v cene neni zahrnut cizi prodejce,nucene vyuzivani originu skrze exkluzivity.
    Tohle podle me neni ten spravny pristup.
  • a vůbec nevim co s nima EA vyjednává. Prostě udělám produkt s určitýma službama, nabídnu ho dalším prodejcům a když nechtěj, jejich mínus. O zisky příjde Valve, ti zákazníci si to koupí jinde nebo sáhnou po krabicovce...
    • Myslis,ze si to vsichni kdo by si to na steamu koupili si to koupi jinde?
      Kdyz bych to bral podle sebe,tak se jim na to muzu vyprdnout ,abych si zrizoval dalsi ucet na sluzbe,ktera momentalne nenabizi vubec nic lepsiho,dokonce jsou tam ceny i vyssi,jen kvuli par hram?To si ty hry radsi nekoupim.Kdyby to takhle delal kazdej ,tak jak by to vypadalo.
      Jasny,muzes rict,ze si muzu koupit krabicovku,ale ja osobne krabicovky uz nejakou dobu nekupuji,digitalni distribuce mi vyhovuje vic.
      A myslim si,ze nebudu jediny s podobnym pohledem na vec.
      • oni prodaj aspoň 15 milionu kusů, tak se bez pár tisíců lidí, co by si to na steamu koupili, obejdou...
        • Sak jsem psal,ze u BF3 jim to asi za to stoji,ale z dlouhodobeho hlediska,pokud stahnou vsechny budouci hry,tak to uz se jim az tak vyplatit nemusi,protoze ne kazda hra je tahoun jako prave BF3.
          A hazet ciframa ,jak to delas ty, bych si teda netroufl.
          Prece jen na steamu je 30+milionu hracu,coz neni zanedbatelny pocet...
      • Jasny,s hrou jako je BF3 se jim to asi vyplati,protoze tech lidi,co si to sezenou jinde se najde nejspis dost,aby se to EA vyplatilo,ale pokud chteji ze steamu odriznout vsechny jejich budouci hry,tak nevim nevim.Ne kazda hra je takova vyhypovana hra,aby to tem lidem za to stalo.
  • filias
    Nechci žádné vyjímky. Na Steamu je dobré i to, že tam ty updaty jsou pořád a je to jednotné a funkční. Za pár let EA zavře svoje updatovací servery a budu v kelu.
    Ať se EA přizpůsobí, nebo ať si zůstane na Originu... Na něm je stejně nejlepší to, že tam jdou krabicovky EA, na rozdíl od Steamu, registrovat. Netřeba asi připomínat, že je levnější koupit krabici, než hru za 50E na Steamu/Originu.
    • Levnější jak kdy a jak pro koho.
  • Cosi
    Jsou v tom peníze, kdyby se DLC stahovala přes steam, ten by z toho chtěl procenta z ceny.
    • Tak pak raději dražší DLC, pokud by ta hra pak byla na Steamu. To DLC se pak koupí ve slevě za pár kaček...
  • Xzone a steelbook to je jedine spojeni ktere me co se tyce BF3 zajima. *5*
    • Jazz
      Skvělé, přesně to jsme potřebovali vědět!
  • tady je vidět jak Valve zneužívá postavení na trhu
    • Kdyby bylo EA tam,kde je valve se steamem,tak by to bylo jeste mnohem horsi.EA jsou mnohem vic nenazrani nez valve.
    • Není to jen u Valve :-) každá větší společnost zneužívá postavení na trhu.Bohužel pro EA je prostě Steam už zavedenější než Origin
  • EA dostanou Gordona Freemana páčidlem po hlavě a budou se muset podvolit.
    • obracenyKybl
      Gordon Freeman se pohybuje v časových rovinách, ve kterých ví, že Origin a politika EA jsou velkou chybou... *2*
  • MrSanta
    Mám z toho krapet pocit, že se Valve nechce přistoupit na podmínky EA z jednoduchého důvodu - aby to po nich nechtěli i ostatní vydavatelé fungující na Steamu.
    Těžko říct, jestli tento "spor" přinese něco pozitivního pro hráče, ale jak už bylo zmíněno některými uživateli níže - každá konkurence je vítána.
    Doporučil bych EA nabízet hry na Originu třeba o 20 % levnější, než jsou jejich ceny na Steamu - to by se jim zákazníci jenom hrnuli.
    Steam používám a nemám s ním (klep klep) problémy. Ale používám ho z jediného důvodu a to jsou časté slevové akce, ve kterých si hru pořídím skoro zadarmo. A taky protože na Impulsu je každá druhá hra nedostupná v našem regionu. Když se objeví nějaký spolehlivý nový systém s výhodnými cenami, tak dám Steamu vale bez váhání.
  • Do teď to krásně fungovalo, updaty i DLC na jednom místě... no a oni musí vylízt s nějakým Originem, ach jo. Já jako dlouhodobý uživatel páry jim na nějaký Origin hážu bobek, nebudu mít 20 klientů pro svoje hry, stačí steam. Podle mě se stejně dohodnou, i když teď dělají ramena.
    • obracenyKybl
      Přesně tak, u her na Steamu není nutné řešti upadty - vše se děje samo. DLC bývají na jednom místě a člověk nemusí vytvářet tisíc účtů všude možně.
      Navíc Steam není jen "obchod", ale je to velká platforma, která sdružuje miliony hráčů s různými komunitními službami...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit