Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hirshberg zase boduje, jde vidět že má přehled - co je dobrý, to se hřeje na výslunní, ostatní jsou jen kecy akademiků. Activistsun to má pod palcem (i kvalitativně), takže jsem v klidu a s připravenou peněženkou čekám na vyřízení předobjednávky. Jo, jo, bude to hratelnostní jízda.
  • Jack1947
    Super, „Call of Duty se stalo popkulturní událostí“ , tohle dobre vedet, hlavne kdyz se jim sypalo, a sypalo ( nikomu nic, neberu) a COD at si klidne vychazi, bude urcite kazdym dilem, vetsi lepsi HW narocnejsi - a co je hlavni pojede, stale na tom zastaralem enginu, ktwery budou jen vylepsovat. Zadnej novej ale hezky z 2jky , jako bezducha strilecka jen o strileni super a kdybych se hodne nudil, zas bych to asi i hral no.
  • A zrovna předevčírem padlo v diskuzy, "když tě nějaká hra nezajímá a nehraješ ji, proč pak chodíš přispívat do diskuze?"
    Tak nevim, to pravidlo mi přijde logický, možná že už je CoD prostě vyjímka, už je z toho taková legrace, že se ani nedá ignorovat :-)
  • smejki
    Bezpochyby, ale o kvalitě tu nepadlo půl slova. A ta ti na podobný veletoče stačí ucházející, kdekoliv - v literatuře, hudbě, hrách, u filmu... Zbytek zajistí účinný (a vytrvalý) marketing.
  • + Justin Bieber
  • xnire
    V době kdy vyšel MW1, to byla prostě bomba. Plno wow momentů a scripty na každém kroku dělali ze hry interaktivní film. Do hry jsem se zažral neuvěřitelným způsobem. I když mě hra vedla za ručičku v každém levelu, snad poprvé jsem cítil ve hře jak to krásně odsejpá, kosení jednoho pinčlíka za druhým, mezi tím nějaký ten script a tak furt dokola. Byla to prostě jízda. V té době jsem si říkal, že je to snad lepší střílečka než Half Life a Halo. No jo, jenže když člověk stárne a dostává rozum tak si přece nekoupí 7DLC za plnou cenu co rok ne?
  • Tam série skončila.
  • calwin
    ale už by stačilo toho hype okolo COD... haf...
  • Však Metal Gear Solid si asi ve 4.díle dělal legraci, že podobné hry připravují již od mala děti k vojenskému výcviku :-)
  • XorxoxTalarius
    Na to oprvni odpovim mim mottem "Sanity is for weak"

K tomu druhemu napisu jedine ze nikdy nejde nic tak jak si clovek planuje a je jedno jak moc planujete a cim slozitejsi plan, tim snaze se tam objevi chyba
  • Keyz
    Je fakt, že na COD verbují i do armády. Po ulicích jezdí dodávka a vylezou borci v uniformě a tam kde je hodně mladých lidí je lákají na hru. Pak říkají, jestli by to nechtěl hrát ve skutečnosti a podobné finty. Když borec nechce tak z nich vypadne, že může dělat nábor jako to dělají oni a vlastně nic nedělat. Jo a holky prý letí na uniformy.

- Divím, že podobné finty pořád fungují. To bylo pokaždé. Pořád se lákalo na podobné hovadiny.

Tedy zde všechno čest COD. Na ARMU by nešlo lákat, tak by většina lidí rychle chcípla bylo by to nuda, ale u COD to jde skvěle.
  • Vyvojáři Codka prostě nenaskočili do jedoucího vlaku a tak je dodneška omezuje engine který nejen vypadá na dnešní dobu strašně ale také nedovoluje udělat větší mapy v multiplayeru.
  • a nejprodávanější knížka - 50 odstínů šedi...schválně jsem si někde na internetu našel kousek. Je to totální brak jak z Bravíčka...
  • blbec hra MW1 a nevyskusa MP :D Rovnako mozes hrat aj BF2, BF3, a CSko s botmi. potom napis recenziu
  • Promin, já v tom vůbec rozdíl neslyším. Vrcholem hudby je pro mě (asi mě budete mít za blázna) ale Carl Orff, Smetana, Dvořák, Basil Poledouris ...
  • TheGGG
    CoD a WoW=zlo dnešní doby
  • Jako, kdyby nebylo CoD, tak by tu určitě nebylo najednou 20M lidí, co by míst něj hráli třeba Zork.
  • Zapomněl si na první Deus Ex a NOLFy :)
  • ucho
    ale špatná taky není :D
  • Tak větší snůšku keců jsem snad vživotě nečetl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit