Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O to je to smutnejsi, ze hra ktera ma nejvice reprezentovat herni prumysl je takova kravina bez duse. Co si pak ma nehracska verejnost o hrach a hracich myslet, kdyz je reprezentuje hra, jako jsou posledni dily CoD.
  • Hlavně RAGE je, podle mně, ukázkou, jak má vypadat pořádná FPS.
  • Abych tady nekecal o COD jaká to je blbost, tak jsem si zahrál nedávno MW 1 (jinak jsem hrál jen COD 1 a 2), který má být prý nejlepší z celé "nové" serie. Takovou nudu jsem dlouho nezažil. Nezáživný příběh, nudné mise, nudné všecko. Po dvou nebo třech hodnách jsem vypl. To i Fallout 3 mně udržel déle a že to taky nebylo nic extra.
    EDIT: Jinak ten tag "hardcore" pod článkem mně docela pobavil.
  • To je teda událost, dementi, fakt .. událost maximálně pro zdegenerované hloupé děcka, na víc CoD podle mě nemá.
  • mohli by sa vratit k WW2
  • mdkGT
    Brutal Doom je lepsi *15*
  • Bohužel.... dojit, dojit, dojit. První dva díly a MW I, pro mě jsou super. Chápu, že jde o prachy a ne o status značky. Opravdu přestávám rozumět tomu, kdo vyhodí každý rok prachy. Viz. divné mapy v posledním Black Ops, bez nápadu, jedna jako druhá. Jen konstatuj momentální (ne)stav.i. Těchto rádoby vojenských akci už bylo dost. Kde je jiskra po vzoru Blood Dragon, Max Payne 3, RAGE aj.?
  • COD se stalo pračkou na prachy.
  • God-of-War
    Jo no.. Spíš pořádnou pikačovinou.
  • Zasmál jsem se *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit