Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ak mam byt uprimny, je mi uplne putna co kto z nich hovori. ked si chcem nieco kupit, pozriem si fakty - ako to vyzera, ako sa to asi bude hrat atp. co povie nejaky biely golier mi je u analu.

    pre mna, za mna si mozu aj nadavat do kktov :)
  • zx_spektrum
    No podle mně záleží na interpretaci. To, že Call of Duty vyhnije zevnitř se přece dá chápat ne jako přání, ale jako konstatování faktu. Pokud Ricitello ze svého (jakkoliv zkresleného pohledu) vidí, že série CoD postupem času, zrychleným vývojem a všeobecným přesycením zdegenerovala, tak pojem vyhnije zevnitř na to sedí jak zadnice na hrnec...

    Bohužel pro něj i pro některé z nás ale v dnešní době nezáleží na kvalitě, tak jako obchodní řetězce s potravinami pyšnící se kvalitou zboží bezestudu prodávají shnilé ovoce, tak i herní distributoři budou flákat shnilé hry, dokud je někdo bude kupovat...
    • tot :
      http://i.imgur.com/Pg3oJ.jpg

      A inac suhlasim.
      • zx_spektrum
        O té fotce vím, a i když je to popravdě humorné, má to bohužel téměř nulovou statistickou vyjadřovací hodnotu. Jak víš, že spodní foto nebylo pět minut po otvíračce a horní dvě hodiny? Nebo že BF3 stánek je třeba uvnitř menší, proto ta fronta? Spočítej návštěvnost obou stánků za celou dobu trvání GC a pak se jde o něčem bavit. A opět to nemusí mít vliv na prodejnost.
  • Ja si myslim ze obe hry si sve fanousky a i kupujici najdou. Napriklad jen pro to ze CoD bude mene narocne na HW nez BF3. A tim padem pujde vedsimu poctu hracu na hratelne urovni. Oproti BF3 ktera sice vypada uzasne ale musite mit velice dobry HW aby to vypadala jako ve videu. To ze CoD je porad to same dokola je pravda. Nic tak prevratneho od tohoto titulu se neda cekat. Ale preci jen nastartovala tato hra ostatni vyvojare a ukazala jednu z cest kam jit dal po titulech z 2. svetove. Pokud BF3 bude optimalizovana i pro starsi HW a pujde dobre CoD se musi vydat jinou cestou a to lepsi realitou boje a mensi arkadou. Realna simulace zbrani zasahu a pohybu vojaka a tymova souhra v MP atd. Bohuzel pro fanousky BF serie se tato hra stavi i pro hrace CoD a to je spatne. Chapu ze jde o obchod ale to neni vsechno. Muj nazor je ze obe hry budou uspesne a investovane penize se vyvojarum vrati a budou mit finance i na dalsi dil jak CoD tak BF.
  • Kravataci se opet dohaduji,kdo dal docura.Smutny na tom je to,ze obe hry si jsou podobne vice,nez je zdravo.
    Cod (ac ho nemusim) si aspon nehraje na neco co neni,zatimco o BF3 porad mluvi jako o opravdovem nastupci BF2,tedy jako o klasickem battlefieldu,zatimco ve skutecnosti je to spis cod v hezkem audiovizualu s letadly a vozidly.Bravo EA.
    Ale verim,ze obe hry budou mit velmi vysoke prodeje a budou dostavat desitkove hodnoceni v recenzich jako obvykle.
  • Ač Activision nemám rád, musim uznat, že EA je prostě otravný a trapný, že nedokáže prakticky jinak propagovat svou hru než tak, že začne házet špínu na konkurenci. A obecně, zdá se, že se snaží háze špínu na všechny okolo (třeba i na Valve), ale každopádně už mě to nebaví poslouchat/číst a EA by se mělo trochu klidnit. Fakt by mě zajímalo, co by EA řiklo, kdyby jejich BF3 byl propadák, asi by se měsíce radši nevyjadřovali.
  • Damarus
    Ikdyž Bf3 se neprodá víc jak MW3.. je mi to celkem jedno... Bf3 bude lepší a to že se CoD prodává nejvíc na konzole a tím si dělá náskok jako prase mě taky celkem nezajímá :)
  • Bah, EA ví, že se jim nepodaří dostat se v prodejích nad MW3, tak alespoň jejich kecama lákají CoD hatery
    • Tak ono jedna vec je kolik se toho proda a druha vec jaka to bude sracka.Hold casual hracu je hodne.
      • Problém je vtom, že jim ve výsledku nejde o to, jaká hra je, ale právě o ty prodeje.
        • No ak sa pozriem na cenu CoD MW3 co je cca 60 Euro , a kuknem na cenu BF3 co je okolo 28~30 Euro tak si myslim ze radsej kupim dve kopie BF3 ako ten recyklovany MW3.
          Tak si myslim ze aj predajne cisla budu na BF3 dost vysoke, lebo si ju kupia aj ty co cakalni na nastupcu BF2 a aj ty co hrali pretym CoD.A ked si tak kuknem informacie co su dostupne tak zatial sa BF3 javi ako absolutne spickova hra...a to bez debat.Mna ako koncoveho zakaznika vobec nebude zaujimat ze si MW3 kupilo 15 milion deciek z USA...
          Holt tento obrazok hovori za seba :
          http://i.imgur.com/Pg3oJ.jpg
          • genki.sudo
            Hmm, tie ceny... Čo húliš, človeče ? xD
  • No já sem zvědavej na to jestli EA a DICE splní to co slíbily 12 hodinovou herní kampaň anebo to zamáznou multiplayerem a coop a singl zas potrvá 4h >:( jako například BF BC2 ti co hráli ví že tam (v příběhu) zuří skoro 3.světová a oni to zamáznou 13 misema zabiješ pár rusů zničíš pár tanků a 3.světová je vyhraná???? OMG víc akce bylo i na to čajovém dýchánku o páté
    • Kampan v BC2 zachranily hratky s destrukci a vyborne ozvuceni, jinak to byl prumer ve vsech smerech. Vylozene me dostalo to pobihani v mrazu a ohrivani se v domcich kterym kraloval jeden druh krbu a tapet na stene ( na ruske geroje evidentne mraz nepusobil). Cele to spis pusobilo jako tvorba amaterskych nadsencu nez profesionalu ze spickoveho studia. A ani v pripade BF3 se nemuzu zbavit dojmu ze DICE maji nejakou obsesi s rusaku. Na jednu stranu to jsou jejich vrcholni padousi ale na strane druhe nejsou schopni do MP jedine ruske postave udelat oblicej, radeji je maskuji kuklami, maskami atd.
      • jj plně s tebou souhlasím
  • Ono je podstatné říct že je to bitva kravaťáků, ne her. A i když bych byl taky rád, aby se MW3 nedařilo(z toho důvodu, že pak konečně budou muset máknout, ne jen modifikovat předchozí díly), tak má Hirshberg pravdu že to v EA přehnali.
  • No bolo to povedane hruba ale viac menej mal pravdu pretoze vyhnije naozaj zvnutra pretoze recyklovat sa neda donekonecna..... Staci sa pozriet na DLC tento rok pre CoD BO.
    To ze technologicky aj hratelne je B3lepsia je uplne jasne ale to vobec neznamena ze sa jej preda viac. To ani nieje mozne. Kedze CoD sa bude predavat aj na nintende...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit