Přejít na výpis diskuzí
Activision se ohrazuje proti slovním útokům EA
18.8.2011 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Konflikt Brno vs. Praha ve světě videoherních tvůrců.
-
-
Olomouc je Naj *15*
-
Ja bych to prirovnal ke Sparta vs. Slavie nebo Real vs. Barca *2*
-
-
boj,boj,boj... *1*
-
BF:BC 2 stálo za nic MOH 2010 taky (u obou myslím singl) ale ikdyž sem fanoušek COD série musím přiznat že BF3 bude něco jako revoluce : zvuk,destrukce,a snad i hrací doba co by měla dělat na první dohrání 12h to vše je na jedničku,
P.S. je mi jedno jestli bude lepší BF3 nebo MW3 kupuju oboje :D -
inb4 CoD je srajda pro dementy a BF nej hra století
-
-
Nepochybuju že je BF lepší ale taky nepochybuju, že ten hard co mám tady na stole je lepší než ty.. ,,hra století,, :D
-
No pokud bych mel v BF potkavat takovou intelektualni eltu jako jsi ty, tak snad radsi to CoD.
-
-
No já bych to vyřešil tím, že bych přešel na Red Orchestru. *4*
-
-
-
ať si říká každý co chce, mě se to válčení mezi obouma táborama líbí a vždycky se rád zasměju, když čtu ty jejich psané a slovní konflikty *1*
-
S EA mam ty nejhorsi zkusenosti je to spolecnost ktera zdime jen prachy z nulovou podporou.
-
-
EA je vydavatel a ne vyrobce hry. On plati vyrobci coz je DICE. To ze s nima mas spatne zkusenosti to je mozne ale taky zalezi co jsi po nich chtel. Pokud to byla blbost tak se nediv ze na tebe kaslou. Pokud to byla realna vec a problem tak to pak je smutne a nekdo by s tim mel neco delat. A to ze EA jde o penize to jde v tomhle byznisu vsem neni to charita. Nebo to neplati napriklad vlada jako AA2 nebo AA3. A i oni nemaji buch vi jak uzasnou podporu. A o kvalite hry nemluvim.
-
-
no pokud nekdo videl videa z COD8 da li se tomu tak rikat a cetl ze nebudou opet dedikovane servery vypada ze to bude opet ale totalni konverze konzole jako byla 6ka jedine co bylo v menu nastaveni byla grafika zvuk :D Tak opravdu radsi pujdu pro BF obvzlast po tom co jsem doposavad videl
-
-
ty si dobrej kdyby si alespoň něco věděl o COD MW3 tak víš že dedikovaný servery budou je to novinka stará maximálně 2-3 dny LOL
-
-
podle mě se tu rozčilujete nad blbostma, nikdo z vás neví co doopravdy řekl nebo neřekl a jenom se necháte strhnout emocema autora tohohle článku kterej klidně může být skalní fanoušek CoD a snaží se tu rozmáznout něco co byl třeba jen špatně podanej vtip, jestli vás článek v novinách ovlivní na tolik že kolem sebe začnete dštít síru aniž by jste měli ověřená fakta přímo od zdroje tak je mi vás opravdu líto, jo a i kdyby to vše byla pravda přesně tak jak ji autor článku podal tak bych chtěl vědět kolik z vás nikdy neřeklo nějakou hloupost které jste pak litovali. howgh :P
-
-
Autorovi článku jsou upřímně žabomysí války v rétorické rovině jedno :) Ale když už Hirshberg cítí potřebu tohle obsáhle rozebírat, napíšu o tom.
(btw - na zdroj jsou tam samozřejmě linky) -
Tak když řeknu hloupost, které lituji a jde to vrátit, tak se omluvím, což od člověka s arogancí Riccitela asi nikdo očekávat příliš nemůže, kdyby se omluvil, těžko to pak proti němu bude moct takhle ten z Acti využívat....
-
Ehm, všichni víme, co ten hodný pán z EA řekl a řekl přesně to, co je zde psáno... Moc dobře si tyhle slova pamatuju!
-