Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    https://www.youtube.com/watch?v=6ZL3ofreuQo
  • CoD 2 bych prosil.
    • ZvacA
      Remasterovat CoD je vcelku škoda, ta grafika tam vypadá pořád k světu. Leda že by z toho chtěli udělat takovýto remake - https://youtu.be/mPk2k0ZYt20?t=1m9s
  • Rejsek
    Fuuuuj Activision a jine firmy, ktere nuti lidi nakupovat veci, ktere nechteji :-P Hrozna drzost. Fakt skandal. Otresne.
    • To víš, tohlecto jsou takové ty first world gamers problems, kde lidi už nevěděj, co dělat, tak se musí zbytečně nas*at nad každou blbostí...
      • Rejsek
        Vim vim. Je mi to vlastne uplne jedno, ale jsem holt urypane h*vado :-D
    • Chim
      Spíš je k zamyšlení, že se najdou lidi, co tyhle "hry" chtějí.
      • Keyz
        Když tohle vlastní skoro 2M lidí
        http://steamspy.com/app/265930

Tak je možné vše. I to COD je oproti tomu skvělá hra kde máš MP.
        • XorxoxTalarius
          Goat Simulator stoji par supu, tohle na Steamu pres sedesat euro
          • Keyz
            Také to má odpovídají reklamu atd.
            Stejně...Najde se dost lidi kteří to kupují pravidelně za plnou cenu.

Jak se u toho vůbec hraje MP (CoD) když nový díl je velice často? To poté většina přejde na nový díla musíš přejít taky? Nebo lidi nepřechází tak rychle?
            • Jack1947
              Podle mne se to hraje dlouho potom viz třeba Enemy territory (jasně to je kultovní hra).
            • XorxoxTalarius
              Ted nevim na co se ptas, jestli na GS nebo COD :D
        • Chim
          Souhlas. Jak říkám, je to k zamyšlení. Lidstvo (samozřejmě zdaleka ne jen kvůli hrám) obecně asi směřuje do řádné p*dele.
          • Rejsek
            Dobry boze...hry nemaji s tim kam lidstvo smeruje vubec nic spolecneho. To je akorat predstava a nazor par zdejsich diskuteru :-D
            • Rejsek
              Chime, věřím, že kloub máš vymknutý ty a jsi kvůli bolesti nadopovaný morfinem, či jiným omamným analgetikem a nevíš co říkáš *4*
            • ZvacA
              Souhlasím, naprosto absurdní a troufám si tvrdit dost nevyzrálá analogie. Vlastně mě udivuje, že se tu takhle pracuje s obyčejným selským faktem, že jedni mají rádi ono a druzí tamto. Když zůstaneme u her a u CoD obzvlášť, tak ta představa, že takto stavěné fps hry a jejich hráči jsou synonymem degenerace, nevkusu a překážkou jinak růžových dnů, je hodně usměvná. Chim paradoxně to zrcadlo doby, která jde tak strašně do p*dele, nastavil sám sebou.
            • Chim
              Nemáš pravdu. Naopak je to nastavené zrcadlo doby, jenž šílí, vymknuta ze svých kloubů... a tak dále a tak dále...
      • Když už se najdou lidi, co mají rádi MOBY či strategie (tedy žánry, které jsou dle mého totálně nezajímavé), nevidím důvod, proč by nemohli mít lidi rádi i hry jako COD...
        • TheLordoftheNonsense
          No a pointa?
          • Tupuju, že každýho baví něco jinýho?
        • Chim
          Pokud to bude kvalitně zpracovaná strategie (moba, FPS, whatever...) tak v tom nevidím problém.
  • XorxoxTalarius
    Takze ... az udelaji remaster prvniho COD (samozrejme zacnou Modern Warfare jelikoz WW2 neni dostatecne sexy a muselo se u nej aspon trochu premyslet), tak se muzeme pripravit na COD kazdy pul rok *1*
  • že zrovna oni co chrlí jeden cod za druhým bez nápadu a to poslední dokonce v hardcore humus grafice at se jdou vy...
  • A kolik budou stát když i takový MW 1 na steamu stojí kolem 24 eček :D
  • Přesně vím jak ten remaster bude probíhat. Vezmou propracovanější PC verze jednotlivých dílu, trochu je učešou a naportují na současné konzole a pak hráčům pustí pár srovnávacích videí kde bude patrný rozdíl proti Xbox 360. A voalá.
    Třeba takový GoW. Ultimate Edition vytvořili People Can Fly, jenže v roce 2007 se to jmenovalo PC verze GoW a proto se stávající remaster PC vyhnul. Kdo by si kupoval tu samou hru dvakrát že?! *6*
    • Nemá náhodou remasterovaný první díl GoW vyjít i na PC? Něco takového jsem slyšel v některém z posledních Fight Clubů, ale třeba šlo o dezinformaci.
  • TheLordoftheNonsense
    Prej by se mohlo jednat o tituly zábavné... mohlo? CoD2 mohlo by být zábavné? Každopádně víme o co Activisionu jde... ždímáme, ždímáme, dokud teče!
    • Tak COD2 je zábavnější (MP) I dnes než veškeré díly po MW.
  • Really ? :D
  • Nic víc si nepřeji víc. Co se týká SP Hry, tak Finest hour byl pro mě revolucí (možná proto, že to byla má první střílečka na PS2, po Medal Of Honor Finest Hour). MP část mě zaujala nejvíc v Call Of Duty World At War, MW1 a BO1.Nejvíce mi chybí nějaký editor map, který by jistě posunul zábavu o několik stupňů víš, ale bohužel tyto velké korporace by neradi přišli o výdělek, tak nás raději zásobují DLC packy a Season Passy, které mnohdy stojí víc než samotná hra. Možná jsem staromódní, ale dříve jsem raději koupil hru třeba za 2000 Kč s jistotou plného obsahu, než dnes, kdy za cenu zhruba 1 500 Kč koupím jakousi Share verzi hry, kdy musím za další epizody (DLC Packy) platit jak Alík. Ale hlavním přáním je, aby se série vrátila do staršího (reálnějšího) období, než je nyní. Ostatně Titanfal si mohu záhrát i bez Titulu COD *5* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit