Přejít na výpis diskuzí
Adam Jensen se v Deus Ex: Mankind Divided podívá i do České republiky
8.4.2015 | Honza Konfršt
112 příspěvků
-
Deus Ex se v ramci serie az na par slabsich ukroku do vylozenyho blata zatim nedostal. Snad se to nezmeni. Jen nevim proc je nutny privadet k zivotu postavu, ktera nam mnohym hracum pod rukama zemrela. Strach z vdechnuti zivota nove postave? Nutnost dat konzumentum okamzitou identifikaci s produktem? Vybruslit z toho naklonovanim do pozice hlavniho hrdiny me nuti zyvat. Kdyz klonovat Adama, tak pro sluzbu organizaci, ktery budeme s novou postavou celit. Nebo naklonovanyho Adama zazit z perpektivy jeho sidekicka, nekoho z jeho okoli—jen bych za nej uz radsi nehral.
-
-
Tady naopak věřím, že to klonování by nebyla výmluva, ale promyšlený záměr. K univerzu Deus Ex ta tematika sedí, navíc právě HR je krásná ukázka toho, jak se dá herní svět vystavět na citlivém rozvíjení několika etických otázek. Takže pokud má někdo na podobné přemostění právo, tak právě Eidos Montreal :o)
-
Pokud nebudou chtít importovat savy z HR, tak holt prostě budou muset prohlásit jeden z konců za kanonickej, tj. za oficiální součást příběhu a toho se držet.
-
-
v clanku chyba informacia, v leaku sa spomina ze ani jeden koniec nie je kanonicky,
-
-
nie ani 2ka? :DD
-
To mě zase přijde vcelku nepodstatný za koho budem hrát, přál bych si hlavně otevřenější prostředí
-
-
přiběhově - časově to bude zasazené kam.Mne vycházi že ani po jednom ze tří konců by Adam neměl fungovat?
-
-
Illumináti, ultimátní odpověď na všechno
-
-
Tak je DE:HR už má jenom jeden konec a to ten, kterej si vyberou tvůrci. Doufám že mi to půjde nechci si zas kupovat novej notebook
-
-
A proč notebook?
-
-
A proč ne? Nebo tady po PC vs. konzole, PC vs. Mac, PC vs. mobily, vznikne ještě hate stolní PC vs. mobilní PC? *7*
-
-
Jen mě zajímalo, proč. Sám mám notebook, protože jsem chtěl pc, které si v tašce odvezu ke kamarádovi... dnes bych kvůli výkonu vybral pevný pc...
-
ještě jsi zapomněl na KS PC vs AAA PC
-
-
chci být mobilní (stůl, postel, wc atd. *4* )
*4* -
-
tak ja dufam ze ti to nepojde, lebo by hra znova vyzerala technicky slabsie na dobu v ktorej vysla ...preco hravas na notebooku? malilinka obrazovka, slabucky vykon, ...tak bud konzolu alebo PC
-
-
-
-
Teď už mě zajímá jen datum vydání *13*
-
Jen aby zase heslo nebylo "The Polefka"
-
-
I would like to try your "Polevka" *14*
aneb John Mullins v plný parádě! -
-
To je Soldier of Fortune? Ten frajer s otřesený knirem ?
-
-
Jo *1*
-
-
-
-
ještě že máme ty AAA hry, mám dost těch nostalgických zvratek z KS... Na tohle se extrémně těším...
-
-
Taky se už nemůžu koukat na to jek se vyvýjí desátý díl Kingdom Come...
-
-
to je jediný originální project....
-
-
-
To je trochu divný vyjádření, protože za "nostalgickou" sérii by se právě dal označit i DeusEx.
-
-
on tym asi myslel tie 16bitove nezmysly
-
tahle série se rozhodně vyvíjí. Neservírují nám to jísté, co před 15 lety jako u her z KS...
-
-
neserviruju nam ani polovicu z toho co mal prvy Deus Ex...mozno tak ten druhy konzolovy
-
-
tak si běž hrát ty grafické perly z KS bez základní A.I, bez animací apod..
-
-
ked nemas ani zakladnu I. v hlave, na co ti je zakladna A.I. v hre?
-
hej, hravam ho denne, mas s tym problem?
-
myslíš ten boj s těmi dvěma vlkama u karavany?
-
tak si zahraj pilars of eternity bez zakladni ai, uvidis jak te v prvnim souboji rozkopou *15*
-
-
-
-
-