Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zluty filtr ma svuj duvod, kterej je nad tvoje chapani.
  • Tak to je sakra nechutnej mlaskavej hlas, sem to video musel vypnout.
  • musim sa opravit je to Srbstina a slovicko UMUKNI tam padlo z vysielacky policajtov pri zatykani, rozpraval som sa s jednym srbom ale stale ako dokazu to takto pos*at a nenajst si nejakeho cecha co im to normalne nadabuje...
  • del0
    To nevim, ale původně mě napadlo, že se bavíš o Bloodborne...
  • A už je Praha v EU, nebo si mám s sebou brát pas, pokud pojedu na Spartu? :-p
  • Ta rozhodnutí postrádala smysl tak jako tak. Buď žádné z nich nemělo na svět dopad, nebo všechna vedla ke stejnému výsledku (Ilumináti, UNATCO, šedá smrt atd.). Human Revolution je prequel, ergo budoucnost už byla napsaná prvním dílem.
  • Aby nedošlo k omylu! (což došlo :D ) já sem jenom napsal že mě vadí ten nadpis "do České republiky" . Když stačí napsat do Prahy, ale že je to v Praze to mě nijak neirituje !
  • danny_the_hound
    Mimochodom k tomu Česku -- svoje drobné cameo (viď výrobca) malo už v predošlom DeusEx *3*

Ktovie, či v Eidose náhodou nerobí nejaký čech či moravák *7*
  • SalemCZ
    za 15 let tu bude víc Rusáků než Čechů
  • taky už stahuji DE:HR
  • Rozumím že se jedná o nicneříkající příwspěvek, ale tohle mi opravdu nedá jinak ->

"Měli bychom se též dočkat vylepšené umělé inteligence, která dynamicky reaguje na počínání hráče, a je schopná zaútočit i ze zálohy."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA

A teď tu o Popelce.
  • srandovne ako ta Policie rozprava po rusky ci ako, zdaleko to nepripomina cestinu, skoda
  • danny_the_hound
    Jansen v mori by mohol teoreticky indikovať naviazanie na 4. koniec (v ktorom sa hráč rozhodol nestlačiť žiadne tlačítko). Myslím, že to bolo len v tomto prípade, čo sa po titulkoch prehrala táto "cutscéna".

Ešte je ale aj celkom dobre možné, že podobne ako v prípade prvého DeusEx (resp DeusEx: Invisible War) skombinujú všetky konce dokopy.
  • C-BEAM
    priznám sa, že mne sa ten žltý filter v kombinácii s takýmto vizuálom páčil. Pozrel som si aj ten mod ktorý ho odstraňuje a imho nevyzerá to bez filtru lepšie, už to nepôsobilo tak atmosfericky.
  • jasně že nemusí ,ale příjde mi to fér říct jak to vlastně dopadlo, ikdyž můžou říct ,že je jedno jak se hráč v HR rozhodne ,že to stejně vedlo k tomu samému ,ale v tom případě by postradaly smysl všechny konce a vlastne naše,vaše rozhodnutí. Mohlo by to být na způsob Mass Effectu kde by se z uložených pozic vzalo rozhodnutí a podle toho by byl ůvodní filmeček ve kterém by bylo vysvětleno co se děje v navaznosti na zvolený konec .
  • fallanga
    A kde jinde bys to chtěl zasadit? Do Těšína, kde polovina lidí mluví polsky? Ne, Praha je ideální. Samozřejmě by to mělo zavítat i do jiných měst jako jsou Vary nebo Brno. A ne, nejsem z Prahy, jsem z Moravy.
  • Myslím, že ukázat nemusí vůbec nic, vyprávění může mít mezery. Jde jen o to, jestli na to budou mít koule, přece jen většina hráčů je fixovaná na doslovnost :o)
  • Malleth
    Co se dá dělat, moje obavy z toho že bude zase celá hra žlutá se naplňujou a ani ve snu by mě nenapadlo že vytáhnou zase Jensena jako protagonistu. Na druhou stranu můžem bejt rádi že z toho neudělali onlinovku,
  • jo tak, už jsem to pochopil. všechno je možné no :)
  • I tak budou muset ukazat, jak vlastne prvni dil dopadl, takze to muze byt jak pise Jarin a ja si to myslim taky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit