Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky se už nemůžu koukat na to jek se vyvýjí desátý díl Kingdom Come...
  • to nevadi proste udelame dalsi deus ex
  • Robotron3
    To je trochu divný vyjádření, protože za "nostalgickou" sérii by se právě dal označit i DeusEx.
  • A proč notebook?
  • To je Soldier of Fortune? Ten frajer s otřesený knirem ?
  • I would like to try your "Polevka" *14*
    aneb John Mullins v plný parádě!
  • Deus Ex se v ramci serie az na par slabsich ukroku do vylozenyho blata zatim nedostal. Snad se to nezmeni. Jen nevim proc je nutny privadet k zivotu postavu, ktera nam mnohym hracum pod rukama zemrela. Strach z vdechnuti zivota nove postave? Nutnost dat konzumentum okamzitou identifikaci s produktem? Vybruslit z toho naklonovanim do pozice hlavniho hrdiny me nuti zyvat. Kdyz klonovat Adama, tak pro sluzbu organizaci, ktery budeme s novou postavou celit. Nebo naklonovanyho Adama zazit z perpektivy jeho sidekicka, nekoho z jeho okoli—jen bych za nej uz radsi nehral.
  • přiběhově - časově to bude zasazené kam.Mne vycházi že ani po jednom ze tří konců by Adam neměl fungovat?
  • Tak je DE:HR už má jenom jeden konec a to ten, kterej si vyberou tvůrci. Doufám že mi to půjde nechci si zas kupovat novej notebook
  • Lukyz
    Teď už mě zajímá jen datum vydání *13*
  • Jen aby zase heslo nebylo "The Polefka"
  • ještě že máme ty AAA hry, mám dost těch nostalgických zvratek z KS... Na tohle se extrémně těším...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit