Přejít na výpis diskuzí
Adam Jensen se v Deus Ex: Mankind Divided podívá i do České republiky
8.4.2015 | Honza Konfršt
112 příspěvků
-
Hra sa ide odohrávať v Prahe - stanica sa ide volať Útulek, ktorá bude slúžiť ako ghetto pre augmentovaných ľudí a Praha má v hre prezývku Golem City
-
No možná bych trochu mírnil to nadšení. Stále je dost možné, že ty koncepty dělal nějaký Čech, který tam prostě jen zanechal svou stopu. Předpokládám, že nápisy jsou většině lidí u zadnice a tak si toho před vypuštěním do éteru nikdo nevšiml. Nicméně sám bych byl rád, kdybych se mýlil a v novém Deus Ex opravdu česká lokace byla. Jen doufám, že to nedopadne tak zoufale, jako třeba v Call of Duty nebo Modern Warfare či jaká hra to byla, kde se Češi zásadně jmenovali Dubček, Havel, Jágr, mluvili s ruským přízvukem a nápisy překládal Google.
-
hej, hravam ho denne, mas s tym problem?
-
Možná to mělo být Rusko, Polsko apod. akorát se spletli... :)
-
"konspirace" ... s uvozovkami aby bylo jasno... A Agumentovanýho Zemana prosím !!!
-
Zajimá mne jestli by se ty naši čeští pupkáči vešli do těchchle hi-tech exoskeletonu *1* Krabice na víno a konspirace na Rátha doufám taky bude zakomponovaná
-
CZ 805 BREN - vyšťouchněte si oko počesku... anebo podložte kinklající se stůl.
-
Stejně vypadající prostředí, stejný barvy, stejná postava a podobný zbraně. Je to další díl nebo remake Human Revolution?
-
doufám že tam bude i CZeta, když už tam bude tak hodně Česka.
-
Tak hlavně aby nemluvili rusky :)
-
Nápodobně. Naštěstí jsem měl i zásobu granátů, tak jsem je tam naházel všechny najednou a bylo hotovo.
-
Konečně budeme moct střílet české fízly? Česká punková obec tento projekt schvaluje!
http://im.tiscali.cz/games/2015/04/08/459759-deus-ex-mankind-divided-1440x938.jpg -
Thief taky nemá úplně špatně zpracované město, jen by mělo být větší a hlavně bez loadingu. Tam se pořád něco načítalo...
-
Jen mě zajímalo, proč. Sám mám notebook, protože jsem chtěl pc, které si v tašce odvezu ke kamarádovi... dnes bych kvůli výkonu vybral pevný pc...
-
ještě jsi zapomněl na KS PC vs AAA PC
-
Přesně tak. Celou dobu cpu body do stealth dovedností a běhám s puškou na uspávací šipky a najednou prásk a hodí mne to do uzavřené místnosti s týpkem s rotačákem, který mne má asi na gps, protože ať se schovám kam chci, pořád o mě ví..Některé ty souboje pak byly neskutečně frustrující
-
A proč ne? Nebo tady po PC vs. konzole, PC vs. Mac, PC vs. mobily, vznikne ještě hate stolní PC vs. mobilní PC? *7*
-
Jak to říci. Celou dobu jsem u sebe měl pouze taser a uspávací pušku. Boss tedy velmi překvapil. Nemile..
-
na jednom screenu ja take ovoce, zelenia :-)
-
tak ja dufam ze ti to nepojde, lebo by hra znova vyzerala technicky slabsie na dobu v ktorej vysla ...preco hravas na notebooku? malilinka obrazovka, slabucky vykon, ...tak bud konzolu alebo PC