Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Hra sa ide odohrávať v Prahe - stanica sa ide volať Útulek, ktorá bude slúžiť ako ghetto pre augmentovaných ľudí a Praha má v hre prezývku Golem City
  • mirekdusinojc
    No možná bych trochu mírnil to nadšení. Stále je dost možné, že ty koncepty dělal nějaký Čech, který tam prostě jen zanechal svou stopu. Předpokládám, že nápisy jsou většině lidí u zadnice a tak si toho před vypuštěním do éteru nikdo nevšiml. Nicméně sám bych byl rád, kdybych se mýlil a v novém Deus Ex opravdu česká lokace byla. Jen doufám, že to nedopadne tak zoufale, jako třeba v Call of Duty nebo Modern Warfare či jaká hra to byla, kde se Češi zásadně jmenovali Dubček, Havel, Jágr, mluvili s ruským přízvukem a nápisy překládal Google.
  • hej, hravam ho denne, mas s tym problem?
  • Možná to mělo být Rusko, Polsko apod. akorát se spletli... :)
  • "konspirace" ... s uvozovkami aby bylo jasno... A Agumentovanýho Zemana prosím !!!
  • Zajimá mne jestli by se ty naši čeští pupkáči vešli do těchchle hi-tech exoskeletonu *1* Krabice na víno a konspirace na Rátha doufám taky bude zakomponovaná
  • smejki
    CZ 805 BREN - vyšťouchněte si oko počesku... anebo podložte kinklající se stůl.
  • Malleth
    Stejně vypadající prostředí, stejný barvy, stejná postava a podobný zbraně. Je to další díl nebo remake Human Revolution?
  • doufám že tam bude i CZeta, když už tam bude tak hodně Česka.
  • Inquisitor
    Tak hlavně aby nemluvili rusky :)
  • fallanga
    Nápodobně. Naštěstí jsem měl i zásobu granátů, tak jsem je tam naházel všechny najednou a bylo hotovo.
  • smejki
    Konečně budeme moct střílet české fízly? Česká punková obec tento projekt schvaluje!
    http://im.tiscali.cz/games/2015/04/08/459759-deus-ex-mankind-divided-1440x938.jpg
  • Thief taky nemá úplně špatně zpracované město, jen by mělo být větší a hlavně bez loadingu. Tam se pořád něco načítalo...
  • Jen mě zajímalo, proč. Sám mám notebook, protože jsem chtěl pc, které si v tašce odvezu ke kamarádovi... dnes bych kvůli výkonu vybral pevný pc...
  • ještě jsi zapomněl na KS PC vs AAA PC
  • jeanczarny
    Přesně tak. Celou dobu cpu body do stealth dovedností a běhám s puškou na uspávací šipky a najednou prásk a hodí mne to do uzavřené místnosti s týpkem s rotačákem, který mne má asi na gps, protože ať se schovám kam chci, pořád o mě ví..Některé ty souboje pak byly neskutečně frustrující
  • Coffin.Corner
    A proč ne? Nebo tady po PC vs. konzole, PC vs. Mac, PC vs. mobily, vznikne ještě hate stolní PC vs. mobilní PC? *7*
  • Jak to říci. Celou dobu jsem u sebe měl pouze taser a uspávací pušku. Boss tedy velmi překvapil. Nemile..
  • na jednom screenu ja take ovoce, zelenia :-)
  • maros.goc
    tak ja dufam ze ti to nepojde, lebo by hra znova vyzerala technicky slabsie na dobu v ktorej vysla ...preco hravas na notebooku? malilinka obrazovka, slabucky vykon, ...tak bud konzolu alebo PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit