Přejít na výpis diskuzí
Adam Jensen se v Deus Ex: Mankind Divided podívá i do České republiky
8.4.2015 | Honza Konfršt
112 příspěvků
-
i to je možné ,nicméně to se navzájem nevylučuje ;) muže se to odehrávat dva roky po jedničce ,mohli ho tam najít a mohl se zotavovat ,mohli ho naklonovat a má vzpomínky kdo ví ... a třeba je to uplně jinak *1*
-
tak po traileru jsem nadšený ještě více. sice možná více akce než bylo třeba, ale obrovský hype anyway... navíc Praha opravdu vypadá jako Praha, což je skvělé! jdu rozjet deus ex :)
-
bude se to odehrávat dva roky poté. Ten záběr je jen pro navázání na motiv Ikara podle mě.
-
ďalší do počtu "epických" trailerov plných klišé a lietajúcich handrových panákov s hlavným enemákom v duchu pána Adolfa. Ani to vizuálne pozlátko už tak neohromí ako pred rokmi.
-
podle toho začatku kdy je Adam bezvládný pod hladinou to vypadá že to bude navazovat na konec, kdy se hráč rozhodl vyhodit cele to zařízení do vzduchu .
-
A už je tu první trailer: https://www.youtube.com/watch?v=q2kd7F3YFz8
Akorát chybí datum vydání *8* -
„Překvapivější(čárka) než jsme čekali.“ Po než totiž následuje sloveso v jiném tvaru než v infinitivu. Nemáte zač.
-
Co by ne? Má se to odehrávat za 14 let. To tak akorát vyleze ven Octavia V.
-
se z toho treba zavri do skrine *16*
-
Zeman v roce 2029 bude za 1) po smrti a za 2) po dvou funkčních obdobích, takže už nebude moct kandidovat. Spíš bych to viděl na brutálně vylepšenýho Babiše. Přece jenom, vlastní Augmofert.
-
Přestaňte laskavě psát že něco odehrává v Český republice, když je to vždycky jenom Prágl ! To člověka tak akorát navnadí a pak se dozví že je to Praha sem Praha tam.. ps: A ano su Brna..
-
4 ještě ses namusel rozhodnout ani pro jedno z tlačítek a odejít
-
pre niekoho geniálna a perfektná, pre niekoho nie. Je mi ľúto že sa autor dotkol tvojej milovanej hračky ale to nič nemení na tom, že HR mal svoje chyby a nedostatky. Nehovoriac o tom, že s výrazmi ako "perfektná hra" by som bol veľmi opatrný.
-
"V Eidos Montreal si jsou údajně až příliš vědomi toho, že jejich poslední Deus Ex nebyl perfektní, a to nyní plánují napravit dalším dílem" Jestli se nepletu tak tahle věta spíš vyjadřuje že sami tvůrci tvrdí, že jejich hra nebyla perfektní ne autor článku...
-
PRO TY, KDO JE STEJNĚ NEVZDĚLANEJ JAKO JÁ A DIVÍ SE, JAK TO ŽE 12 KONCŮ, TAK TADY JE ODKAZ PRO POCHOPENÍ. Děkuji :D http://downloads.hyperbytes.net/DeusExEndingTranscriptFinal.txt?hc_location=ufi
-
12 koncov ??? Nie náhodou 4 ? 3 pred tebou na tom stole a štvrtý ako autodeštrukcia na konci chodby ! Tak kde je tých ostatných osem ?
-
Na thiefovi nerobili oni ? Aj som si to myslel. Som si pri hraní thiefa hovoril, že nejako zleniveli a ono nakoniec nie. *4* Uf
-
Nechápem, čo vám tu podaktorým vadia tie súboje s bossmi. Si zahrajte director´s cut, tam to je vylepšené.
-
Jinak kdyby vás zajímalo, jak nejlépe v DE:HR naložit s bossy, tak je to velice jednoduché, i na to chlapci z Eidosu pamatovali. Já jsem DE:HR dohrál třikrát, pokaždé se stealth přístupem, kdy mi stačil obyčejný taser a ten vám - věřte nebo ne - stačí i na bossy. Ten manévr je jednoduchý - omráčit bosse EMP granátem, rychle k němu přistoupit a do oblasti hlavy šlehnout 6 - 12 dávek z taseru (v závislosti na hranou obtížnost). Tohle se dá s úspěchem praktikovat u všech bossů a já se divím, že to ještě nikoho nenapadlo. Kdyby vás zajímalo video, zde je odkaz na má youtube videa likvidace bossů:
https://www.youtube.com/channel/UCuJayzxfHo3ZOaFtf4zifpg/videos