Přejít na výpis diskuzí
Adam Jensen se v Deus Ex: Mankind Divided podívá i do České republiky
8.4.2015 | Honza Konfršt
112 příspěvků
-
Teď už mě zajímá jen datum vydání *13*
-
Konečně budeme moct střílet české fízly? Česká punková obec tento projekt schvaluje!
http://im.tiscali.cz/games/2015/04/08/459759-deus-ex-mankind-divided-1440x938.jpg -
-
Já si myslím že v té době budou naši policajti vypadat uplně stejně jak dnes. *15*
-
doufám že tam bude i CZeta, když už tam bude tak hodně Česka.
-
-
to je sci-fi zbran jak prase a taky tam budou urcite ulice plny skodovek! *7*
-
-
Co by ne? Má se to odehrávat za 14 let. To tak akorát vyleze ven Octavia V.
-
-
CZ 805 BREN - vyšťouchněte si oko počesku... anebo podložte kinklající se stůl.
-
-
Zajimá mne jestli by se ty naši čeští pupkáči vešli do těchchle hi-tech exoskeletonu *1* Krabice na víno a konspirace na Rátha doufám taky bude zakomponovaná
-
-
"konspirace" ... s uvozovkami aby bylo jasno... A Agumentovanýho Zemana prosím !!!
-
-
-
-
-
-
Rád slyšim, že zpytují svědomí u bossáků, protože ty divný uzavřený prostory s bossy byly v kontextu celý hry takový nedůstojný, nebo jak to říct.
-
-
Přesně tak. Celou dobu cpu body do stealth dovedností a běhám s puškou na uspávací šipky a najednou prásk a hodí mne to do uzavřené místnosti s týpkem s rotačákem, který mne má asi na gps, protože ať se schovám kam chci, pořád o mě ví..Některé ty souboje pak byly neskutečně frustrující
-
Jak to říci. Celou dobu jsem u sebe měl pouze taser a uspávací pušku. Boss tedy velmi překvapil. Nemile..
-
-
Nápodobně. Naštěstí jsem měl i zásobu granátů, tak jsem je tam naházel všechny najednou a bylo hotovo.
-
-
-
Tak hlavně aby nemluvili rusky :)
-
Jen aby zase heslo nebylo "The Polefka"
-
-
I would like to try your "Polevka" *14*
aneb John Mullins v plný parádě! -
-
To je Soldier of Fortune? Ten frajer s otřesený knirem ?
-
-
Jo *1*
-
-
-
-
Deus Ex se v ramci serie az na par slabsich ukroku do vylozenyho blata zatim nedostal. Snad se to nezmeni. Jen nevim proc je nutny privadet k zivotu postavu, ktera nam mnohym hracum pod rukama zemrela. Strach z vdechnuti zivota nove postave? Nutnost dat konzumentum okamzitou identifikaci s produktem? Vybruslit z toho naklonovanim do pozice hlavniho hrdiny me nuti zyvat. Kdyz klonovat Adama, tak pro sluzbu organizaci, ktery budeme s novou postavou celit. Nebo naklonovanyho Adama zazit z perpektivy jeho sidekicka, nekoho z jeho okoli—jen bych za nej uz radsi nehral.
-
-
Tady naopak věřím, že to klonování by nebyla výmluva, ale promyšlený záměr. K univerzu Deus Ex ta tematika sedí, navíc právě HR je krásná ukázka toho, jak se dá herní svět vystavět na citlivém rozvíjení několika etických otázek. Takže pokud má někdo na podobné přemostění právo, tak právě Eidos Montreal :o)
-
Pokud nebudou chtít importovat savy z HR, tak holt prostě budou muset prohlásit jeden z konců za kanonickej, tj. za oficiální součást příběhu a toho se držet.
-
-
v clanku chyba informacia, v leaku sa spomina ze ani jeden koniec nie je kanonicky,
-
-
nie ani 2ka? :DD
-
To mě zase přijde vcelku nepodstatný za koho budem hrát, přál bych si hlavně otevřenější prostředí
-
-
Zrovna souboje s bossy mi nijak nevadily, pořád je ještě šlo nějak ošulit - připravit granátovou past, využít prostředí apod. Stačilo prostě mít v záloze nějakou zbraň navíc a nespoléhat jen na uspávačku. Navíc, jestli se správně pamatuju, ani v původním DE nešli všichni bossové sundat bez boje.
Kde by naopak bylo potřeba zapracovat je podle mě jednak využití abilit (ty byly v HR mnohdy spíš na okrasu, než že by otevíraly nějaké nové možnosti řešení situace) a hlavně level design, kterému prostě scházela ta úžasná volnost a spletitost původní hry.
Každopádně HR byla za poslední roky jedna z mála her, která mě opravdu dostala, takže se opravdu těším. -
-
V první DE šly souboje vyřešit jinak. Většinou se z toho nějak vykecat nebo to udělat jinak.
Třeba Anna Navarre i Gunther šli odstranit "killswitchem" ještě během hovoru. Potíž byla možná se Simonsem. V Ocean labu mu šlo utéct, v Area 51 to pak tuším taky šlo udělat nějak jinak. Menší bossové (vůdci teroristů na Liberty islandu, v metru atp). šli ukecat. -
-
Toho Simonse jsem měl právě na mysli. Ale je fakt, že já mu nikdy ani nezkoušel utéct, takže jestli to šlo vyřešit i bez boje, tak beru zpět :)
-
-
V Ocean labu mu jde utéct určitě. Pak se objeví v Area 51 na povrchu v jedné té budce (resp. z ní vyběhne, když se přiblížíš), ale k té myslím vůbec nemusíš chodit, takže se s ním vůbec nemusíš potkat. Resp. i když na tebe vyběhne, tak mu můžeš zdrhnout do bunkru. Pak už se s ním nepotkáš. -
Má pravdu předsedo!
Simonsovi jsem tenkrát mrsknul pod nohy plynovej granát a než dokašlal tak už jsem byl v trapu. Super věc jak se "zbavit" bosse a přitom taková blbost *1*
-
-
-
-
na Prahu se nesmírně těším, ale zároveň mám velké obavy. Ač byla estetika měst v HR úžasná, nebylo nějak výrazně poznat, o jaké město šlo. Třeba Montreal by mohl být jednoduše nahrazen jakýmkoliv jiným americkým městem, protože tam nejsou jeho charakteristické prvky. A Praha je velmi unikátní v rámci celého světa. Proto se těším, jak propojí starobylé památky s futuristickým designem. A to je právě to, čeho se obávám - jestli to vůbec propojí. Jestli budeme mít možnost projít se třeba po Karlově mostě. Aby to prostě nebyl jen koridor ulic s českými cedulemi a dialogy českých postav... Jinak jsem samozřejmě velmi nadšen a nemůžu se dočkat.
-
Human Revolution mělo dvanáct konců?? Já měl za to že jenom tři.
-
-
4 ještě ses namusel rozhodnout ani pro jedno z tlačítek a odejít
-
Je tam v podstatě 12 konců, záleží na úhlu pohledu
Taggart / Sarif / Darrow a každý má good / evil / neutral video podle toho jak člověk hrál (lethal / nonlethal) a pár rozhodnutí ve hře, ale opravdu si nepamatuju o jaký už šlo
-
-
na jednom screenu ja take ovoce, zelenia :-)