Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pokud to bude na způsob HR (což bude ) tak ok a bude hezké se podívat v DS do prahy ( tedy budoucnosti). *4*
  • C-BEAM
    tomu, že sa poučili uverím až konečne najmú kvalitných leveldizajnérov, pretože to čo predviedli v HR alebo v Thiefovi bolo nedôstojné vzhľadom na tieto dve legendárne série. Ak vedia zohnať skvelých grafických dizajnérov tak určite si poradia aj stýmto nedostatkom. A ideálne keby hru zprístupnili aspon jednoduchému modovaniu. Potom im uverím, že to myslia vážne.
    • maros.goc
      dizajn v HR bol uplne spickovy! ...na Thiefovi nepracovali oni, ale B team Eidos Montreal
      • Na thiefovi nerobili oni ? Aj som si to myslel. Som si pri hraní thiefa hovoril, že nejako zleniveli a ono nakoniec nie. *4* Uf
      • C-BEAM
        grafický dizajn áno, level dizajn bol katastrofálny, bolo to vidieť hlavne v hojnom využívaní vetracích šachiet, veď na čo otvárať priestor a urobiť ho štrukturovanejším keď môžem dve miestnosti prepojiť vetracou šachtov, že ? aké jednoduché ! Pripomína mi to prvý Half-Life ktorý mal síce skvelé a variabilné prostredie ale leveldizajn miestami vôbec nedával zmysel a takisto tam bolo vetracích šachiet ako nas*atých. Ale to bol rok 1998, dnes by som čakal viac.

A ktorý tým na tom pracoval je mi jedno, obe hry spáchal Eidos Montreal.
      • Thief taky nemá úplně špatně zpracované město, jen by mělo být větší a hlavně bez loadingu. Tam se pořád něco načítalo...
  • Tak to je sakra nechutnej mlaskavej hlas, sem to video musel vypnout.
  • Nechápem, čo vám tu podaktorým vadia tie súboje s bossmi. Si zahrajte director´s cut, tam to je vylepšené.
  • 12 koncov ??? Nie náhodou 4 ? 3 pred tebou na tom stole a štvrtý ako autodeštrukcia na konci chodby ! Tak kde je tých ostatných osem ?
  • snad to bude lepsi nez DX:HR.... hral sem vsechny DX, HR byl pro me jeste horší než dvojka, tu sem aspon dohral, HR prostě ne, ani na vicero pokusů.

Nejvíc mě dostalo, že když sem se napotreti odhodal to rozehrat ve verzi Directors Cut, tak ta fungovala este hur nez puvodni release. Snažil sem se to opravit (divný cukání) ale po dni na netu sem zistil, že to fakt nemá cenu, že je to proste tak a mam si radsi zahrat original release... neskutečný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit