Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • houmrhoumr
    konkurence pro cyberpunk 2077 tesim se na oboje
  • Lima
    Jinak kdyby vás zajímalo, jak nejlépe v DE:HR naložit s bossy, tak je to velice jednoduché, i na to chlapci z Eidosu pamatovali. Já jsem DE:HR dohrál třikrát, pokaždé se stealth přístupem, kdy mi stačil obyčejný taser a ten vám - věřte nebo ne - stačí i na bossy. Ten manévr je jednoduchý - omráčit bosse EMP granátem, rychle k němu přistoupit a do oblasti hlavy šlehnout 6 - 12 dávek z taseru (v závislosti na hranou obtížnost). Tohle se dá s úspěchem praktikovat u všech bossů a já se divím, že to ještě nikoho nenapadlo. Kdyby vás zajímalo video, zde je odkaz na má youtube videa likvidace bossů:
    https://www.youtube.com/channel/UCuJayzxfHo3ZOaFtf4zifpg/videos
  • danny_the_hound
    Mimochodom k tomu Česku -- svoje drobné cameo (viď výrobca) malo už v predošlom DeusEx *3*

Ktovie, či v Eidose náhodou nerobí nejaký čech či moravák *7*
  • přiběhově - časově to bude zasazené kam.Mne vycházi že ani po jednom ze tří konců by Adam neměl fungovat?
    • Illumináti, ultimátní odpověď na všechno
  • to nevadi proste udelame dalsi deus ex
  • Lima
    Autor článku Honza Konfršt bere nějaký houbičky, když na začátku napíše, že Deus Ex:HR nebyl perfektni a zbytkem článku tohle vlastně popře. Tohle napsat o hře, která všude sbírala 9-10-ová hodnocení, včetně tady na Games.cz od Grygara, je trochu úlet. Naopak já tu hru miluju, protože vás odměňuje za to, že jí hrajete chytře a její genialitu nejvíc doceníte při plnění achievementů "nikoho nezabít" a "nenechat spustit alarm". Obojí je nádherná herní výzva a v ničem si nezadá se starým Deus Ex, který jsem dohrál také.
    • C-BEAM
      pre niekoho geniálna a perfektná, pre niekoho nie. Je mi ľúto že sa autor dotkol tvojej milovanej hračky ale to nič nemení na tom, že HR mal svoje chyby a nedostatky. Nehovoriac o tom, že s výrazmi ako "perfektná hra" by som bol veľmi opatrný.
    • "V Eidos Montreal si jsou údajně až příliš vědomi toho, že jejich poslední Deus Ex nebyl perfektní, a to nyní plánují napravit dalším dílem" Jestli se nepletu tak tahle věta spíš vyjadřuje že sami tvůrci tvrdí, že jejich hra nebyla perfektní ne autor článku...
    • Keyz
      Tohle jsme tam neměl rád.

Měl jsi více výhod jestliže jsi to hrál stealth stylem. Více XP atd... Jestliže chtěli aby volba byla čistě na hráči jak to chce hrát, tak by odměny měli být stejné anebo podobné. A ne +xp za průlez šachtou / nikoho nezabiješ... Což bylo navíc v rozporu s tím, že jsem zabíjet protivníky kteří mě také chtěli zabít. Tedy žádný morální problém tam nebyl. Navíc to nebyl chytrý styl ale jiný styl. V boji jsi moc nevydržel a také jsi se musel "chytře" přesouvat když byla přesila...

Navíc jsem nikdy neměl problém s bossama. Nechápu co tam ty lidi dělali. Vždy stačilo hodit nějaký granát a to na chvilku daného parchanta vyvedlo z míry. Poté střílet a hotovo. Uděláš to několikrát a byl konec.

Prachů jsi měl dost aby jsi mohl kupovat ty automatické hackovací nástroje atd.
  • „Překvapivější(čárka) než jsme čekali.“ Po než totiž následuje sloveso v jiném tvaru než v infinitivu. Nemáte zač.
  • Lukyz
    A už je tu první trailer: https://www.youtube.com/watch?v=q2kd7F3YFz8

Akorát chybí datum vydání *8*
    • srandovne ako ta Policie rozprava po rusky ci ako, zdaleko to nepripomina cestinu, skoda
      • SalemCZ
        za 15 let tu bude víc Rusáků než Čechů
        • musim sa opravit je to Srbstina a slovicko UMUKNI tam padlo z vysielacky policajtov pri zatykani, rozpraval som sa s jednym srbom ale stale ako dokazu to takto pos*at a nenajst si nejakeho cecha co im to normalne nadabuje...
    • C-BEAM
      ďalší do počtu "epických" trailerov plných klišé a lietajúcich handrových panákov s hlavným enemákom v duchu pána Adolfa. Ani to vizuálne pozlátko už tak neohromí ako pred rokmi.
    • podle toho začatku kdy je Adam bezvládný pod hladinou to vypadá že to bude navazovat na konec, kdy se hráč rozhodl vyhodit cele to zařízení do vzduchu .
      • bude se to odehrávat dva roky poté. Ten záběr je jen pro navázání na motiv Ikara podle mě.
        • I tak budou muset ukazat, jak vlastne prvni dil dopadl, takze to muze byt jak pise Jarin a ja si to myslim taky.
          • Myslím, že ukázat nemusí vůbec nic, vyprávění může mít mezery. Jde jen o to, jestli na to budou mít koule, přece jen většina hráčů je fixovaná na doslovnost :o)
            • Ta rozhodnutí postrádala smysl tak jako tak. Buď žádné z nich nemělo na svět dopad, nebo všechna vedla ke stejnému výsledku (Ilumináti, UNATCO, šedá smrt atd.). Human Revolution je prequel, ergo budoucnost už byla napsaná prvním dílem.
            • danny_the_hound
              Jansen v mori by mohol teoreticky indikovať naviazanie na 4. koniec (v ktorom sa hráč rozhodol nestlačiť žiadne tlačítko). Myslím, že to bolo len v tomto prípade, čo sa po titulkoch prehrala táto "cutscéna".

Ešte je ale aj celkom dobre možné, že podobne ako v prípade prvého DeusEx (resp DeusEx: Invisible War) skombinujú všetky konce dokopy.
            • jasně že nemusí ,ale příjde mi to fér říct jak to vlastně dopadlo, ikdyž můžou říct ,že je jedno jak se hráč v HR rozhodne ,že to stejně vedlo k tomu samému ,ale v tom případě by postradaly smysl všechny konce a vlastne naše,vaše rozhodnutí. Mohlo by to být na způsob Mass Effectu kde by se z uložených pozic vzalo rozhodnutí a podle toho by byl ůvodní filmeček ve kterém by bylo vysvětleno co se děje v navaznosti na zvolený konec .
          • jo tak, už jsem to pochopil. všechno je možné no :)
        • i to je možné ,nicméně to se navzájem nevylučuje ;) muže se to odehrávat dva roky po jedničce ,mohli ho tam najít a mohl se zotavovat ,mohli ho naklonovat a má vzpomínky kdo ví ... a třeba je to uplně jinak *1*
  • tak po traileru jsem nadšený ještě více. sice možná více akce než bylo třeba, ale obrovský hype anyway... navíc Praha opravdu vypadá jako Praha, což je skvělé! jdu rozjet deus ex :)
    • taky už stahuji DE:HR
  • Tak Praha je asi jistá. Na screenu http://foto.games.tiscali.cz/deus-ex-mankind-divided-17136/459754 je i nápis "čerstvé maso" a "koření".
    • už na dřívějších koncept artech byl nápis obchod, česká spz atd.
      • Možná to mělo být Rusko, Polsko apod. akorát se spletli... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit