Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRO TY, KDO JE STEJNĚ NEVZDĚLANEJ JAKO JÁ A DIVÍ SE, JAK TO ŽE 12 KONCŮ, TAK TADY JE ODKAZ PRO POCHOPENÍ. Děkuji :D http://downloads.hyperbytes.net/DeusExEndingTranscriptFinal.txt?hc_location=ufi
  • Přestaňte laskavě psát že něco odehrává v Český republice, když je to vždycky jenom Prágl ! To člověka tak akorát navnadí a pak se dozví že je to Praha sem Praha tam.. ps: A ano su Brna..
    • fallanga
      A kde jinde bys to chtěl zasadit? Do Těšína, kde polovina lidí mluví polsky? Ne, Praha je ideální. Samozřejmě by to mělo zavítat i do jiných měst jako jsou Vary nebo Brno. A ne, nejsem z Prahy, jsem z Moravy.
      • Aby nedošlo k omylu! (což došlo :D ) já sem jenom napsal že mě vadí ten nadpis "do České republiky" . Když stačí napsat do Prahy, ale že je to v Praze to mě nijak neirituje !
        • A už je Praha v EU, nebo si mám s sebou brát pas, pokud pojedu na Spartu? :-p
    • se z toho treba zavri do skrine *16*
  • Malleth
    Stejně vypadající prostředí, stejný barvy, stejná postava a podobný zbraně. Je to další díl nebo remake Human Revolution?
    • del0
      To nevim, ale původně mě napadlo, že se bavíš o Bloodborne...
  • mirekdusinojc
    No možná bych trochu mírnil to nadšení. Stále je dost možné, že ty koncepty dělal nějaký Čech, který tam prostě jen zanechal svou stopu. Předpokládám, že nápisy jsou většině lidí u zadnice a tak si toho před vypuštěním do éteru nikdo nevšiml. Nicméně sám bych byl rád, kdybych se mýlil a v novém Deus Ex opravdu česká lokace byla. Jen doufám, že to nedopadne tak zoufale, jako třeba v Call of Duty nebo Modern Warfare či jaká hra to byla, kde se Češi zásadně jmenovali Dubček, Havel, Jágr, mluvili s ruským přízvukem a nápisy překládal Google.
    • misho8723
      Hra sa ide odohrávať v Prahe - stanica sa ide volať Útulek, ktorá bude slúžiť ako ghetto pre augmentovaných ľudí a Praha má v hre prezývku Golem City
      • Závěrem mise bude boj s bossem - Prezidentem Zemanem, který díky časté augumentaci (ještě více) zmagořil. *1*
        • Zeman v roce 2029 bude za 1) po smrti a za 2) po dvou funkčních obdobích, takže už nebude moct kandidovat. Spíš bych to viděl na brutálně vylepšenýho Babiše. Přece jenom, vlastní Augmofert.
  • z dvanácti konců?? tam byly jen 4 konce
    • Menorri
      Podle mě jenom dva ne? *1* *1* ...ale 12 je opravdu přestřelený...
  • Malleth
    Co se dá dělat, moje obavy z toho že bude zase celá hra žlutá se naplňujou a ani ve snu by mě nenapadlo že vytáhnou zase Jensena jako protagonistu. Na druhou stranu můžem bejt rádi že z toho neudělali onlinovku,
    • zluty filtr ma svuj duvod, kterej je nad tvoje chapani.
    • C-BEAM
      priznám sa, že mne sa ten žltý filter v kombinácii s takýmto vizuálom páčil. Pozrel som si aj ten mod ktorý ho odstraňuje a imho nevyzerá to bez filtru lepšie, už to nepôsobilo tak atmosfericky.
  • ještě že máme ty AAA hry, mám dost těch nostalgických zvratek z KS... Na tohle se extrémně těším...
    • Taky se už nemůžu koukat na to jek se vyvýjí desátý díl Kingdom Come...
      • to je jediný originální project....
    • Robotron3
      To je trochu divný vyjádření, protože za "nostalgickou" sérii by se právě dal označit i DeusEx.
      • maros.goc
        on tym asi myslel tie 16bitove nezmysly
      • tahle série se rozhodně vyvíjí. Neservírují nám to jísté, co před 15 lety jako u her z KS...
        • neserviruju nam ani polovicu z toho co mal prvy Deus Ex...mozno tak ten druhy konzolovy
          • tak si běž hrát ty grafické perly z KS bez základní A.I, bez animací apod..
            • ked nemas ani zakladnu I. v hlave, na co ti je zakladna A.I. v hre?
            • hej, hravam ho denne, mas s tym problem?
            • myslíš ten boj s těmi dvěma vlkama u karavany?
            • tak si zahraj pilars of eternity bez zakladni ai, uvidis jak te v prvnim souboji rozkopou *15*
  • Tak je DE:HR už má jenom jeden konec a to ten, kterej si vyberou tvůrci. Doufám že mi to půjde nechci si zas kupovat novej notebook
    • A proč notebook?
      • Coffin.Corner
        A proč ne? Nebo tady po PC vs. konzole, PC vs. Mac, PC vs. mobily, vznikne ještě hate stolní PC vs. mobilní PC? *7*
        • Jen mě zajímalo, proč. Sám mám notebook, protože jsem chtěl pc, které si v tašce odvezu ke kamarádovi... dnes bych kvůli výkonu vybral pevný pc...
        • ještě jsi zapomněl na KS PC vs AAA PC
      • chci být mobilní (stůl, postel, wc atd. *4* )
        *4*
        • maros.goc
          tak ja dufam ze ti to nepojde, lebo by hra znova vyzerala technicky slabsie na dobu v ktorej vysla ...preco hravas na notebooku? malilinka obrazovka, slabucky vykon, ...tak bud konzolu alebo PC
  • Rozumím že se jedná o nicneříkající příwspěvek, ale tohle mi opravdu nedá jinak ->

"Měli bychom se též dočkat vylepšené umělé inteligence, která dynamicky reaguje na počínání hráče, a je schopná zaútočit i ze zálohy."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA

A teď tu o Popelce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit