Přejít na výpis diskuzí
Adam Jensen se v Deus Ex: Mankind Divided podívá i do České republiky
8.4.2015 | Honza Konfršt
112 příspěvků
-
PRO TY, KDO JE STEJNĚ NEVZDĚLANEJ JAKO JÁ A DIVÍ SE, JAK TO ŽE 12 KONCŮ, TAK TADY JE ODKAZ PRO POCHOPENÍ. Děkuji :D http://downloads.hyperbytes.net/DeusExEndingTranscriptFinal.txt?hc_location=ufi
-
Přestaňte laskavě psát že něco odehrává v Český republice, když je to vždycky jenom Prágl ! To člověka tak akorát navnadí a pak se dozví že je to Praha sem Praha tam.. ps: A ano su Brna..
-
-
A kde jinde bys to chtěl zasadit? Do Těšína, kde polovina lidí mluví polsky? Ne, Praha je ideální. Samozřejmě by to mělo zavítat i do jiných měst jako jsou Vary nebo Brno. A ne, nejsem z Prahy, jsem z Moravy.
-
-
Aby nedošlo k omylu! (což došlo :D ) já sem jenom napsal že mě vadí ten nadpis "do České republiky" . Když stačí napsat do Prahy, ale že je to v Praze to mě nijak neirituje !
-
-
A už je Praha v EU, nebo si mám s sebou brát pas, pokud pojedu na Spartu? :-p
-
-
-
se z toho treba zavri do skrine *16*
-
-
Stejně vypadající prostředí, stejný barvy, stejná postava a podobný zbraně. Je to další díl nebo remake Human Revolution?
-
-
To nevim, ale původně mě napadlo, že se bavíš o Bloodborne...
-
-
No možná bych trochu mírnil to nadšení. Stále je dost možné, že ty koncepty dělal nějaký Čech, který tam prostě jen zanechal svou stopu. Předpokládám, že nápisy jsou většině lidí u zadnice a tak si toho před vypuštěním do éteru nikdo nevšiml. Nicméně sám bych byl rád, kdybych se mýlil a v novém Deus Ex opravdu česká lokace byla. Jen doufám, že to nedopadne tak zoufale, jako třeba v Call of Duty nebo Modern Warfare či jaká hra to byla, kde se Češi zásadně jmenovali Dubček, Havel, Jágr, mluvili s ruským přízvukem a nápisy překládal Google.
-
-
Hra sa ide odohrávať v Prahe - stanica sa ide volať Útulek, ktorá bude slúžiť ako ghetto pre augmentovaných ľudí a Praha má v hre prezývku Golem City
-
-
Závěrem mise bude boj s bossem - Prezidentem Zemanem, který díky časté augumentaci (ještě více) zmagořil. *1*
-
-
Zeman v roce 2029 bude za 1) po smrti a za 2) po dvou funkčních obdobích, takže už nebude moct kandidovat. Spíš bych to viděl na brutálně vylepšenýho Babiše. Přece jenom, vlastní Augmofert.
-
-
-
-
z dvanácti konců?? tam byly jen 4 konce
-
-
Podle mě jenom dva ne? *1* *1* ...ale 12 je opravdu přestřelený...
-
-
Co se dá dělat, moje obavy z toho že bude zase celá hra žlutá se naplňujou a ani ve snu by mě nenapadlo že vytáhnou zase Jensena jako protagonistu. Na druhou stranu můžem bejt rádi že z toho neudělali onlinovku,
-
-
zluty filtr ma svuj duvod, kterej je nad tvoje chapani.
-
priznám sa, že mne sa ten žltý filter v kombinácii s takýmto vizuálom páčil. Pozrel som si aj ten mod ktorý ho odstraňuje a imho nevyzerá to bez filtru lepšie, už to nepôsobilo tak atmosfericky.
-
-
ještě že máme ty AAA hry, mám dost těch nostalgických zvratek z KS... Na tohle se extrémně těším...
-
-
Taky se už nemůžu koukat na to jek se vyvýjí desátý díl Kingdom Come...
-
-
to je jediný originální project....
-
-
-
To je trochu divný vyjádření, protože za "nostalgickou" sérii by se právě dal označit i DeusEx.
-
-
on tym asi myslel tie 16bitove nezmysly
-
tahle série se rozhodně vyvíjí. Neservírují nám to jísté, co před 15 lety jako u her z KS...
-
-
neserviruju nam ani polovicu z toho co mal prvy Deus Ex...mozno tak ten druhy konzolovy
-
-
tak si běž hrát ty grafické perly z KS bez základní A.I, bez animací apod..
-
-
ked nemas ani zakladnu I. v hlave, na co ti je zakladna A.I. v hre?
-
hej, hravam ho denne, mas s tym problem?
-
myslíš ten boj s těmi dvěma vlkama u karavany?
-
tak si zahraj pilars of eternity bez zakladni ai, uvidis jak te v prvnim souboji rozkopou *15*
-
-
-
-
-
-
Tak je DE:HR už má jenom jeden konec a to ten, kterej si vyberou tvůrci. Doufám že mi to půjde nechci si zas kupovat novej notebook
-
-
A proč notebook?
-
-
A proč ne? Nebo tady po PC vs. konzole, PC vs. Mac, PC vs. mobily, vznikne ještě hate stolní PC vs. mobilní PC? *7*
-
-
Jen mě zajímalo, proč. Sám mám notebook, protože jsem chtěl pc, které si v tašce odvezu ke kamarádovi... dnes bych kvůli výkonu vybral pevný pc...
-
ještě jsi zapomněl na KS PC vs AAA PC
-
-
chci být mobilní (stůl, postel, wc atd. *4* )
*4* -
-
tak ja dufam ze ti to nepojde, lebo by hra znova vyzerala technicky slabsie na dobu v ktorej vysla ...preco hravas na notebooku? malilinka obrazovka, slabucky vykon, ...tak bud konzolu alebo PC
-
-
-
-
Rozumím že se jedná o nicneříkající příwspěvek, ale tohle mi opravdu nedá jinak ->
"Měli bychom se též dočkat vylepšené umělé inteligence, která dynamicky reaguje na počínání hráče, a je schopná zaútočit i ze zálohy."
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA
A teď tu o Popelce.