Přejít na výpis diskuzí
Adventure a Nephalem Rifts osvěží Diablo III náhodným generováním
9.11.2013 | Adam Homola
73 příspěvků
-
ubozaku
-
No tak jestli bude randomizace map, počasí a dalších věcí stejná jako ta současná randomizace itemů, tak to se máme opravdu na co těšit, to možná i v pekle konečně uvidíme sníh.
-
No, jak se vezme, ono je to v podstatě stav jakého člověk dosáhl když dohrál Diablo 2...měl vše otevřené a mohl si dělat co chtěl bez restrikcí...akorát tam teď přidali ty jejich bounties a nephalem rifts... Osobně bych byl ale raději kdyby to zakomponovali do normální kampaně a neoddělovali to takhle na dva mody.
I tak je to ale hodně veliké zlepšení proti současnému stavu...ve hře neexistuje skoro žádnej random prvek (co se prostředí, questů a nepřátel týká) a ještě nemůžeš jen tak vlézt do hry a jít kam chceš, ale vždy si musíš vybrat konkrétní quest z kterého budeš pokračovat...a to i v případě, že jsi již dávno hru dokončil. -
Zdravím,
v té záplavě článků z Blizzconu a celkově v poslední době o Diablu jsem nikde nenarazil na věc, která mě asi jako jediná zajímá - nevíte, zda je oznámené, že bude datadisk také na xbox 360? A dále, vyjde D3 také na nový xbox One? A pokud ano, půjde přenést obsah z verze 360 na One?
díky -
Adventure mód
V něm totiž vývojáři odstraní drtivou většinu příběhových prvků a odemknou vám všechny waypointy do všech aktů.
Takže další zjednodušení hry pro hlupáky haha -
Ja beru jako hotovou vec, ze datadisk vyjde do dubna 2014 *5*
-
Jak tu vidím tvé příspěvky, evidentně jsi zkušený vývojář. Mohl bys Blizzardum poradit, určitě jim tvé znalosti vyrazí dech. Stejně tak jako nám tvůj hate vyráží dech tady. D3 je ti osinou ve věnci, ale za to tady nikdo nemůže, ani ti s tím nepomůže. Pláčeš na špatném hrobě. *3*
-
Joe, Blizzard hater.
-
Hele, já čekal totéž a taky jsem zklamanej, ale přibližný datum příchodu patche asi znáš a to 18.3. V této době se zruší aukce a oni budou (dle mého) na toto období plánovat nějakou náhradu, což si myslím, že bude zároveň i patch... V jiném případě lidi budou nadávat ve velkým, že zrušili aukci, ale pořád ti vypadává prd...
-
Oni na to měli jenom deset let času, to je moc málo :)
-
Od BlizzConu som cakal jedine: datumy!!!
Ak nie presne, tak aspon priblizne. Ak nie na RoS, tak aspon na pre-patch (loot 2.0 a paragon 2.0) To co tam predviedli je upresnenie znamych veci z dataminingu. Vyhlasenie od Lylliry, ze pre-patch vyjde 2 tyzdne az dva mesiace pred datadiskom nie je odpoved ale vysmech. To akoby povedala, ze vam pomocou loot 2.0 napadaju super veci, ktore budu o dva tyzdne srot.
Takze:
hra bude super, ale az niekedy v roku 2014. Dovtedy ju nemienim pravidelne hrat. To co pada teraz je odpad. Obojrucne sekery s 360 damage na inferne a legendarky ktore vlastne nemaju ziadne legendarne vlastnosti atd... -
Esteze Blizzard si drzi uroven a vyda plnohodnotny datadisk a nie milion DLCiek...
Ich DLC su patchy do hry a zadarmo, tak ako by to mali robit vsetci ! -
tahle jejich křeč jak se snaží tu hru zachranit už tomu nepomuže *3* jedine že by to cele smazali a začli odznova
-
nemuže vyzrat protože porad bude vypadat jak cirkus
-
Taky to neni zadnej datadisk *1*
-
To už se říkalo u dvojky. :-D Nevím, jestli to nejde, nebo jestli to neuměj... Otázkou je, jestli nevydají skvělou hru, kterou pak jen díky své píli a nadání časem nepromění v legendu, spíš než že by zachraňovali hru špatnou. Jen od Blizzardu už se ty legendy tak nějak očekávají automaticky, tak vyhovět hned asi není úplně snadné.
-
amonek: hm zato ty zřejmě budeš týpek kterej se radostí podělá z toho, když mu do hry dají nový obleček a začnou tomu říkat datadisk. Přesně kvůli takovejm kokosum se dělají hry tak primitivní. všechny hry co mám jsou originálky ale z takovejch konzumentů, co sežerou všechno co jim naservírujou jako jsi ty se mi dělá na blití
-
Za to ty budes komplikovanej az na pudu *2*
-
Jelikoz jsem SP orientovany hrac, je mi davova hysterie cizi. D3 se mi libi. Aby nevznikla mylka, proti D1 a D2 nic nemam. Hral jsem je se stejnym nadsenim. No a jestli se nekomu D3 nelibi, at se vrati k D2, co je na tom spatneho? *3*
-
Lidem co D3 hrali v den startu a par tydnu potom by ten datac měli dat jako odskodne :)
Kazdopadne to vypada zajimave, ale zase jim to potrva vecnost. A mimochodem datadisk k Diablu 2 se prodaval za 1299 a az za par mesicu slevnil na 999. Doufam ze to za ty prachy bude stat.