Přejít na výpis diskuzí
Adventure a Nephalem Rifts osvěží Diablo III náhodným generováním
9.11.2013 | Adam Homola
73 příspěvků
-
...taktiež s pánom Corwinom8 úplne súhlasím :D
-
Nenazývajú to síce datadiskami, ale chlapi z CD Projekt RED Zaklínačov vylepšujú zadarmo. A stál aj po rokoch. A to aj z obsahovej/príbehove stránky ! Takže toľko k tomu "nikto to nerobí".
-
Nazdárek :-)
Náhodně generovaný nepřetále v Diablu II Lod i ostatních aktů, jsou i v Diablu II na obtížnosti Nightmare a Hell v 5. aktu. Prostředí stále stejné akorát nepřátele libovolné, tuším od verze 1.10. Ale to, že v Diablu III reapar souls bude i náhodně generovaný prostředí s počasím je prostě dosti příjemné spestření hry. To mě může bavit pořád :-)
S pozdravem! -
za tie roky sa už mohli naučiť vydať poriadnu hru na prvý krát *1*
-
Znie to fajn, ale všetko to už mám v Torchlighte za smiešnych 20 eur :)
-
Hele o level designu nemáš tucha ty kámo kompletní randomizace u H&S her není problém, není to ani vůbec drahé a zvládnou to i tvůrci modifikací zadarmo (viz mody na diablo 2)a s těmi penězmi, co mají z aukcí to už vůbec není problém. Kdyby D3 neběželo na serveru tak už je dávno taková modifikace hotová hloupě tu žvaníš akorát ty a obhajuješ tady naprostý titěrný kraviny který mohla herní komunita vychytat sama a zadara. Někdy mi Blizzard fanboys připadají horší než Apple fanboys
-
1. Neobhajoval sem Blizzard jelikož patřím do skupiny, které naopak Diablo 3 spíše sklamalo.Jen a pouze jsem poukazoval na to, že tvoje argumentování je naprosto mimo mísu jelikož Randomizace v D1 a D 3 jsou naprosto odlišné.
2.Pořád to bude lepší než původní D3 a podle informací toho přibude víc než k Diablu 2 v Lord of Destruction + má vyjít ještě jeden datadisk.
+ Měl by jsi si zjistit jak složitá taková kompletní randomizace je. Vsadím se že vo programování a level dizajnu nemáš ani potucha a jen tu hloupě žvaníš. -
Pan Corwin8 ma pravdu! V D2 patche prinasely velky zmeny. A co se hrou udelal datadisk LoD vsichni vime.
A D3 zraje jak víno. Hraju s prestavkama od prvniho dne, takze vim, co rikam.
peace -
Vím, že tu bude nemálo pamětníků, ale i tak mi připadá, že se na něco ohledně Diabla 3 zapomíná. Původní hra byla poměrně hodně kritizovaná a těžko hratelná. 640x480, mizerný a krátký čtvrtý akt, obrovská HW náročnost... Teprve datadisk to zlomil - vyšší rozlišení, mnoho nových předmětů a herních mechanismů (runy, charmy,...) a fantastický, dlouhý a krásný pátý akt. Aby toho nebylo málo, nadále vycházely ještě mnoho let patche, které hru změnily zcela zásadně - vyšší obtížnost, vyváženost skillů a hlavně synergie... Proč by nemohla, nebo neměla trojka taky zrát jako víno? :-)
-
Diablo forever. V D3 mam nahrano skoro 300hodin na hardcore a je to hroznej nátěr!
Skoda ze datáč vyjde az za kolik mesicu *10* -
Gemy mi prijdou v pohode. Paragon system taky.
Itemizace je slaba, to je nejvetsi slabina D3 podle me. Ale jak sem zacal hrat bez aukce, tak mi najednou prisla tak nejak lepsi :) -
Jeden velkej rozdil soucasny verze D3 oproti zacatku je v lootu. Pred rokem a pul se clovek bez aukce na inferno nechytal.
Dneska uz se da hrat krasne bez aukce. Padaj super itemy, dalsi silny itemy jdou lehce vyrobit. A kdyz je clovek v parte kamosu, tak to pada 4x tak a to uz pak ani ty legendarky nemam kam davat.
No auction diablo oh yea! *8* -
Asi 6 veci je popis skutecnosti, posledni vec ze itemizace je nudna je muj pocit, ze syslis staty je fakt. S cim nesouhlasis?
-
Ale runy mi taky chybi. To mas pravdu, ze mohly byt.
-
No nesouhlasim skoro se vsim, cos napsal. Ale treba ten system skillu mi vyhovuje. Muzu si menit build podle libosti, obtiznosti, slozeni party atd.
Kdyz sem chtel v D2 zkusit jinej build, tak sem musel levelovat novou postavu. To uz fakt nee :D -
wow no super mega ultra to je fakt něco hustý jízda fakt jsem z toho totálně vodvařenej, to je tak super až z toho nemůžu vůbec dýchat, boží nářez, revoluce ať žije Blizzard *8* *7*
-
Patche nezmenily zadny z hlavnich problemu D3. Jen pridaly par featur co hru zprijemnuji. Jinak porad zustal konzo-wowlike system abilit, zadny talenty, paragon nema hlubsi smysl krom par statu, MF to samy. Nejsou runovy slova, system gemu tragicky. Itemizace nudna, pouze syslis vyssi staty, zadny zabavny affixy. Gear je RNG.
-
Já to četl, a co? Vyjadřoval jsem se k dungeonům, ale ani tohle není žádná sláva, používat randomizaci umí i moje kalkulačka tak nechápu proč z toho všichni vlhnou
-
D3 verze 1.0 me celkem zklamalo a dokonce sem to prestal hrat na mesic. ALe dneska je D3 1.08 a to je paradni zalezitost imho!
Staci si projit patche, co uz blizz pridal nebo zmenil *5*
D2 1.0 bez datace taky nebylo uplne dokonaly... -
Výrazná změna? *1* Tleskat? Jak snadný je život jednoduchých lidí