Přejít na výpis diskuzí
Adventure a Nephalem Rifts osvěží Diablo III náhodným generováním
9.11.2013 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Ja treba miluju jednicku, dvojku i trojku. A parim trojku samozrejme *5*
-
Holt ovcovstvi je dnes velmi silne. *3*
-
Ke třetímu Diablu bych se už jistojistě nevrátil. Ale ty sv*ně z Blizzardu to zase zachraňují na poslední chvíli dobrými rozhonutími - které tam měly být od počátku. Ale co už. LoD byl také ve své době rozšířením, bez kterého si Diablo II nedovedu představit :)
-
To je výborný. Kdyby vzali D2 a dali tomu jen novou grafiku, budes fnukat, ze vzali co meli, dali tomu novej kabat a chteji to prodavat jako novou hru. Kdyz udelali D3, vsichni plakali, ze to neni D2. No a kdyz ted pridaji spoustu zabavy navic je to jen proto, ze si nevi co pocit. *1* Napadlo te, hlavo, ze by se tam skutecne mohl nekdo zabyvat hratelnosti, zabavou atd., ze to nedelaji z nudy, ale protoze je to vazne bavi. Mne osobne Blizz dokazuje, ze ma potencial, ze jejich hry za neco stoji. Vzdycky to pro mne je radost, skvela zabava a skvela podivana. Maloktery vyrobce her vam dnes nabidne cinematic, ze ktereho vam padne celist. Nevim jak pro ostatni, ale animacky od blizzardu jsou pro mne i dnes obrovskou odmenou. Ktera hra Vam dnes neco takoveho nabizi krome serii od Blizzu?
-
Tohle potřebuje Diablo jako prase drbání. Nechápejte mě špatně Diablo III není ani teď špatnou hrou a celkem sem si jí užil. Ovšem její znovuhratelnost nebyla největší, furt dokola procházet to samé není pro každého. Věřím že se to s tímto datadiskem zlepší a já se do hry s chutí vrátím.
-
HOCHUM PODE MNOU (a ze to zni velkoryse co? *4*)
Resite to daleko vic nez ja sam. Pro me Diablo III, byt jsem to dohral, neni zadna velka pecka a za litr si radej koupim nejakej super komiks nebo knihu, nebo neco (a ze toho je) co mi udela vetsi radost nez datadisk k relativne fajn hre *3*. -
Nojo, tak ty bys chtel neco noveho. Tak si to nakoduj *3* My "ubozaci" se spokojime s tim, ze nastane alespon nejaka vyrazna zmena. Pokud milujes jednicku a dvojku, tak je hraj a dej pokoj lidem, kteri ulitli na D3. No nic, promin, nemam cas, musim tleskat. *2*
-
solo
-
Stejne si to koupis *1*
-
Mno to je teda uzasny, misto jedne prisery tam bude jina. To museli kodit aspon rok. Neni za to nobelova cena? *7* To D3 mi znacne pripomina EA s BF3. Udelame znacne orezanou verzi, ktera se dvojce ani neblizi a pak jim to prodame znova s nejakyma "novyma" featurama. A lidi jako Adel tomu budou tleskat a myslet si ze prichazi neco "novyho". *4*
-
Omyl. Treba EVE Online ma dva datadisky rocne zcela zdarma.
-
Tudíž přidání aktu, co má být stejně dlouhý jako I. a II. akt+překopání systémů+nové věci, co nebyly v DIII, ti přijde jako patch? No to jsou docela novinky.
-
Last chance Blizzard... Last Chance
-
Hral si vůbec Diablo 2 a potom Diablo 2 LoD ? Bez toho datadisku to bylo nehratelný..
-
Kdybys čet pořádně tak bys věděl, že od Diabla 1 popř.2 to bude vo dost jinačí.
Tentokrát se nebude náhodně generovat jen mapa, ale všechno monstra počasí, vzhled lokace jako takový. Třeba jako že budeš na poušti kde bude pršet. Nebo na jedný mapě budeš potkávat zároveň monstra z 1,2,3,4 i 5 aktu dohromady. *7* -
No bude tě strašně strádat příteli. Nenech se přemlouvat. Tady jsou strašně v Česku lidi ubečení. Uberte chlast, cigára, nekupujte capiny a budete na to mít.
-
To vim. Jenze on na me tenhle datadisk pusobi vic jako patch, ktery opravuje co originalni hra podelala a za patch litr nedam :)
-
*8* *8* *8* náhodně generované dungeony, to je totální revoluční nadčasová myšlenka, která vůbec nebyla už v diablu 1....
-
Budou v multi vidět věci všechny postavy nebo to bude sólo loot?
-
He tak to je mazec, v porovnání s tímhle působý D3 jen jako nějaké demo ( a to dost drahé demo) Ale to už je jedno, blizzard opravdu umí dělat datadisky a bude to mít smysl hrát celé znovu. Už se těším *4*