Přejít na výpis diskuzí
Age of Empires Online byl průšvih, ze kterého se hra vyhrabala
20.8.2013 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Zajimavy, a proto ma moje 50tka na sobe vsechny veci fialovy i kdyz nemam zaplaceno a na tech vecech je napsany Authorized by previous subscription, nebo tak neco. *7* Zas vymejslet piczoviny si nemusis. O nic neprijdes.
-
Blbost, není to kompletně free, jste jen všichni naivní. Koukni se kolik je tam hrdinů a kolik jich většina stojí. Herní měnou si na všechny nemáš šanci vydělat když nehraješ 6 her denně...
-
Ináč, je Windows Live spomínaný to isté ako Games for Windows Live? O tom druhom menovanom kolujú zvesti, že budúci rok v Júni má byť zrušený. To by mohlo znamenať koniec AoE Online...
-
Viz vejs, tam nejde o to co nemuze free hrac, ale o to, co nemuze vuci tem platicim a tudiz bych je stim jakozto platici hrac poslal osobne doprdele (= nedostanou ani korunu). Co se tyce hrani, tak Qsty na velky potvory (ted nevim jak se to jmenuje, ale je treba slozit 12+) ... sem sel do lv 40 vseho vsudy 2x ... a to vicemene nahodou, protoze jinak je defakto nerealny to slozit. Jako jeste dokazu pochopit, ze me to neteleportuje na misto ... ale ze se nemuzu do Qstu nekde lognout (klido nekde ingame u nejaky cedule stylem "necjam se najmout ..." pokud to ma byt kvuli atmosfere) ... a ocekavam, ze jakmile je dost lidi, tak jim vyskoci hlaska ze jsou ocekavani na planete/souradnicich /... a ne jak chuj neustala vyrvavat do chatu.
-
ono tam je tech veci vic ... prisel se do HUBu (takovy to misto odkud se leze do tehle misi) a cekali tam +- desitky na to, nez se sejdou aby si splnili Qst. Tak sem jim rek, ze je protahnu ... a nejvetsi prd…el nakonec ... nemoh sem jim dat posbirany veci ... proste jako free hrac nemuzu nikomu (ani platicimu) nic dat ... to ty platici jiste potesi.
-
Mno ... vetsina ... snad uplne vsehcny jiny hry ... kdyz prestanes platit, tak ti nechaji to, co si nahral. V swtor prijde o fialovou vybavu - respektive nejrijdes, ale nemuzes ji pouzivat ... dokud si na to nekoupis pas ... a takhle je to se spoustou veci.
-
Jelikoz se to netyka jen games, ale i OS, Office ... a dalsicho SW, tak to spis vidim na to, ze M$ pujde do peknych sracek komplet ... a nejspis dobre tak. Aspon se zase zbavimejednoho molocha ... a muzem se pustit do dalsiho ... trebas google ...
-
Stálo by je to nesrovnatelně víc a pravděpodobnost dosažení těch tebou zmiňovaných milionů není podle mě o moc větší (ano, může jim to vynést hodně ale taky nemusí, stejně jako u F2P). To co chci já a co chce většina potenciálních zákazníků není vždy totéž (což je koneckonců i v článku, naslouchání hardcore komunitě považují za chybu). Z pohledu fanouška AoE se mi tvoje myšlenka líbí, ale rozhodně bych MS kvůli tomuhle neoznačil za d*menty. Hádám, že rizika většiny svých kroků mají spočítaná povětšinou poměrně dobře ;)
-
da se to u nas vubec spustit? mne to ukazuje ze tento region neni podporovany
-
Tak pro blbecky naposled. bn mluvi o systemu ala Dota 2, kde mas vsechno odemceny od zacatku oproti systemu LoL, kde to musis vygrindit nebo koupit. Uz chapes?
-
tak to je presne to, co rika ten pred tebou. V LoLku platis za kosmeticke veci, vse ostatni (vcetne VSECH hrdinu) lze ziskat hranim.
-
Ale nesmela by to byť onlinovka, ako toto. A žiadne veľké zmeny v gameplay, len nová grafika a kampaň a nové národy.
-
Naposled kdyz jsem hral LoL, tak byli herove locknuti a k dispozici nejaka weekly rotace. A kdyz jsi nejakyho chtel tak bud koupit nebo vygrindit. A vzhledem k tomu ze reagujes na nekoho kdo pise "kdyz chces VSECHNY" tak doporucuju zacit myslet. *7*
-
System ala LoL? V LoL taky nemusis za nic platit pokud nechces. Platis taky jen za "kosmeticke" upravy.....
-
starcraft doporucuji kliknout na kolonku proti AI nebo proti hracum a mas odemcene hned vsechny jednotky a jestli myslis v kampani tak to bych chtel videt v jake strategii mas hned vse odemcene? prave to je ta zaba va postupne se ti odemikaji jednotky a sc jsou zrovna perfektne udelane mise ze vzdy ty odemcene jednotky se perfektne hodi v dalsich misich je to tak udelane zamerne aby se stim clovek naucil hrat za kazdou jednotku a nejel jen MMM
-
Hlavní problém byl Games for Windows - kdyz jsem chtel hra ve hře coop tak jsem musel vypínat antivirus jinak to hodilo error *15* Po Steamu přišel patch ktery hru udělal strašně hardcore a uz jsem si tu hru nedokázal uzit, zajimave tohle tam nezminuje přitom to byl duvod proč polovina hraču odešla...
-
MS jsou d*menti v tomhle, takhle zničili řadu fungujících (čti: vydělávajících) značek na pc a když si nakonec uvědomili že to byla blbost, tak udělají to že vytvoří podřadné F2P AoE (a MS flight) s minimálními náklady na vývoj. Co hůře, ještě se pak diví že jim to nevyšlo a nevydělalo ty "miliony" jak se očekávalo v jejich statistikách. :/
Kéž by se MS v otázce těchto starých legendárních značek vzpamatovali a udělali plnohodnotná pokračování. -
Já kupoval normálně v obchodu kód k národu a nebyl s tím problém. Respektive krom toho, že jsem to dost brzo přestal hrát (což se mi u zaplacené hry snad ještě nestalo).
-
Ja napriklad som tu hru ani nevyskušal a to osm fanušik AoE. Ale ked mi ponukaju dve rasy iba... tak to som si hned myslel, že niečo nie je v poriadku. System ala LoL... chces vsetky jednotky / herov / narody ? Zaplat si.
V Dote to vymysleli najlepšie. Všetko free a platiš len za kozmeticke predmety, ktore ti su pravdupovediac k hovnu, iba si "krajší".
Bohužiaľ na to prišli neskoro. -
taky jsem si koupil řeky a ještě mi nefungovali všechny obchody a ani technická podpora to nebyla schopna po několika měsících vyřešit. Po 4 měsících po vydání to pak šlo z disku :(