Přejít na výpis diskuzí
Age of Empires Online byl průšvih, ze kterého se hra vyhrabala
20.8.2013 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Na začátku to fungovalo tak, že platící mohl používat všechny předměty, kdežto free pouze šedivé a zelené. Ty byly navíc vázany úrovní hráče, takže měl platící vždy navrch.
-
Me to udivuje taky. Ta hra (swtor) trpi znacnym nedostatkem hracu a f2p hrac je sikanovanej docela krute.
Nedostava za questy boxy s itemama a prachama (to je rekneme mensi problem), nemuze hrat pvp (jen 5 tydne), ma jenom 75% xp prakticky ze vseho (to je docela velkej problem, sub s boostem ma 125% coz je temer 2x tolik).
Nemuze nosit fialovy veci (kvalita veci klasika jak wow - bila zelena modra fialova) to neni velkej problem.
Hrac co to mysli vazne si to proste zaplati, f2p je takovy lepsi demo. Nebo by se dalo rict singlplayer je zdarma. -
Vsechny ty duvody neuspechu co pisou jsou blbost. Hlavnim duvodem neuspechu, byl zpusob jakym hru vubec zpustit. Ten jejich Windows Live do dnes nefunguje. Hra byla prevedena na Steam a presto musis hru aktivovat ve Windows live. Celou dobu ctes free free a pak to chce po tobe key a ve finale kdyz uz chces konecne utratit sve penize, tak z poloviny zemi nefungovaly platby ani pres Paypal a mesic mi blokovali penize nez mi je nakonec vratili, protoze transakce se nezdařila.
Kdyz nejakou free hru nemuzou nahodit ani IT, tak jak ji ma nahodit 10 lety kluk, který chce utracet tatinkovi penizky.
Dejte si do vyhledavace "how ti install AoE" a vyskoci na vas stovky diskuzi z celeho sveta a vsichni se zasekli na G4WL.
To myslim byl hlavni duvod krachu AoE online. *11* -
ten sem taky hrál a taky je extrémně špatnej ale pořád mi přijde o trošku lepší (v aoe se nedalo hrát pvp kvůli tem výhodám platících hráču ale v SWTOR to celkem kompenzují)
i když v SWTOR mě taky nepřestává fascinovat ten jejich přistup
než se člověku podaří najít partu lidí třeba na flashpoint tak to muže trvat i hodiny ale místo toho aby motivovaly f2p hráče k tomu je hrát a tim to čekání skrátit tak jim neumožňují používat odměny který se za flashpointy dostávají *1* -
Zas na obhajobu SWtoru, kdyz zaplatis premko mas vicemene temer vsechno unlocknuty + 500 ingame shop meny za mesic na kupovani ptakovin.
Tohle ti vetsina f2p/p2w her nenabizi. -
Tak to je solidni, to je od zacatku nebo to dodelavali? Ja to zkousel na zacatku a jak to bylo netusim.
-
Ale to vis ze je horsi F2P model, krasny priklad je SWTOR to je takovy hnus,az by jeden blil
-
A jakej uzasnej cil mas ve wotku a dalsich? Nalevelovat max lv ? No to je vazne uzasnej cil. Hraci minecraftu so narozdil od tebe skutecne hrajou ...
-
ono to nefunguje v pvp jenom v pve
-
hra by to sama o sobě špatná nebyla ale nikdy sem neviděl horší F2P systém než v aoe online
a to nejsem žádný odpůrce F2P her, vlastně hraju jen je -
A koho zajima co za to muze? To je asi tak stejny, jako kdyby sis koupi skodovku, nesla nastartovat a oni by ti rikali, ze za to nemuzou, ze za to muze dodavatel motoru ...
-
Mimochodem, kdo si dneska vzpomena na M$ flight? Ne, neni rec o FSX, ale o jeho "nasledovnikovi" ... A ma presne totozny problem. Nikdo o to nestoji. Taky "f2p". Zadarmo k dizpozici dve letadla a jeden ostrov ... a za dalsi letadlo chteli $40 ... proste lol.
Takze problem je dlouhodoby a tyka se vseho co od M$ pochazi. Sak viz uzasne vyhodny najem office, odesilani lokalniho hledani do M$ a distribuce reklam ve win 8 ... -
Ja bych rek, ze oni proste predpokladali, ze "dneska se prece proda kazda blbost, obzvlast kdyz se to jmenuje po necem znamym" ... mno a nezadarilo se.
-
doporucuju funkci zvyseni obtiznosti. dává se do her již nějaký ten pátek
-
Ja nechapu jak muzou mit s klidnym srdcem ve FAQ napsany ze to neni P2W, a hned o bod nize ze platici zakaznik ma pristup k itemum co zlepsi jeho jednotky. *15*
-
mne se líbil ten kreslenej vizuál a hrálo se to taky dobre. ale meli to cele udelat jinak jen nevim jak
-
ty sam seš infantilnej
-
Hlavni problem byla registrace pres Games for Windows, stravil jsem nad tim hodiny, ale furt se tomu neco nelibilo, tak jsem se na to nakonec vykaslal.
Ale co jsem pak slysel to stejne za moc nestalo tak jsem asi o nic neprisel. Ja zkousnu hodne, dokonce i uPlay pro assasins creed jsem se skripenim zubu nainstaloval a zaregistroval, ale Games for Windows je fakt jen vysmech hracsky komunite -
Hlavní problém bylo uspěchné vydání hry a hype. Takže hromada lidí (bohužel včetně mě) se nechala zlákat. Začátek navnadil jako správné demo (proto je zřejmě zdejší recenze tak pozitivní) na koupení národa a pak bohužel po pár hrách s koupenou verzí vyplulo vše na povrch.
Žádný skirmish, žádná akuce a mizerný trade system spamováním chatu. PvP pouze o vybavení u platících. Pokud mě to spárovalo s free hráčem (nemohl používat lepší vybavení a některé globání bonusy) tak chudák neměl šanci.
Takže jestli nakonec něco spravili, tak to stejně nikdo nezjistil, protože už tam v tu dobu nikdo nebyl, takže mi ten článek přijde spíš jako alibi a schovávání se za špatný ekonomický model, než přiznat chrlení nedodělků a čekání na zlatý dešť. Pohár trpělivosti u většiny hráčů přetekl po úvodním zklamání, respektive hypem, který nakonec hru pohřbil. Takže mi přijde, že chybou bylo vydat hru v takové stádiu v jakém byla na začátku a ignorace hráčů respektive minimální odezva zpočátku, kdy ještě měli hráči trpělivost. -
Leda Big degeneration sandboxoví honiči bez cíle ....