Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to bych teda neřekl, pokud někdo platil měl vše tak o třetinu lepší než ten kdo neplatil
    takže člověk jim dřív nebo později bud musel začít sypat peníze nebo skončit
  • XorxoxTalarius
    Tam jsem byl nekolik tydnu v prvni petce :D Ale je fakt ze jsem tam nechal za tu dobu (hral jsem asi dva mesice od spusteni closed bety) cca 700 korun. Hra mne bavila, ja si koupil to co se mi libilo (specialni budovy, vetsi mapu, atd ...) a podporil jsem vyvojare. Ale problem byl v tom ze jsem na to proste nemel cas (hraji jeste Infinitum a to mi zere dost casu) tak jsem to hrat prestal, jinak se samozrejme da hrat i bez toho aby tam clovek sypal penize a i tak muze byt rozvinuty a mit krasny pozitek ze hry ...
  • Právě naopak, za nooba bych označil tebe, jelikož si asi netroufneš na rovnocenného soupeře, tak mastíš začátečníky *3*
  • Mám na to úplně stejný názor, protože prostě nechápu, k čemu jim tohle zabíjení low levelů je. Copak to je nějaké radost dát někoho na jednu, dvě rány? *7* Jak říkáš, v reálném životě přehlížení a opomenutí, tak si alespoň ve hře musí hrát na krále.............volů.
  • Veskoslav
    U mě osobně už to nebylo ono. Byla to fajn RTS, ale to období jde zcela mimo mě. A navíc většina hráčů stejně zůstala u AoE II a i ten se hrál více než AoE III a to i na tunajích. AoE II je legenda, AoE III je obyčejná RTS, na kterou se zapomene.
  • Néé, ja mám 3. díl moc rád. Šel ve šlépejích AoE2 moc dobře, alespoň podle mě *4*
  • Veskoslav
    Poslední AoE byl datadisk k AoE II. AoE III byl omyl a tohle raději ani nekomentovat.....
  • to je kravina, prece v pvp zone na pvp serveru nemužes vypnout pvp vubec. ale mužu potvrdit ze zabijeni low levelu neni az takova sranda po par killech me to stejne omrzi. nejvetsi zabava je zabijeni rovnocennych souperu když delaji daily questy
  • Proto mám rád FPS, kde se může i za nízkým rankem skrývat zkušený skiller a rank v podstatě nic neznamená. Nej pocit, když vás high-rank noob má za lamu a pak ho vyklepnete. *8*
  • Normalni je neplati za nic, krom puvodni hry
  • Spades
    Jenže blizzard to bere špatně... Neměl zlehčovat PvP a celkově i hru, ale umožnit nízkým lvl vypnout PvP okamžitě, a hlavně v tutoriálu ZMÍNIT, že PvP se zapíná a vypíná... Bo pak by si hráči neměli co stěžovat, bo by je vysoké lvl nemohli gankovat nedobrovolně...
  • A co váš názor na Forge of Empires? Teď to hraji a vypadá to dobře. Platit jen za bonusové budovy, o něco větší produkci (čas/prachy), body výzkumu (čas, zlato stačí)... sice nevím jak to vyjde dál...
  • A díky tomu všemu jde WoW do kytek, protože se vývojáři snaží udělat změny k vůli tomu, aby omezili tyhle zákeřnosti, které se dávno vymkly rozumné mezi. Aneb jak víc hráčů (mladých, starších tj jedno) dostává touhu být taky na chvíli "silný", sic jen zabíjeném low lvl postav *9*, a postižení pak jdou spamovat forum. Alespoň takhle si to myslím, že to je...
  • ano přesně tak, tento model a navíc i model např battlefield heroes od EA. Děkuji za zastání :D
  • Spades
    Maly lvl nerovna se Noob... Maly lvl rovna se maly lvl...
    Zaple PvP na malem lvl = noob
    Gankovani noobu na malem lvl, kdyz maji omylem zaple PvP = zk9rvena p9ca
  • to ve wowku delám taky :) rika se tomu world pvp a noobove s malym levelem s tim musi počítat
  • Protoze je v realu sikanuji takze si to vybijou na zacatecnicich
  • Spades
    AoE byla v bete pecka, ale jak jsem videl na foru navrh premiovych ras, ktere budou ultra mega nadupane uz ze zacatku, tak jsem se nas*al a sel od nej pryc...
    Stale si myslim, ze premiove rasy jsou hovadina... i kdyz se daji sehnat normalne. Proste rasy by meli byt pristupne VSECHNY a meli by byt vybalancovane...
  • Spades
    Ten co pouzili v AoE:O... Nekteri lide jsou vazne nechapavi...
  • je to spíše ubohý, to mi připomíná, že může jít do wow, tam si udělá gear a má vyhráno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit