Přejít na výpis diskuzí
Age of Empires Online přešla na free-to-play
28.6.2012 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
idioti v MS, už jim chyběl poslední díl do zakončení serie (19. - 21. stol) a oni vytvoří takovou kravinu
-
Settlers online hraju nějaký pátek, jsem 32lvl a zbývá mi už jenom poslední bandit leader na hard obtížnost. Vůbec mi nevadí, že si nekupuju krystaly, které jsou takovou ingame měnou. Nic si neurychluju, chodím tam párkrát za den a v pohodě :) Settlers online jsou zářný příklad, jak se má dělat free-to-play
-
Co je na tom vtipného, když rozdrtíš začátečníka se svým nabušeným vojskem? *7* Asi jako když v MMO hráči na capu gangujou hráče o 50 levelů níže, takové jako ty fakt miluju *11*
-
jaký model ? žádný není definovaný tak co meleš ? z F2P si dělá kdo chce co chce
-
ještě k tomu updatu, ten už byl nebo bude, z toho blogu jsem zmaten :D
-
Škoda že MS jsou tak blbí že uzavřeli původní tvůrce, přitom AoE byla vždy úspěšná, tahle hra by si zasloužila normálního pokračovatele.
-
Šlo o to, že lepší věci/quest itemy, rádce a tak jsi nemohl používat bez zakoupení Prémiového balíčku.. Teďkom bude přístupné úplně všechno a to buď normálním hraním nebo přímo rovnou zakoupením daných věcí.
-
ono tohle aoe je i hratelné, ale peklo mi z toho dělalo to po.rané games for windows live, jelikož nemám tu správnou ip adresu, jakou oni by chtěli tak mi to nechtělo ani hledat multiplayer spoluhráče i protihráče, takže jsem mohl čekat čtvrt hodiny a nic
-btw nechápu tu debilitu, že to přidali ještě na steam? Nejen, že se musím přihlašovat do GfWL, ale ještě budu na steamu -
Settlers online je opravdu zatim nenarocna hra.
Proste kdo nespecha a klika tam 30/den tak se muze bavit docela dlouho.
Po obsazeni celeho ostrova se tusim level zastavi nekde na 30 a zbytek se expi pomoci dobrodruzstvi.
Ktere z vejletu tahaji pruzkumnici .... -
ved aoe online bolo free to play nie?(myslim pay to win)
-
nahodou jsem to hrál a bylo to super, pak jsem to ale z nejakeho duvodu hrat prestal. Predtim by byla sranda rozdrtit nejakeho začatečnika s epicky vybaveným vojskem. Ted budou ty epicke predmety pristupne všem co je škoda, protože stratim strategickou vyhodu:((
-
No ja v Setllerech neplatil vubec a obsadil jsem skoro cely ten ostrov (zbylo tam jenom jedno uzemi ktere nebylo moje) a problem s tim ze to trvalo jsem nemel ... jsem si proste zahral 30 minut denne a byl jsem spokojeny ... zatim se mi vse postavilo a ja mel klid :)
-
No nic, radši si zahraju klasický skirmish v AoE 3 a budu spokojenej.
-
Myslim že ůplně nejpřesnější pojmenování tohoto modelu je free-to-PAY, velice mě ťeší že se im s tímto modelem nedaří. Je to jenom způsob rýžování peněz, u většiny těchto her kdo nezaplatí tak nemá proti ostatním lidem sebemenší šanci. Zatímco nadruhé straně League of legends má velice poctivý model F2P kdy si můžete koupit za peníze pouze to co je k dispozici i neplatícím hráčům za herní měnu, a jak se jim daří... .) ALL HAIL LOL!
-
Free-to-play strategie jsou naprosty peklo! Jak rad bych tohle nebo hlavne Settlers Online zaplatil jednou a pak si proste NORMALNE hral.
Ale ne, budu sto let cekat nez se mi tamhle postavi domecek a typek vyfara uhli nebo kazdou chvili budu calovat za kde jakou blbost.