Přejít na výpis diskuzí
Age Of Empires - stručný průvodce historií slavné série
14.8.2011 | Karel Drda
64 příspěvků
-
dobrej byl cheat na okamžité stavění budov *1*
-
Skvělý článek, určitě dělejte více těchto shrnutí herních serií ;)
-
No, z článku tak moc nadšený nejsem (repetice, nádech opovržení a celkem stručný - čekal bych víc infa o AoM nebo SW:B), ale na AoE:Online už se vážně těšim! Akorát jsem zvědav jak se změní gameplay když se dá volně procházet lesem...
-
Ja mel radsi Empire Earth ... A co vy ostatni? AoE nebo EE (samozrejme ze v pripade EE myslim prvni dil)?
-
-
Rise of Nations :)
-
-
Rise of Nations bylo super, ale v multiplayeru mne stvala uplne posledni doba (instantni produkce jednotek, stit a tak) .... ale stejne jsem mel radsi EE jelikoz moznost si vytvorit narod ktery byl uplne podle meho gusta ... bylo proste neco neprekonatelneho :D
Ale jinak dobra volba ... -
-
no to šlo zakázat a i s tím se to dalo :-) Alespoň tam byl protiatomovej štít - atomovky mě štvaly dost. Jinak EE byla moje první strategie co jsem na počítači měl(kopie od kamaráda) - taky jsem nedávno sehnal origo i s datadiskem
-
-
-
-
Mohlo by být zmíněno, že v AOE2 byla chyba, která v pozdějším misích zpomalovala hru tak, že nešla dohrat. Dneska jsou takové bugy normální, ale v té době to nebylo zvykem. Už proto, že většina lidí neměla internet, aby mohla hru opatchovat. A tohle by mohl být důvod proč tu hru někdo ohodnotil nulou. Me to tehdy taky dost nastvalo, clovek si koupi strasne drahou hru (kam se na to hrabou dnesni ceny) a pak to nejde hrat.
-
pro autora - http://cs.wikipedia.org/wiki/Genocida
-
-
Ano a je to stejný případ jako rozdíl mezi vraždou a zabitím resp. "úmysl". Evropané neznali teorie šíření nemocí a tudíž nakažení indiánů nebylo úmyslné. A úmysl je pro genocidu nezbytný. Navíc bylo zabíjení indiánů trestáno a to jak koloniálními zákony, tak později i zákony unie.
-
-
Tak se podivej na tu krasnou grafiku jednicky a dvojky. Copak zestarla? ;)
-
-
uh, sorry, preklik, to patrilo vys.
-
-
-
-
Ostatní můžeš sehnat tak že by sis v profilu game for windows live nastavil místo pobytu USA/Britanii. Pak lze i ostatní koupit
-
-
bylo myšleno pro Metiu
-
-
aoe2 první moje hra na PC hrál jsem to minimálně dva roky pravidelně.
-
Malá chyba sa tam vlúdila: to video, ktorého popis znie Age of Empires II: The Age of Kings (1999) - ono to ukazuje datadisk The Conquerors, dá sa to spoznať podľa toho, že hráč vyrábal Tarkanov, ktorí patrili k Hunom a tí boli až v datadisku *3*
Inak pekný článok, dobre padne si nostalgicky zaspomínať a občas zahrať takéto chuťovky *4* -
-
ono ani to video Age of Empires (1997) neni dobe, ale datadisk. Poznat se to da uz u fog of war a trknout mohlo i kliknuti na budovu s popisem "Roman"
-
Pravda, pravda, upraveno!
-