Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, age miluju. Hraju aoe HD a parada jsem spokojen. To sekání nás akorát donutilo jíd do datadisku.
    Našel jsem na jedné stránce konečně odpověď jak to sekaní vyřešit.
    http://www.omgmaxxx.cz/2013/11/age-of-empires-ii...
    Forgot zvyšuje FPS z 20 na 60 - to by mohlo pomoct. Ale taky se zde píše, že počet obyvatel je nově možno nasadit až 1000. Ale když jsem hru zapnul, tak jak v singleplayer je pořad max 500 lidiček i multiplayeru. Ohledně toho sekání hrajem 4 lidi na síti + 3 PC - ještě se to dalo to sekani
    Ale když je na multiplayeru 5 lidi, tak to byl sek i několik vteřin....
    Byl extrém, kdy zásek byl i 3 vteřiny. Pokud tohle řeší datadisk Forgot tak jednoznačně PARADA
    Pokud by někdo věděl jak je to stěma lidičkama....budu rád za odpověď
  • Age of chivalry hegemony se mi líbí, ale hodně mě štve, že češi nemluví česky. Sedláci a mniši mluví německy a vojáci mluví polsky.Hrozná,trapná nedokonalost!Doufám, že to autoři napraví. :( Ale jinak super.
  • Všichni pějí chválu na AoE2 ale pro mě byl nejlepší první díl. Toho jsem pařil moc a moc. 2 mě nesedla dobově. Radši sem začínal v hluboké době kamenné. A i grafika se mi líbila víc (i když 2ka ji měla lepší). 3ku jsem hrál taky ale vůbec mě nebavila. Musím tomuto článku ale poděkovat za tip na Star Wars Galactic Battlegrounds. Vůbec sem nevěděl, že něco takového existuje. Víte ještě o nějaké jiné sci-fi RTS s 2D enginem? Vynechejte Starcraft a sérii Earth.
    • Takhle v rychlosti asi Darkreign, Total Annihilation, Dune 2000, Command & Conquer serie, Z (trochu netradiční strategie, ale luxusní) KKnD serie.

      bližší info http://www.databaze-her.cz/
  • S AoE 2 se mi pojeví vzpomínka na úžasné vánoce 1999, kdy jsem jako 13 letej kluk dostal k vánocům nový PC Pentium II 233, 48 Mb RAM a k tomu AoE 2, FIFU 2000, Rayman 2, Hidden and Dangerous a Half-Life. Ještě pořád mi ukápne slza, když si vzpomenu jak jsem byl tehdy štastnej...
  • bože to ste kde vyhrabli tohoto "redaktora"? se naučil slovo casual a tak ho nutně musí používat, i když je zcela mimo mísu?

    možná by nebylo špatný napřed tu dobu zažít a ty hry hrát, než o nich začne spát podle videí z Youtube a starých letmo přečtených článků...

    AoE 1 a zvláště 2 byly mimořádně propracované RTSky, s obsáhlou strukturou budování a správy měst, těžbou několika druhů surovin(ano, více jak ve War či Starcraftu), při vyrovnaných soupeřích se v MP hrávaly hooodně dlouhé partie, AoE 2 zvládalo systém formací, díky velkému výběru jednotek se nabízelo mnoho různých strategií, k tomu budování hradů, opevnění a hra taky oplývala slušnou AI, která zvládala i používat dostupné formace atd...no casual se tomu opravdu neříká, Casual jsou Angry Birds...
  • Zmiesane pocity z clanku. Ako keby niekto vzal celkom dobre napisany clanok o historii AoE, na jeho koniec nalepil PR odstavec o AoE online a uverejnil to - zhodou okolnosti - dva dni pred vydanim spominaneho AoE online.

    Ohladom AoE Online: Okrem nazvu tam nevidim vela spolocneho s AoE seriou. Extremne zjednodusena hra s priblblou komixovou grafikou a divnou online nadstavbou, ktora mi viac pripominala klasicke offline hry s moznostou hrat online, ako "realne" full online hry.
    Pochybujem, ze sa to nejak zasadne zmenilo od kedy som hral betu pred nejakym pol rokom.
    Nebola to vyslovene zla hra, len to posobilo ako taka nizko-nakladova zalezitost pre nejaku druhotriednu platformu. "Velkolepy navrat serie" ani omylom.
  • jediná vec co se mia na aoe 1,2,3 a aom nelibilo byl populačni limit
    jestli nekdo zna nejaký cheat na zlomeni toho limitu do aoe 3 nebo aom budu vdečný zacal jsem to znovu hrat
    • Mám dojem, že v Asian Dynasties už je limit minulostí, mrkni na módy na aoe3.heavengames.com dá se posunout na 300 mám dojem.

      Nebo můžeš ručně snížit číslo, který každá jednotka zabírá, vojáci atd. zabírají tušim jedno místo, takže u kanonů apod. jednotek můžeš srazit číslo taky na 1 a budou žrát méně populace. Pokud budeš chtít extrém a odstranit limit úplně, tak zruš u každý jednotky množství populace co zabírá při výrobě a je po limitu. Vše tohle najdeš v proto.xml v adresáři data.
  • Age of empires mi nikdy nesadol, vzdy som mal radsej cossacks, na AOE mi vadil populacny limit casom pri dlhsich multiplayerovych hrach doslo zlato a kamen, absencia fyziky, ekonomicky system velmi slaby.
  • AOS II CONQEROR Najlepsie strategia az do doby supreme comandru!

    Pametám si na doby ked som dokázal pobyt troch ludí or 4hardestov sám az som narazil na jedneho obdobného borca s ktorým sme hrávali 8hodinové hry, a vedeli sa porazit az v dobe kedy sa minulo vsetko nechránané drevo :D ach to boli časy... :)
  • Amylee.Anderson
    Jen jedna věc... http://image.automotive.com/f/featuredvehicles/10091813+pheader/0405kc_01_z+shelby_cobra_daytona_coupe+front_view.jpg :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit