Přejít na výpis diskuzí
AHP radí rodičům s PEGI na bezplatné telefonické lince
23.12.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
S těma gravitigunama to bylo samozřejmě myšleno jako vtip :)
-
O_o
-
Jestli někdy dostaneš chuť vidět mou sbírku gravitygunů napiš mi na
drakocisko@seznam.cz ;) -
tak zrovna sex třeba je hodně přeceňovanej... Děti by o něm měli vědět už co nejdříve ze školy a od rodičů.. je to přirozená věc... měby by jsme se odprostit od toho puritánství a znovu přijmout svá těla tak jak jsou... Na sexu nikdy neni a nebylo nic pro děti nevhodného.. násilí a drogy to je na pováženou... myslím že spíš neš věkově omezit by se měli děti vyškolit a obrnit v tomto ohledu.. strategie nasazování dětem růžové brýle je chybná protože mnoho dětí se ocitne v prostředí drog a nasilí velice brzo a aniž by o tom rodiče věděli... Pak díte samo stojí před něčím na co nebylo připraveno.. takže násilí a drogy by se měli dětem spíš očkovat a pak ať si to klidně hrajou... Navíc by jsme měli rozdělit náslií ve hrách od reality.. protože po pravdě kolik z nás co jsme jako dítka hráli brutální hry dnes střílíme lidi na potkání?
-
Sakra, teď si mě dostal :D But this girl? In relationship ;)
PS: Pic or didn't happen :D -
Samozřejmě, bez toho bych se ti to ani neodvážil nabídnout ;)
-
Máš páčidlo a HEV suit?
-
Seš fajn holka Amylee, nezajdem nekdy na kafco? *5*
-
Násilný hry na mě neměli žádnej efekt to až když sem nastoupil do školy sem se naučil pár nehezkých slovíček a zvyků.
-
:) No zrovna Mafie se svým "Kreténe!" na každém rohu si vysloužila perrmanentní ztlumení zvuků .
Jinak Carmageddon ; AVP ; Manhunt ..... Nějak se ti stupidní pohádky ve kterých vždy vítězí dobro nad zlem musí v zájmu vyrovnaného vývoje dítěte kompenzovat . -
jasne, to nepopiram. ale jde mi pouze o to, ze rodic by se mel zeptat "co hrajes? muzu se podivat? rad bych vedel co te na tom tak bavi?"
-
Od 7 let jsem hrál GTA, Carmageddon, Mafii, Hitmana a Soldier of Fortune, ale nikdy jsem neměl potřebu vyvraždit školu nebo vyzkoušet náplň těch her naživo a jediné, čím mě ty hry poznamenaly, byla skvělá zábava a krásné vzpomínky.
-
Ses naivista. Decko si hru bud koupi nebo stahne a ty jako rodic to nijak nemuzes ovlivnit, v nejhorsim si pujde zahrat ke kamaradovi. Nehelde na to, nevsim sem si ze by pred vecernima zpravama (napr) bylo upozorneni, ze je to 18+ only. Vubec nemluve o smesnosti tehle hodnoceni ... (sex, byt v naznacich, je daleko nebezpecenjsi nez naturalne a do vsech detailu zobrazene vrazdy ...)
-
skoda, ze lidi tady moc nechapou vyznam techto hodnoceni. co to hlavne znamena je, ze jako rodic byste se meli zajimat o to co vase dite hraje. to neznamena, ze mu mate zakazovat sakum prdum vsechny 18+ hry. znamena to jenom to, ze byste se meli podivat co to je za hru a zvazit to sami. omezovani prodeju nezletilym mi take nevadi, opet jde jenom o to, ze rodic by mel vedet o co jde.
todle neni navazeni se do her. nejsme v australii ani v nemecku. nic se nezakazuje, jen doporucuje. -
To je vsechno jen a jen o penezich. Chces vydat hru? Tak nam pekne zaplat, at ti dame tu nasi bezcennou nalepku. Hraju od dob ZX Spectra a prvnich 286tek a opravdu jsem po zahrani Dooma 1 a 2 nezacal behat po ulici s motorovkou.
-
Je to trosku usmevne, pac kdyz jsme byli mali, tak hry jsme si shaneli sami... tim padem nejaky rejting je asi to posledni, co by nekoho zajimalo a rodice umeli pocitac sotva zapnout ;-)
-
Jako malý jsem hrál GTA a nic mi to neudělalo,pak jsem jednoho dne vyděl jeden krvák a od té doby se bojím tmy,přesto jsem slušný člověk,který nemá potřebu zabíjet a to i když jsem asi od tří let zkusil GTA........
-
Já si pamatuju, jak jsem jako prcek hrála Mafii, nějakej dědek mi řekl "Kreténe", když jsem do něj najela a já byla celá vyjevená, co to ten pán řekl :D To mě poznamenalo.
-
V týchto prípadoch ide o hmmm vyspelosť? jednoducho kto nevie rozlíšiť hru od reality tak aj tak skončí....
-
no jo, jenže jsi měl taky normální dětský život. Kolo, fotbal, vzduchovka, kamarády (reálný). Když vidim svýho bratra, tak mi přijde, že ani žádnej život nemá. A jestli někdo jenom sedí celej život u her (a řekl bych, že takový jedinci jsou) tak bych taky řekl, že z toho bude trochu poznamenanej.
internet je nebezpečný místo. Poprvý jsem viděl, uříznout zajatci za živa hlavu až ve svých 21-ti letech a jsem zato rád, i tak to semnou otřáslo. Když si představim, že bych to měl vidět ve dvanácti, tak člověk zmagoří.
na druhou stranu, dneska už nejsou tak drsný hry, jako byl "Doom, Canon fooder, GTA...)