Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezlehcuji tuto tragedii ale muj laicky nazor je ten ze pachatel byl jednoznacne v rausi drog (s prispenim sve "lasky" ke hram a ne naopak) dnesni decka jsou agresivnejsi to nepopiram ale hazet zabyvat se skutkovou podstatou ze za to muze hra je liche a vrha to na hry obecne spatne svetlo - myslel jsem si ze se to za dvacet let zmeni a bohuzel si vetsina lidi pod pojmem hry predstavi strilecky (coz je pochopitelne je jich nejvic) strilecky uz nejsou mym nejhranejsim zanrem radsi si azhraju RPG nebo strategii pripadne sportovni hru ale co vim tak jsem za svych 15 co jsem hral Dooma Duka Far Cry vsechny dily Medalu CoD Singularity a ja nevim co vsechno nikdy nerozbil ve vzteku vec nebo nedej boze zacal nekoho mlatit - tihle lide maji svou disfunkci uz v mozku danou a hry ji pouze aplikuji stejne jako alkohol nebo drogy ale to ze takovych "lidi" je 10 z milionu o tom se nenapise ani radka... holt v CR se dogmata nikdy nezmeni uz tomu neverim
  • No jo jiste hraval COD! Vsichni co hraji COD JSOU RETARDOVANI!
  • To samé se dá říct i o filmu.

Já osobně jsem aktivní hráč tak od 8-9 let(teď je mi 25 ). Začínal jsem na 386ce s Doomem(!), Wolfem a Prehistorikem, jsem absolutně nekonfliktní typ a nejspíš ani nikdy nikoho neubodám, pokud se nezchlastam a neufetnu do nepříčetnosti, kdy mě nasere i poletující smítko prachu.

Někdo prostě zabít dokáže, jiný ne, to je v každém z nás, NE ve videohrách.
  • Kdyz sem tu reportaz videl, tak u nekterych vyroku a zaveru reporteru jsem se vazne neubranil smichu.
    To zamerne prehlizeni opravdovych pricin teto nestastne udalosti musi byt do oci bijici i cloveku, ktery se o hry nejak vyrazne nezajima.
  • Kozy
    Tak ona Prima jde poslední dobou se svým zpravodajstvím docela do kopru. Nova nadruhou.
    • ringmancz
      jejich zprávy nikdy za nic nestály
      • A stát ani nebudou. S příchodem smutnejch písniček se z imitace zpráv stává čistokrevnej bulvár. A žere jim to dobrá půlka národa. Výše zmiňovaná reportáž je jen zlomkem z pitomostí, co tam deno denně odvysílaj. Ale to je škoda mluvit, protože rozumnej člověk ví. Co mě zaráží a nepřestává děsit je, kolik lidí to sleduje. Kolikrát když slyším ty primitivní komentáře, co k tomu lidi v okolí vedou, to je jen pro silný povahy.
  • fraška....
  • Media si vzdycky neco vytrhnou z kontextu :) nic noveho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit