Přejít na výpis diskuzí
AHP reaguje na tendenční reportáž o hrách z pořadu Krimi Plus
4.12.2012 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Se mi vybavilo jak někdo před týdnem psal do Fight Clubu, že Prima má hry ráda, protože vysílá Re-play *15*
-
Tak ona Prima jde poslední dobou se svým zpravodajstvím docela do kopru. Nova nadruhou.
-
-
jejich zprávy nikdy za nic nestály
-
-
A stát ani nebudou. S příchodem smutnejch písniček se z imitace zpráv stává čistokrevnej bulvár. A žere jim to dobrá půlka národa. Výše zmiňovaná reportáž je jen zlomkem z pitomostí, co tam deno denně odvysílaj. Ale to je škoda mluvit, protože rozumnej člověk ví. Co mě zaráží a nepřestává děsit je, kolik lidí to sleduje. Kolikrát když slyším ty primitivní komentáře, co k tomu lidi v okolí vedou, to je jen pro silný povahy.
-
-
-
Tohle je vesměs všechno břečka televizní žurnalistiky. Realita je naprosto někde jinde. On je v zásadě velký problém pro televize a média všeobecně takový že mladá generace hraje raději hry lítá po facebooku než aby se dívala na seriály v telce a právě proto tyto média brojí proti hrám všeobecně, protože díky tomu mají rok od roku menší sledovanost.
Samozřejmě na hry si můžete vytvořit návyk on to nikdo netvrdí ale zase buďme objektivní. V dnešní době si vytvoříte návyk na počítačové hry nebo na televizi a nebo na blbý facebook. Prostě nelze říci že hry jsou škodlivější než televize. Lidský mozek se víceméně vyvíjí celý život a tak každý tento vývoj využívá po svém.
Když je někdo magor tak je prostě magor a spouštěčem u takového magora může být cokoliv dokonce to může mít i opačné účinky například že se podívá na nějaký krvák nebo zahraje akční hru to ho může natolik uspokojit že to v realu neudělá sám. Samozřejmě i tohle uspokojování z dlouhodobého hlediska nestačí jednou prostě ten magor půjde a vyzkouší si to na živo ale za to přece nemůže počítačová hra, film nebo něco jiného.
Pokud jde o ten případ na krimi tak tam se prostě musí vzít fakt že když dlouhodobě někdo do sebe cpe chemickou žumpu musí prostě počítat s tím že se mu to v té kebuli přehází natolik že je schopen provést něco takového notabene už jen podle vzhledu bych mu soudil max IQ 80 a to s kombinací drog a všeho kolem muselo prostě chtě nechtě přijít -
-
A beztak si člověk navykne díky uplně něčemu jinýmu než sou hry,facebook apod. tj neuspěch,nízký sebevědomí,potřeba pozornosti,problémy v rodině atd. ale holt je jednoduší ukázat si prstem na hru místo řešení opravdový příčiny a navíc to je dobrej byznys pro některý populisty.
-
Tohle skatulkovani me zacina pomalu stvat - to je jako rict ze kazdy Nemec muze za Druhou svetovou kazdy mlady posloucha Hip Hop kazdy podnikatel je krivak ktery vykoristuje jine a sam nehne prstem a ze vischni sportovci berou miliony mohl bych pokracovat jeste dlouho - ceska spolecnost je na tohle celkove velmi choulostiva (volim radsi mirnejsi slova)
-
-
Mate pravdu oba, jen to chození pro příklady až do Německa mi přijde zbytečný. Stačí zůstat na Games a pronýst magickou formuli CoD... *3*
Ono to je vcelku logický. Video hry přetahují televizím čím dál víc diváků, tak co by si nerejply, že jo :)
-
-
-
Media si vzdycky neco vytrhnou z kontextu :) nic noveho
-
To samé se dá říct i o filmu.
Já osobně jsem aktivní hráč tak od 8-9 let(teď je mi 25 ). Začínal jsem na 386ce s Doomem(!), Wolfem a Prehistorikem, jsem absolutně nekonfliktní typ a nejspíš ani nikdy nikoho neubodám, pokud se nezchlastam a neufetnu do nepříčetnosti, kdy mě nasere i poletující smítko prachu.
Někdo prostě zabít dokáže, jiný ne, to je v každém z nás, NE ve videohrách. -
Co to je televize?
-
-
Monitor k konzole...
-
-
Vždy když vidím takovou stupidní reportáž, mám chuť vzít motorovku a brokovnici a jít si s tím dotyčným popovídat.
-
-
"Behead those who say Islam is violent" : D
-
-
V komerčních zprávách je všechno tendenční, no a co? Rozumnej člověk na to nekouká a hlupákovi nepomůžeš...
-
Kdybych se 24 hodin denně díval na ten pořad, taky bych asi začal vraždit. Počkat, vlastně by mi stačila pouhá hodinka těch žvástů...
-
Naše média jsou tupý akorát tak, jak je tupej náš národ. Primitivů jsou mraky a budou přibývat. Ostatně k tomuhle není moc co psát, snad jen
odkaz...
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/media-it/175746-blesk-zustava-nejctenejsi-nejposlouchanejsi-je-radio-impuls/