Přejít na výpis diskuzí
AHP reaguje na tendenční reportáž o hrách z pořadu Krimi Plus
4.12.2012 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Nevim co to resite, pomalu dorustaji generace lidi, pro ktere je hrani her beznou zabavou. Tyhle vykriky do tmy je tak to posledni na co se jeste par zoufalych novinaru zmuze, kdyz chteji vypadat zajimave.
-
Tak AHP by mohla primu zazalovaz za šíření poplasnych zpráv nebo něco takovýho...když už taková organizace existuje
-
-
AHP jsou hlupáci, ještě aby začali někoho žalovat... *7*
-
-
Ja bych rekl ze je to s hrama spis naopak. Clovek ma od prirody stejne jako vetsina zvirat bojovy pudy (prezit, zahnat soka/nepritele, ziskat potravu), dyt se lidstvo po celou historii jenom porad mydli navzajem a v dnesni dobe ty hry prave umoznuji se vybit nenasilne. Proste nekdo hraje hry, jinde jdou treba na fotbal a rozbijou si po zapase drzky *4*
-
fraška....
-
Tyhle reportáže mě baví :) Chtěl bych se někdy dočkat v TV reportáže, kde by byl vrah ovlivněn TV pořady a né hrami.
TV kanály vysílají celý den různé akční seriály, filmy plné přestřelek , auto. honiček, hraní si na tajné agenty, a třeba i pitev (CSI :) ) lidí na, které se děti/dospívající dívají a příjde jim to zcela normální.
Pak tomu samozřejmě nasadí korunu(TV kanály) tím, že po těch akčňácích a detektivních seríalech, kde se řeší samé vraždy, vysílají v hlavní vysílací čas třeba Shrekaa jiné pohádky :)
Takže dnes to vypadá tak, že přes den se vysílájí pořady pro dospělé a večer pro děti :)) -
Ty hráči jsou ale hrozný gauneři! Pro jistotu nás všechny nažeňte do táborů s ostrahou, vždy přece hrajeme a tím pádem jsem určitě nebezpeční. …. No nic, jdu dohrát Hotline Miami než nás zavřou.
-
Bohužel tohle vyjádření už neuvidí v TV milióny lidí.
-
-
asi tak, pochybuju, že prima family má koule na to, aby se to pokusila uvést na pravou míru... radši budou místo sypání popela na hlavu mlčet a čekat, až to vyšumí... opět se mi potvrdilo, že dívat se na televizi nemá smysl
-
-
Cekat az to vysumi bohuzel ani nebudou muset. Lidi, kteri se u te "reportaze" v TV pohorsili nad hranim her a jejich skodlivym vlivem na decka, se o tom prohlaseni AHP nikdy nedozvi ...
-
-
-
Mám problém. Hry hraji aktivně téměř denně dvacet let, čili podle některých se mohu jevit jako závislý a doposud jsem nikoho nezabil ani nepřizabil. Mohu vědět kde je chyba?
-
-
Nebereš drogy.
-
-
Jíš čokoládu? Bereš drogy. Piješ kávu? Bereš drogy. Piješ čaj? Bereš drogy.
-
-
-
Fíha, ta reportáž ale byla pěkná, tendenční chujovina.
Už od začátku. "Tohle jsme prostě museli natočit. Třeste se! Muhaha!" *8* -
Docela mě mrzí, že se z Primy stává druhá Nova a má takvou potřebu se bulvarizovat. No co už, aspoň budu trávit více času u PC a méně u televize, která mi narozdíl od PC nic nedá a jenom bere.
-
-
Stačí si uvědomit, že kdysi vyměnili sportovní zprávy a pořádnou předpověď počasí za dvacet minut rádoby šokujícího kriminálního bulváru a dvacet minut obyčejného bulváru. Bohužel se ukázalo, že velká část diváků jsou labilní, emočně deprivovaní jedinci, kteří ty žvásty strašně žerou.
-
Já si nevšiml, že by někdy Prima byla lepší.
-