Přejít na výpis diskuzí
Akční mise Remember Me jako by vypadla z Uncharted
7.9.2012 | Adam Homola
52 příspěvků
-
No, tak nic moc to teda nevypadá.
A hlavní hrdinka běhá dosti divně, skoro jako by měla nějaké robotické nohy, nebo ty boty z portálu a nechtěla se odrazit.
A boje nevypadaly nic moc též, ale to se může jen zdát.
Zatím nad koupí asi neuvažuju. Koukat se na pěkný zadky můžu i zadarmo. -
Cutscene
Dva kroky
Cutscene
Pět minut hry
Cutscene
Dva kroky
Cutscene
Alespoň člověk o moc nepřijde, když se jen podívá na walkthrough video na Youtube *2* -
uncharted je ovela skryptovanejsie. toto mi pripominalo skor tomb raider underworld.
-
-
Krypt je tam vic, no.
Ale skriptu fakt ne. : D -
are you crazy?
-
-
Ty souboje nablízko vypadájí lákavě
-
Hlavní protagonistka mi stihla bejt nepříjemná už v ukázce. Prostředí dobrý, ale ta pasáž uplně hrozná a pohyby mizerný. Tohle pude mimo mně.
-
-
Já teda doufám že to ještě doladí, protože přeskakování překážek a pohyby jsou dost těžkopádný
I když mě teda osobně v RE přišli pohyby hrozně zpomaleny a jakej má hra úspěch
-
-
Bitky vypadaj dobre, hlavne pak zvuky, kdyz jim dava na prdel, ale ten vrtulnik tam pusobil fakt trochu nadbytecne.
-
Zajímavé prostředí a vizuál, ale pokud to bude jen lineární akce, tak to bude trochu zabitý potenciál. Tam by se hodilo víc adventury.
-
to myslej vážně?! Zmáčkni na 2x tlačítko dopředu, pak akční tlačítko pro skok, pak 10s s"vývoj" herního průmyslu
-
No...tyhle naskriptované rádoby úžasné sekvence fakt rád nemám. Problém snad ani není v tom, že je to předpřipravené, problém je, že je to předpřipravené tak, že můžeš jít jen jedním způsobem a celé to vypadá hrozně uměle (tady například jak ona proskakuje barákem, může se objevit kdekoliv, ale on ji vždy bezpečně hned vyhmátne, aby působil jako drsný boss), přitom i takováhle scéna by se dala udělat mnohem přirozeněji a i zábavněji, kdyby hráčům trošku rozvázali autoři někdy ruce a nechali je přemýšlet za sebe ne hledat vytyčenou přesnou cestu...
Na druhou stranu musím uznat, že ta hra vypadá pěkně a kyberpunková atmosféra nezklamala (ačkoliv se mi zdá, že i když jde o jiné prostředí, tak výtvarně se inspirovali novým Deus Ex více než jen trochu:) -
Tak jsem se kámošovi vysmál, když mi na první trailer řekl, že ONI dohrál už před deseti lety. Teď už se tak nesměju. A ano, úvodní sekvence s vrtulníkem je sice akční, ale že by jí ani jednou netrefil? O_o