Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto bych s Uncharted teda nesrovnaval...tim Uncharted lehce degradujete *13*
    • Zato tyhle příspěvky ho nedegradujou *14*
    • ale aj mne to pripomenulo Unchearted
      • v uncharted jsou souboje daleko lepe propracovane *12*
        • pre boha, vravim ze je toto lepsie ako Uncharted?
      • Jasný *3* Me to jeste pripomeno Deus Ex, Mirrors Edge atd ale nebudu to s tim srovnavat *3*
        • to ja nerobim...
  • InvisiblE182
    Kdo chtěl assasins creed z moderní doby, tak ho tu má.
  • Krtecek-GT
    No klidně bych si to zahrál, zaujali mě hlavně zvuky při soubojích který zní reálněji než z jiných her. Jinak že helikoptérá kropí do zdi, padají kusy omítky ale na závěr tam nezůstane ani tečka po kulce, ale to se snad všechno ještě doladí. Jen ze začátku to na mě působilo že 30% hraju zbytek se jen dívám, hlavně na začátku jak postava udělala pět kroků, seskočila a opět scénka
  • assasin/prince of persia + nascriptovanost CoD..díky nechci
  • po pár minutách jsem to vypnul - další standard do počtu. Jestli tímhle chtěli vývojáři ohromit..
  • Neni nad to, kdyz po vas jde vrtulnik se slepcem za kulometem. Co to melu, i ten slepec by ji alespon jednou urcite trefil...
    • Hlavně obdivuju kapacitu jeho zásobníku...Ať už je slepej, nebo ne... *1*
      • Vy musíte být oba dva úplný IDlOTI řešit takový hovadiny. Hlavně vymyslet něco do čeho pičovat, viď? BUZNY ZASRA_Y
        • x_ander
          Za to ty jsi určitě takový fajn, příjemný a hlavně inteligentní člověk...
          • Drž PlČU
            • Thorleif_cz : super for ! Vazne pobavil ,bohuzel pro primitiva Rusta asi bude nad jeho chapani ....
            • PlČO jedna
            • Dýchej hlavně zhluboka dýchej.
              PS. Píču! už držím ale moc to nepomáhá.
            • hele, brácha je tady! *14*
            • Thorleif_cz
              Oni už ty šimpanze naučili po našem? Posledně jsem slyšel, že se učej abecedu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit