Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Se vším všudy myslíš s modama??? *1* Nechtěl bych je ani omylem. A že se DS vede na pc skvěle??? Proč všude čtu od pcčkářů jenom jak je ta grafika zase konzolová atd. Takže jako vždy pc scéna nadává, ale hru hraje, to je k popukání *1* *1* Podle mě tahle hra na pc nevyjde a ani nechci, aby tam vyšla. To by jsme si zase početli kvalitní komentáře *7*
  • vtipálku..

Bez alespoň náznaků CNS se nemůže žádnej živej tvor pohybovat, natož dělat jednoduchý úkony.
  • monstra nemaji mozek tak nemaji čim myslet
  • DS se na PC vede velice dobre, proto i pro tuhle hru je jen otazka casu nez vyjde na PC. Ano presne to co sem rekl je na tom videu videt. Pokud nevis o cem mluvim, zkus si o tom neco najit a hlavne si zahrat na pc hru se vsim vsudy. Pak uvidis tu oklestenost ktera je treba aby to ten "hardware" v ty krabici vubec utahnul.
  • Vypadá to pěkně a atmosféricky o tom žádná ale ty monstra mají dost slabou umělou inteligenci například když jde to stádo monster co mají ty louče nějaké nože nebo co to je tak hrdina je skoro u nich a nic teprve až je úplně u nich tak si ho všimnou doufám že to je gameplay z obtížnosti easy protože jestli budou takhle tupí všechna monstra na nejtěžší obtížnost tak to je naprd.
  • Kozy
    Ten poslední odstavec- přesně! Třeba cesta ke Smelterovi 2.0, to jsem měl chuť s tím praštit. Ke všemu ty DLC dělaj v příběhu ještě větší bordel a i když se na 24. těšim, tak mám z konce trochu strach.
  • Malleth
    Mám nahráno 210 hodin, a doteď nechápu o čem DSII je. Veškerý spojistosti s jedničkou sloužej jen k tomu aby mohli reusovat assety a koncepty z ní. DSII chybí jasná vize/téma, který by se ve hře promítalo v mnoha směrech, tak jak to je u her od Miyazakiho.

DLC zlepšili hodně level design, přidali pár zajímavých nápadů a pastí, ale jinak jsou pořád bez atmosféry a bossové jsou většinou výsměch. Buď úplně reusnutý nebo zas nudný týpci v brnění.
    Nový direktoři se moc zaměřují na challenge a ne na samotnej zážitek. Tim ukazujou že buď Miyazakiho nepochopili nebo jeho záměry ignorujou a nebo si kompenzujou neschopnost vytvořit něco nezapomenutelnýho
  • Vogon
    Nesedly mi, protože jsou takový slabší odvar/kopie těch z jedničky.
  • DOBYTEK *15* *1* *1*
  • Vogon
    Dark Souls mělo skvělý dabing. Vtíravý hlas Frampta, přívětivý hlas Solaira, depresivní našeptávání crestfallen warriora, vysměvavý hlas Lautreca, šílené brblání Patchese Hyeny, prostě špica.
    Demon's souls ho mělo moc "anime"(některé postavy měly nečekaně vysoké a mladé hlasy) a často v něm šlo slyšet šum(především v dialozích s Ostravou).
  • NIKDY, Zaklinac na pc bude MGS take...Jo last of us bylo dobre ale kupovat kvuli tomu 8 let starej a pomalej HW? dej to na HD ready a na stredni detaily bez AA bez efektu jak to konzole maji a mas pc co ti vydrzi stejne dlouho jako konzole. Je to jen o tom jak to nastelujes a pokud se priblizis nastaveni PS tak ti pc bude jeste dlouuuho slouzit. Jen se vyrovnat s 30 max 60 a to jeste u pra her FPS. Hrozna predstava
  • 240 hodin a porad skveleee
  • tomocz
    A já jsem troll a trotl... porovnávat FPS a Third Person s RPGčkama ze strategickýho pohledu... a ještě ti to tady oplusujou :D Porovnej si Destiny vs. Crysis 3, pokud chceš objektivní srovnání :D
  • Kozy
    Takhle to nemůžeš srovnávat. Samozřejmě *15*
  • Kozy
    Zajímavý. Lucatiel patří mezi ty lepší NPC, každopádně v jedničce byl ten dabing lepší, postavy mluvili klidně až skoro šeptali, tady ti každej vyřvává svůj nudnej příběh.
  • kennyB
    Samozřejmě, že nebude. O penězích to samozřejmě je, ale pokuď si pamatuju, tak ani Dark Souls neměl na pc vůbec vyjít. PCčkáři ale peticí dosáhli toho, že vyšel a výsledek asi znáš sám. Ani DS2 se na PC moc nevedlo, krom fanoušků prvního dílu *3* A o konzolích toho asi moc nevíš. Podívej se třeba na inFamous: https://www.youtube.com/watch?v=yMStFNiG0JQ Takže plácání zase jen do prázdna, jako vždy *3*
  • God-of-War
    Tahle hra bude vladnout.
  • Knifer
    Terminátor mě nikdy moc nebavil
  • Knifer
    Terminátor mě nikdy moc nebavil ;-)
  • wenceslaus
    Když se podívám na grafiku party her a pak to porovnám s Battle of Stalingrad tak jsem rád za PC....

Prostě takhle to nemůžeš srovnávat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit