Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zničitelnost prostředí a AI nepřátel taky nevypadá nic moc
  • docela stisnenej a linearní leveldizajn
  • že ta hra je zvracena a nechutna rikam uz davno
  • Vogon
    Jediný UGS, který jsem používal byl Zweihander(DS1), jelikož jsem zkoušel jen tak ze srandy projet hru spamováním jeho těžkého obouručního útoku(byl to pro mě nejlehčí průchod hrou), a Greatsword(DS1! V DS2 stojí za starou belu), jelikož jsem jeden průchod cosplayoval Gutse z Berserka. Jinak mám nejradši longsword, bastarda, shotel a scimitar.
  • Jack1947
    Můžete mě umínuskovat, to je fuk ale je vidno že jak (reklamy) tak krvavé obrázky s stříkající krví a na hlavní stránce u článku vám očividně nevadí... a to nejsem žádný moralista. Vím že bloodborne nebude žádná čajíčková zábava ale takovýhle skrín na hlavní stranu, hoho... ještěže to tu nijak moc neřeší nějací moralistní inkvizitoři.

Jináč abych jen neplácal, ta hra mně sic láká ale DS styl mi nesedí... jsem holt jednodušší hráč. Bez okolků to tedy přiznám že nehledám výzvu a mám radši plynulou hratelnost- nic zjednodušeneého.
    ale zároven nic ultra těžkého u čeho by mi jen vytekli nervy. ( No co no nejsem tak dobrý hráč ale plakat kvůli tomu třebas tolik nebudu, hraju hry kvůli zábavě).
    Platí to u všech her jak SP/Mp... ted zmínusovat. ( But im trying to get better rly,... ¨).
  • Vyzerá to úžasne, ale budem si musieť nachať zájsť chuť, lebo PS4 a TV si kvôli tomu kupovať nebudem :D
  • ty trailery jsou cim dal lepsi a lepsi
  • sakra, už si zas povidám sám se sebou. Musím si vzít prášky..
  • pri vacsine sucasnych hier ani nepoznas rozdiel ci ich hras alebo pozeras lets play...ale Dark souls a pravdepodobne aj Bloodbourne su ine z letsplay len tazko pochopis co vsetci na tychto hrach vidia...
  • Když se chceš za mě vydávát, tak bys měl prvně zjistit můj styl psaní, už několikrát jsem tu napsal, že oslovaní v diskuzi s velkým T, jako tady předvádíš ty považuji za zcestné. Tímhle se tady prezentuje jen šílenec Veskoslav...
  • Na hrach je zabavna predevsim jejich hratelnost, tedy presne to, co YT hraci nikdy nepoznaji.
  • Malleth
    Však přihlásit se může kdokoli.
  • Omlouvám se Ti za moje předchozí příšpěvky. Nechtěl jsem být vulgární a urážet Tě *4* Choval jsem se jako blb..
  • Knifer
    Závist a to velká
  • Knifer
    Taky a taky je to tyčka na trysky B-)
  • Hanzales
    Šroubovák? :D
  • Ten, kdož se zpronevěří jediné správné platformě, konzolovým peklem mučet bude, neb tak to vyžaduje náš Pán. Však ten, kdož má pouze hříšné myšlenky a ještě nezradil Bohem vyvolenou platformu, obrátit se může. Kaj se, hříšníku, kaj se a možná odpuštění u Pána nalezneš.
    Však jako odčinění stačí toto. Kup konzoli, ale chtivě ani nijak jinak na ní nehleď. Pak pozvi celou svojí rodinu k ohni. Zde společnými silami to ďáblovo zařízení spalte, zatímco budete odříkávat modlitby ke všem svatým. Zároveň je třeba, aby byl odčiněn tvůj hřích fyzickým utrpením, a proto kabelem od myši po zádech mlácen budeš. Pokud však vydáš jen jedinou hlásku, odčinění neobdržíš a tvá rodina je povinna tě zavrhnout, jakožto i celý vyvolený národ. Proto ti na čelo bude vypálen znak zrádcův a budeš vyhnán do pustiny.
  • Malleth
    Bylo to i pro evropu. Taky sem dostal invite
  • wenceslaus
    *pardon dvojitý post
  • Inquisitor
    Přijde mi, že Dark Souls má nejvíc fanatických fanoušků, kteří nepřekousnou jakoukoli kritiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit