Přejít na výpis diskuzí
Akční RPG Bloodborne vyjde v únoru a připomene všem majitelům PS4 zač je toho Demon's Souls
18.9.2014 | Ladislav Loukota
101 příspěvků
-
Pevně doufám že víš co je T9
-
No to by nebyl výrobek z Japonska bez gigantické výbavy
-
Na co si tu trotle hraješ? Kolik ti je 10? Všichni víme, že máš z DS komplexy, že trolíš u každé novinky, problém je, že ses tu přiznal, že jsi hru nehrál, ty tvoje dvě hodinky jsou k smichu, takže zavři tlamu a vypochoduj, jelikož takhle se dobrovolně ztrapnovat, je k nepochopení.
-
Těš se hlavně na výhružky ze strany PC master race, jelikož sis dovolil zpronevěřit jedinou pravou víru. Od teď budeš už pouze trpět v konzolovem pekle u her s rozlišením 720x560 s nepoužitelným ovladačem
-
T1000
-
Nevim jestli to tu na GAMES probehlo, ale chysta se Alfa test. Nekteri vybrani stastlivci (co meli nahrano nejvice v Souls hrach) do nej jiz byli pozvani.
Ale myslim, ze se nejednalo o evropu tak neveste hlavu—rsp. do evropsky bety se muzete prihlasit tady — https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php?enroll=Bloodborne —Tak, hodne stesti!
PS—Pro me by tohle byl prvni a pomerne silnej impulz ke koupi PS4 jeste pred vydanim ☺ -
Ano, a ty svým vyjadřováním jen potvrzuješ můj náhled na ultra DS fanboye. Nenapsal jsem nic vulgárního, pouze takovou lehce uštěpačnou poznámku, a hned jsi na mě seslal velmi ofenzivní a nic neříkající odpověď. Gratuluji.
PS: proti slušným a rozumným fanouškům DS, se kterými se dá i smysluplně a objektivně diskutovat, nic nemám. Vím, že tací existují a dokonce občas zajdou i sem na Games. -
T9
-
"nějaká" a za "celý" imbecile
-
Takovou obyčejnou rubačku ? Si nech. My máme CRPG
-
Jedno Diablo na PC stačí.
-
No prostě potřeba koupit PS4 a to sem si nikdy jako PCčkář neuměl představit ...už umím navíc těch her které si příští rok nezahraji díky svému obstarožnímu PC které aspon bezproblémů zvládá ostatní Soulsy je mnohem víc a z hlediska ekonomiky prostě tu konzoli koupím protože Zaklínač MGS ale i starší věci jako Last of us buď na PC nejsou nebo moje šunka už neutáhne .... ještě snad předělají Demon souls ...
Těším se těším :) -
Hra her. PC master race si muze posilat vyhruzky smrti jak chce, ale stejne nedostane.
-
Nejsi ty ten, který to hrál dvě hodiny, padesátkrát chcípl a pak napsal, že je to šestkrát horší než Skyrim, a že Dark Souls má nejhorší hudbu.. Jo si to ty trotle, být tebou tak držím hubu, udělal sis tady ostudu na deset let dobředu, přiznal jsi je, že jsi lama a pak to tady hejtuješ. Trapné...
-
Na PC nebude hmmm ospravedlnte ma idem si podrezať žily. *13*
-
Já se nad tím podivuju od tý doby, co vyšlo Dark Souls 1... na nic jsem zatím nepřišel :D
-
Tak tohle je super zpráva. Na Bloodbored se sice nechystám, protože v nejbližší době koupi PS4 opravdu neplánuji, ale i tak se těším, až se budu koukat na let'splaye a podivovat se nad tím, co na té hře má být tak zajímavého / zábavného.
-
Nádhera, prostě nádhera, nemám slov, ty velké zbraně byly i Dark Souls 2 a já je 100% ignoruji, jediný ultra sword, který používám je Lost Sinner's Sword, jelikož vypadá parádně.
-
Převrátil sem stůl a rukama sem se ho ani nedotkl
-
Lepší dárek k narozeninám jsem si přát nemohl *14* .
Tady je kdyžtak pár screenů a artworků, to kladivo je na mě už docela přehnaný, ale co.
http://imgur.com/a/edK7I