Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souls + bioware + bývalý vývojari = nekolik duvodu proč se o hru nezajimat
  • Proc se pokazde kdyz clanek zmini DS vyroji nekolik konkretnich konzolistu a rozjedou kvikot pichleho prasete a zaspamujou tim celou diskuzi?
  • Pletes se do diskuse, kde se to s nim srovnava :-). Srovnavat to s diablem je podobny ulet. Je mi lito povrchnich hracu, kterym splyvaji takove hry. Maji jen krok od toho, aby jim splynula videoherni zabava jako takova :-).
  • Chybi ti prehled i nadhled :-).
  • "pokud se tvůrci pokusí vzít z každého titulu to nejlepší a namíchat z ingrediencí Mooncrest, mohli bychom se pomalu začít těšit."

Urcite sa rozhodli zobrat to najhorsie z kazdeho titulu!
  • Jsem ti to říkal, tohle je jinej borec. Všichni bychom stáli totiž v pozoru!

Dej mu mocný Del0 adresu, ať ti může přijet rozbít tlamu. Alespoň se procvičíš.
  • del0
    Prej nadváha. Sure... 90 kilo, 8% body fat, posilka 3-4x týdně, thaibox 2 rokem... *6* V reálu bys stál v pozoru šašku. *15*
  • The_Troll
    Oné, chlapi, to ako vážne? Vážne vám takáto diskusia pripadá normálna. Čo ste sa s koňom zrazili?
  • *15* tak to je možné s jeho nadváhou.
  • nic o něm nevíš, je to naprosto vyrovnaný jedinec. By ti takovou cáknul, že by si dotroloval ani bys nevěděl jak
  • Dela0 se fakt bojím. U něho mám obavy, že nevyjde schody do mezipatra *15*
  • v pohodě, ip adresy to jistí. My vám tady s Delem nakopeme všem zadky, ještě uvidíte, tak bacha
  • tak ted vidím, že Del0 a ukradnutý he/he piší ze stejné adresy. Hmm hezky Del0 klesnul...
  • ty máš tak hovnoo *15* a děláš ze sebe rozmazané hovnoo *3*
  • oba píšou ze stejné ip adresy
  • říkám, mám ip adresy, bez starosti
  • a poenta? Myslíš, že to tady někoho zajimá. Jen si z tebe totální trollí trosky dělá dobrý den a ty ho ještě neustále krmíš a libí se mi, jak se u toho vztekáš. Takže jen houšt na trolly...
  • del0
    Už nemá. Už mi ukradl další avatar DARK SOULS SUCKS, což si teď každý v diskuzi podle data může ověřit, kdo ho změnil jako první. Hlavně, že mě nahlašuje za kráděž - prostě chudáček. V reálu to musí být slušná loutka asi nějaký šikanovaný mrzák (údajně he7he, což by i sedělo, z toho člověka lezou jen samé bludy). Už se těším, až bude za mě vystupovat, jak je DS super hra s tímhle avatarem. Trotlík. *15*

změna profilovky - del0 - 23.07.2015 04:01:47
    změna profilovky - delO - 23.07.2015 10:25:15

Noob. *15*
  • del0
    he/he:
    Jak víš, že delO je he7he? To by na toho zoufalce celkem sedělo. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit