Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já tak nějak nechápu ten zaujatej hate na DS. Co je tam za strašnej problem? :)...Dialogy tam nevypadají, jak popisuješ (asi vtip, kterej jsem nepobral). Soubojovej system mě přijde správně dynamickej a taktickej dohromady. Není to tak těžká hra a není to ani nejlepší hra na světě, ale je jiná a to jí dělá příjemnou změnou oproti ostatním hrám. Tudíž ne obtížnost, ale férovost. Mááálokdy zdechneš, protože kamera, hra nebo prostě bagr.
    A co se týče Loru. Když budeš opravdu hledat a dopracuješ se ke každý věci a postavě, tak zjistíš, že je fakt hodně nadprůměrnej a propacovanej na dnešní (I dřívější) dobu. A to nejsem nějakej fanboy :). Třeba online je v DS totálně na nic
  • Otevreny svet to je. Crafting jsi v GA nevidel, v DS je pomerne komplexni i ve srovnani se soudobou produkci. Soubojovy system je takticky a propracovany, ve srovnani s GA nebe a dudy a plati to i pro vetsinu ostatnich akcnich RPG, jako je skyrim. Diablo je uplne jina kategorie. Lore je pristupne jen inteligentnejsim hracum. Je to vyborna hra, ale ne pro casual masu, ta z ni ma mindrak, protoze je jim nepristupna, coz se dnes uz moc nenosi. Neuveritelny overrated sedi na nepodareneho zaklinace, nikoliv DS, to je milnik na poli videoher, ktery se vice ci mene stal vzorem pro ostatni.
  • No otvoreny teda velmi nie je, crafting je grind based videny uz vela krat, subojovy system je fajn, jednoduchy ale funkcny, nieco ako ten diablo. Lore a pribeh je uzasny akurat vo funboy hlavach. Interakcia s prostredim je snad ubohejsia ako v diable len par pak a rebrikov. Celkovo dobra hra ale priam neuverilelne overrated.
  • Snadno: otevreny svet, rpg system, crafting, nepratelske online vpady, propracovane lore, propracovany soubojovy system, variabilita hernich stylu, ...
  • Skaven: mne je uplne jedno jak je ta hra hodnocena, mne uplne staci, ze je ta hra dobra a uspesna. Jako predchudce DS serie vidím serii Monster Hunter, rovnez nic pro casualy, zadne vodeni za rucicku a stovky hodin kvalitni zabavy. A ze to media z pocatku hodnotila 4/10? Nezajem, uspech to melo a to je to podstatne. A to je presne to, co ti lezi v zaludku, uspech hry, na kterou nestacis.
  • del0
    Zdravím mrzáka jménem delO, zloděje nicků a avatarů, co se z mě vydává pokaždý, když mu praskají žilky. Ale v pohodě. Už mám zase nový, tak doufám, že mi ho opět neukradne. *15*
  • del0
    Tak už víme, s kým máme tu čest. *15* DS fantrotlík mi krade identitu. Ok, pojďme se pobavit...
  • muze tady nekdo promazat ty hlasy naklikany pres proxy? a uz by ste meli s tim hodnocenim neco udelat...
  • souls hry to su tie hry ako rezident evil kde su nedorobky a bugy povazovane za puzzle? a skill ?
  • a ty jsi asiat? *1*
  • jejdasek a delo asi teraz dostali infarkt, ked to zistili
    *1*
    ich genialna hra je v case hodnotena ako len obycajna arkada
  • leda tak k horšímu, třeba multiplayer mělo Golden Axe rozhodně lepší než DS *1*
  • ty budes asi IT vsak?
  • proste delo je kus vola, a k tomu primitivneho, to neries
  • Presne tak, spousta casualu si stezuje, ze je ta hra nevodi za rucicku :-).
  • Kdo je Gerald?
  • a?
    mas problem ci kramy?
  • vela sa za tych 25rokov nezmenilo co? :)
  • tak on ani Mario se neodehrává v Itálii pokud vim *1*
  • delO
    Co kdyby ses vrátil na PC tuning hádat s Predátorem jestli je lepší AMD nebo Nvidia. Na to ti tak +- mozkové závity stačí *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit