Přejít na výpis diskuzí
Akční RPG Mooncrest od bývalých vývojářů z BioWare si hodně bere ze Souls série
22.7.2015 | Adam Homola
118 příspěvků
-
ejha, a Gerald je co, poliak? *1*
-
a taky tam můžes jezdit na mountovi, další bod pro Golden Axe
jinak mi přijde, že i ti bossové jsou v obou hrách dost poobní (drak, obří rytíř) *1* -
jednoznacne, len neviem preco toho trolla co tu naklikava minusky to az tak irituje, ved G.A je vrchol v arkadovych hrach konca 80tych rokov
-
Já zas nevidím rozdíl mezi Mariem a Witcherem. V obou hrách ovládáte nesympatického Evropana...
-
samozrejme nam tie rozdiely z rukava vysypes hned teraz :)
-
Nevidet rozdil mezi GA a DS je jako nevidet rozdil mezi lopatou a bagrem. Ale i taci jsou mezi nami a jeste se tim chlubi :-).
-
Adolf Hitler hraje Dark Souls *1*
https://www.youtube.com/watch?v=yG9Fjh0LrE4
jo, to srovnání se starýma arkádama je trefné. Golden Axe jsme hrávali s bráchou ve dvou. Úžasná hra *5* -
bod pre Golden Axe *1*
-
v DS nemůžeš hrát za trpaslíka *1*
-
co je na kotuloch famozne? a na dialogoch ktore su vacsinou o
Ha ha ha, Bwahaha apodobne?
mam si najprv prestrelit frontalny lalok aby som pochopil tej genialite?
ci mi staci gamepad a musim pustit k vode svoju snubenicu? -
btw, tiez som 3x skusal na pc dark souls 2 a fakt nevidim v nom rozdiel od starej arkady Golden Axe
tazke su obidve, ale Golden Axe ma viac farbiciek
https://www.youtube.com/watch?v=J4tshJrkBw0 -
to nevysvetlis, to clovek musi zazit, a borci na games to zazit nechcu, lebo nemaju dohraty skyrim a witcher a souls :)
-
mačkání jednoho tlačítka na myši = Diablo. I přes svoji neskutečnou tupost je tato hra ve skutečnosti úžasně zábavná a návyková *2*
(hrál jsem teda jen ty první dvě)
turn-based tactical combat je třeba Divinity Original Sin, Baldurs Gate, NWN2, Pillars of Eternity -
takže abych tě shrnul. Všechny combaty jsou na hovno, jenom 20 let staré mačkání jednoho tlačítka na myší je skvělé. *15*
-
jsem rád, že bývali borci z Bioware kteří ještě uměli tvořit hry se inspirují famozní Souls sérii. Tahle hra by mohla být zajimá. Je sranda, že největší kritici Souls her jsou ti, co to nehráli nebo kterým hra pěkně nakopala anály *15* *15*
-
já mu jen ukazoval, jak je to nesmyslné
-
to bylo na akatoshe? doufám že jo, protože on s tím množstevním argumentem ve prospěch DS začal
-
Tuhle hru objevujes i po nekolikatem dohrani, ctyri hodiny jsou u tehle hry naproste nic :-).
-
což o to, já si taky myslim, že je Dark Souls dobrá hra, ale zas to nepovažuju za žádný zázrak, jaký z toho někteří dělají
jinak souhlas, NWN2, KOTOR, PTS, to jsou opravodvé klenoty herní historie -
Dokazes rozpoznat rozdil mezi obsahem videa a poctem fanousku, nebo ti to splyva v jedno?