Přejít na výpis diskuzí
Akční RPG Mooncrest od bývalých vývojářů z BioWare si hodně bere ze Souls série
22.7.2015 | Adam Homola
118 příspěvků
-
tvůrci z Bioware si ale očividně myslí, že je to dobrá hra, když z ní chtějí vycházet.
KOTOR a NWN2 (zejména datadisk Mask of the Betrayer, který je příběhově dost podobný Planescape Torment) jsou jedny z mých NEJ her, Jade Empire je taky skvělé.
Tak jsem fakt zvědav.
Akční RPG mi nevadí, ale málokdy mají dobrý soubojový systém. Soubojový systém TES her je prostě katastrofa, soubojový systém Witchera 3 je taky nic extra (i když lepší než TES). Jaktakž se to dalo překosnout v Kingdoms of Amalur. A docela dobrý soubojový akční systém měl Gothic 2
Soubojový systém v JRPGs jsou taky o ničem.
Jako nejlepší mi vychází turn-based combat založený na nějakých komplexních pravidlech jako třeba DnD - viz NWN2 -
a kdyby se hry hodnotily podle frustrující obtížnosti, byly by nejlepší hry všech dob Super Meat Boy, Dark Souls a Ghosts 'n Goblins, ještě že to tak neni *1*
-
nejsou to špatné hry, ve většině objektivních kritérií (příběh, grafika, rozsah, lore, mechaniky) strčí Souls hry do kapsy
-
RPG? Role Playing Game? Ne, to si musíš plést s Action RPG a Beat'em'up.
-
nahlášeno. zloděj avatarů...
-
Dark Souls jsem dohrál a mohu říct, že je to jedna z nejhorších her co kdy vznikly
-
*15* *15*
Aááá... už vytáhl můj ukradený nick a avatar, stačilo pár minut mého působení v diskuzi. Asi hodně praskají žilky. *15* Jen ať se admin pobaví, máme tu mrzáka. A rovnou nahlášeno, za kradení avatara. -
jsem fanda Areny a Morriwindu. Skyrim a Oblivon jsou shity...
-
No, opět se mi potvrzuje, že i kdyby Souls nebyla jen lehce nadprůměrná mlátička, tak strašnou bandu totálně zaslepených nekritických fanboyů si ta hra opravdu nezaslouží, To asi žádná hra, v tomto směru je mi Souls her skoro líto
-
Jak něco napíše a hned má 5+. Sociální troska... *15*
-
Troll more pls. Ufunny.
-
Dark Souls je famozní série a je to to nejlepší od prvního Kotor, co jsem hrál na poli RPG. Nic mě tak nepohltilo, jako právě Demon Souls, Dark Souls a právě Kotor. Bůh žehnej Japoncům za tento quest...
-
Lol. Kdyby se zpěváci hodnotili podle rozsahu, tak budou vždy nejlepší ti operní, což tak trochu nefunguje, že ano.
-
ty jsi fanda Skyrimu, že?
-
tak, to záleží zjevně na na hráčských schopnostech, jestli za 4 hodiny hraní umí udělat kotoul, nebo si všimne mizerného level designu (nevím, proč by neměl), nebo si všimne, jestli je ve hře crafting.. každopádně, všechny tyto mechaniky jsou ve hře přítomny od začátku, já se ptal na to, jestli je tam něco, co se ze začátku nedozvíš?
-
Koukám, že tady někomu opět praská žilka a tvrdě kliká. Líbí se mi, jak v každé diskuzi, kde se řekně jen jedno křivé slovo na DS, tak bez ohledu na to, jestli to je pravda a kolik lidí to říká, mají všichni -30 běhěm pár minut. Tipuju, že je to vydlabaný GGG, Alucard nebo Malleth. Takhle ze sebe dělat chudáka kvůli hře... *7*
-
Nevidis duvod, no a co? Koho to zajima. Opakuji, ze to neni hra pro kazdeho. Ja a spousta dalsich hracu ten duvod vidime. Ta hra neni v zadnem pripade tupa, prave naopak, je komplexni, komplikovana a nevodi hrace za rucicku. Famitsu dalo teto hre vysoke hodnoceni 37/40. Uspech neni nepochopitelny, ale zaslouzeny. Tak jako kazdy nedela vrcholovy sport, tak pro kazdeho nejsou vrcholove hry. Mas z te hry mindrak a vylevas si na ni detinsky vztek, to je cele.
-
*15* ty si něco představuješ, aniž bys to hrál, víš že jsi kouzelný trotl a troll?
-
" fanboyík" ty jsi gay panic?
-
To jako snad nemyslíš vážně? To jsem se dostal do pomocné školky nebo co? Za čtyří hodiny nevyjdeš z Undead Burg. Takže v podsatě nevíš nic o lore, o craftingu, o skvělém level-desingu, nenaučíš se bojovat, nepoznáš x dalších movesetů, po čtyřech hodinách v prvním Dark Souls pokud hraješ jako Knight neuděláš ani roll *15* atd....