Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no vidíš, když je arguemntování youtube videama irelevantní, tak proč ho používáš? ale hlavně, že jsme se na tom shodli
  • del0
    "že je lore geniální potrvrzují tuny videii na youtube"
    "já se bavím o obsahu těch videíí, ne o jejích počtech"

Takhle okatě si kálet do úst, že by DS fanboyík? *15*

A to pomijím, že i ten obsah je pořád věc názoru...
  • na ten lore jsem se díval na youtube. Spousta hráčů kritizuje, že ve hře nevíš kam jít ani proč tam jít, nic tam není vysvětlené, co děláš ani proč to děláš. Osobně si hloubku příběhu a lore té hry představuju asi jako v Diablu *4*
  • otázka by měla znít, jaké unikátní herní mechaniky ti ta hra za ty první čtyři hodiny neukáže a objeví se až později? co z herních principů za tu do dobu hra neodhalí?
  • To nevím, neposlouchám ji, navíc je to irelevantní, já se bavím o obsahu těch videíí, ne o jejích počtech. Jinak k té Miley. Jako fanda Axla Rose si pamatuji nedávno test, kde se hodnotila šiřka oktávy, kde naprosto dominoval právě Axl Rose a jestli mi pamět dobře slouží, Miley byla na druhém či třetím místě, takže možná to je dobra zpěvačka. *3*
  • aha takže hodinku jsi to hrál, pak jsi odinstaloval a pak hodnotíš lore, příběh, hratelnost. Není ti jako trapno? Můžeš mi říct, kam ses dostal? Já tam vidím mindráky z gamepadu a spoustu dalších mindráku ve tvé osobě.
  • pravda, moc dlouho jsem to nehrál. Hrál jsem to na PC - nejprve jsem musel stáhnout nějaký mod, který mi umožnil nějaké normální rozlišení obrazovky, pak jsem zjistil, že na klávesnici je to nehratelné, takže jsem si koupil gamepad. Gamepad však nesnáším, myslím že je mnohem horší než K+M. Hrál jsem to pár hodin a nějak mne to nenadchlo, takže jsem to odložil.
    Pak jsem se díval na různá videa fanboyů na youtube, všichni byli nadšení, ale nikdo nedokázal říct, o čem je ten příběh či v čem že je ta hra tak skvělá.
    Vlastně to mám ještě pořád na disku. Třeba tomu dám někdy v budoucnu šanci, až dohraju tituly, které jsou pro mne momentálně atraktivnější.

A těžkých her se nebojím. Kdysi dávno jsem hrával arkády jako R-Type, které byly založené na přesně tom samém principu jako DS, tj. naučit se, odkud vylézají nepřátelé, jak střílí, a jak je porazit.

https://www.youtube.com/watch?v=pVWtI0426mU
  • tak určitě, 500 milionů fanoušků Miley Cyrus na Youtube dokazuje, že je to dobrá zpěvačka *1*
  • Nechci ti pane Drizzt sahat do svědomí, ale z tvého nenávistného vykříku plného zloby, malichernosti a dalších věci usuzuji, že jsi to hrál opravdu ktátce a velice často jsi umíral, tak jsi to odinstaloval pln nenávisti a zloby. Kdyby jsi to hrál delé, tak se hru naučíš a rozhodně nebudeš umírat 50krát apod. nesmyslné číslo, pokud nejsi teda úplné jelito. O špatném lore a žádném příběhu nemusíme ani vést diskuzi, že je lore geniální potrvrzují tuny videii na youtube...
  • Vojta_Ilavsky
    “Souls je vynikajici herni serie, ktera stavi na hratelnosti a bez zastirani pohrda masovym casual hracem.“ Enough said.
  • Můžete si mínuskovat jak chcete, ale Dark Souls jsem hrál tři hodiny, takže jsem si obrázek udělal a jako fanda nejméně kýčovitého fantasy(Forgotten Realms), které je skoro bez klišé, můžu hodnotit příběh či lore i po třech hodinách...
  • jasně, my "casuals" a vy "hráčská elita". Nevidím důvod, proč hrát hru jen proto, že tě těžká, když je krom toho naprosto tupá. Famitsu (japonský herní magazín) tu hru v recenzi totálně sepsul, a teprvé po nepochopitelném uspěchu této hry na západě, změnil hodnocení.
  • hratelnost =/= opakování té samé činnosti 100x dokola
  • akorát to zprzní. Série souls je akční RPG určené pro gamepad.
    NWN a KOTOR jsou party RPGčka, kde člověk ovládá celou družinu. NWN bylo založeno na DnD pravidlech, KOTOR měl vlastní pravidla.
    U těch akčních RPG bude potřeba katastrofálně osekat RPG prvky jako vývoj postav, různé skilly atd.

každopádně se nechám překvapit.
  • Souls je vynikajici herni serie, ktera stavi na hratelnosti a bez zastirani pohrda masovym casual hracem. Samozrejme proto neni pro kazdeho a jak koukam, nekteri z ni maji i slusny mindrak :-).
  • ale jo, když vezmou Souls a přidaj do toho věci z NVW a KOTOR jako je příběh, RPG prvky nebo zajímavý svět a postavy a trošku vypilují bojový systém, nemuselo by to být zlé
  • https://www.youtube.com/watch?v=PMU41taZJLw
  • ta souls série je příšerně přehypovaný škvár - hnusná grafika, absence příběhu, tupý lore. Hra vyloženě pro masochisty, které baví chcípat, chcípat a zase chcípat, třeba 50x, dokud toho svého bosse neudělají. Je to hra založená za 30 let starých konceptech plošinovek ze starých arcade automatů, kdy taky bylo třeba naučit se pohyby jednotlivých nepřátel.

Naproti tomu ten KOTOR zní výborně. Jedno z mých TOP3 RPG všech dob - úžasný svět, příběh, lore.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit