Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo blizi se film, tak rychle vytriskat co z toho pujde ... nedelam si zadne iluze o tom co to bude za hra .
    • aaano aaano
  • Hairy_Ass
    Herní adaptace aktuálních filmů = odpad! Jediná výjimka byl Batman, ale ten se na přímé ztvárnění Nolanových filmů vykakal...
    • BAtman Begins existuje, ale jen na konzole...já ho mám na PS2 a musim uznat že to byla hodně dobrá hra...na způsob Arkham Asylum...podle té hry bylo taky Arkham Asylum vyrobeno
    • vlastik.plaminek
      A co Riddick? Je sice fakt, že vyšel už pár roků zpátky, ale pořád je to asi nejlepší herní zpracování. No a Batman naštěstí nemá s Nolanem nic společného.
      • Hairy_Ass
        Jo, na Riddicka jsem zapomněl. *4*
        • jindra.veliky
          treba Wanted Weapons of Fate byla taky povedena hra *4* a jeste me napada Aliens vs Predator
          • deridon
            Aliens vs. Predator (herní) nemá vůbec nic společného s tim filmových.. to nemluvim o tom, že ten filmový je až podprůměrný a hra (první a druhý díl) skvělá..
  • Tak nějak jsem doufal, že až Monolith seknou s FEARem a vyblbnou se na Gotham city imposters, tak přijde konečně nějaká zmínka o pokračování No one lives forever... a zas nic :-(
  • hmm by mě zajímalo.. jak dlouho tu hru vyrábějí..pač podle mě jestli s tím budou spěchat tak, aby to vyšlo téměř ve stejnou chvíli jako film ..bude to průměrná, možná až podprůměrná hra. radši kdyby to vydali tak někdy v červnu příštího roku ..ale jak řikám, nevím odkdy to vyvíjejí ;)
  • Proč? Proč? Proč neudělají něco co opravdu stoprocentně umí (také jinak- proč jim WB nedovolí udělat něco co opravdu umí) - NOLF3, ten by byl tisícinásobně zajímavější než Gotham city impostors a 100 násobně zajímavější než tohle. A narozdíl od GCI a Hobit rpg by to dle mého byla sázka na jistotu (alespoň co se kvality týká) protože v žánru FPS se vyznají a umí ho.
    • NonSuch
      NOLF je sice moje vubec nejoblibenejsi hra, ale co jsem tak cetl tak treti dil nebude, je tam problem s pravy, ktere jsou rozdelene z casti pod wb (monolith) a z casti pod fox interactive (puvodni producent nolfa) a ze by se tyhel dve souperici filmova studia dohodly je nepravdepodobne... na druhou stranu po vsech tech fallout 3 a syndicate a podobnych pokracovanich po 10 a vice letech je to mozna dobre...
      • Však jsem psal výše že je problém u WB. Co si ale myslím, dle mého není problém v "rozdělení práv" na NOLF, ale čistě a jednoduše v samotných WB. WB prostě nechtějí udělat pokračování NOLF. NOLF má totiž problém, je sice geniální, zábavnej, má potenciál pro inteligentní design a hratelnost a asi milion možností co zparodovat ale problém je že nikdy (což je pro mne naprosto nepochopitelné) nebyl nijak zvlášť úspěšnej. Z nějakého důvodu se prostě lépe prodávají hry jako je FEAR (ještě celkem dobrá hra byť už to není ono) a hry jako je GCI (velice nedobrá hra). Prostě tyhle hry mají větší prodejní potenciál i když nejsou tak dobré.

Věřím prostě že pokud by WB chtěli tak třetí díl klidně udělají a práva (pokud jim chybí) získají bez problému. Ale myslím že u nich není snaha je získat a udělat ten další díl. :/
        • NonSuch
          jo, to je vec druha...
    • Jednoznačný souhlas. Cate Archer ještě má hernímu světu co říct a na oznámení NOLF 3 čekáme už deset let. Doufám, že se jednou dočkáme.
      • Tak tak, ten žánr je nevyčerpatelnej stejně jako filmy o Bondovi :). NOLF je prostě geniální parodie na tyhle filmy a možností co zparodovat je díky tomu nespočet.

Nicméně kvůli WB se obávám že naděje na pokračování už moc není. Snad leda že by z týmu bývalého Monolith odešli původní tvůrci, založili nové studio, odkoupili licenci na NOLF a ještě sehnali peníze (kdyby vybírali na kickstarter tak jim rozhodně něco přihodím) ale taková šance je stejně minimální jako že by NOLF3 povolil sám WB.
  • Veskoslav
    Osobně:
    1. Na film jako takový se těším jako malé dítě. Spolu s filmy jako Avangers, Prometheus a 3. Batman jsou to mí letošní favoriti. Navíc Jackson ukázal, že Středozem je v jeho pojetí skoro dokonalá. Ale nikdy jsem nebyl fanoušek her k filmům....Většina dopadla tragicky.
    2. Studio, co dokázalo zabít sérii Fear dostalo toto? Další důvod se tomu vyhnout obloukem.
    • Fear pohřbili až Day 1. Monolith dělal jen první dva díly.
  • Gotham City Impostors se povedlo at si vase silena recenze rika co chce. Je to hra za 10E a hraje se to po vzoru COD s tim, ze je to vylepsene o nekolik zajimavych prvku. Pro odreagovani neexistuje nic lepsiho.

Jinak nevim nevim. Monolith ma zkusenosti s RPG prvky ve hrach (NOLF2 a Tron 2.0), ale ze by to vydalo na regulerni kvalitni RPG sotva. Je velka skoda, ze se Monolithu nepodarilo zustat nezavislym studiem. Ted by dostavali urcite lepsi nabidky a mozna by i ten NOLF3 mohl vzniknout (ale mozna taky ne).
  • Kr.Pa
    "Před Hobitem měli rozpracovaný projekt, který dost možná souvisel s filmovou ságou Batman, ale patrně nedostal zelenou a tak nikdy nevstoupil ani do vývoje"

nebolo to na games ? ten batman z 19. stol ?
  • A bude to jako film rozdělené na part 1 a part 2. S nemožností přenesení postavy.
  • To by mohlo nést celkem dobrou atmosféru :-P FEAR byl celekem atmosferický (jednička pochopitelně).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit