Přejít na výpis diskuzí
Akční trailer Warhammer: Vermintide připomíná, že zítra začíná invaze skavenů
22.10.2015 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Covece vesko ... klobouk dolu ... 50 nelibi za takovouhle smrtelne "nenavistnou" hlasku... to by neurval ani Štěpán v osmadevadesátym *15* Ne vazne, ja tyhle prujmy neresim, jen mi vrta hlavou komu musis tak moc lezet v zaludku ze si s tim da takovouhle praci *1*
-
No tak já patřím k těm, co jsou na ATI/AMD kartách v soukromé sféře už více jak 15 let. Nvidii bych si pořídil v případě, že bych 970 sehnal pod 7500, což nešlo.
-
Radeona? Jak jsi jen mohl!! nVidia master race!
Heh, ne, za 6k krásná cena, do toho bych snad šel taky, kdybych potřeboval novou grafiku =). -
Jelikož jsem měl možnost, tak za 6000 mám MSI R9 390X Gaming.
-
Navíc tady máš (alespoň podle článků, zatím jsem se k hraní nedostal) loot systém, takže to je takové first-person L4D diablo z Warhammeru... jestli tohle nezní skvěle, tak už nevím co =).
-
No ked valve nevie konecne vypustit nove L4D a napriek tomu ze som to hral uz aj preskinovane a VACSINU novych kampani vytvorenych uzivatelmi, uz ma to proste tak neberie. Takze som rad za hru v tomto style, aj ked o svete warhammeru neviem v podstate nic (ked uz tak WH40K). A rpg prvky su pre mna dost ozivujuci prvok...Takze myslim ze si len L4D fan ktory sudi hru bez toho aby si ju zahral ;)
-
Co sis pořídil?
-
JJ. Posláno, až budu mít, tak bude mi ctí, jak se říká, si pak zahrát:) Teď čekám na novou grafiku:)
-
Tak to bude Kelmain
-
Staci kdyz si predstavis trapslika, kerej uslysi zvuk narazeni sudu s Bugmanovym specialnim lezakem a v tu chvili predbehne i okapovyho bezce *3*
-
No takový sprintující trpaslík musí být neskutečná sranda:-D
-
Cus,
Ty bossove sou alternativy L4D - kupodivu :) Jeste je tam metac jedovatyho plynu - Wind Globadier http://vermintide.com/wp-content/uploads/2015/07/Globadier_Portrait.png, Rattling gunner http://www.vermintide.com/wp-content/uploads/2015/08/Ratling_Gunner_Featured.png dale jeste takovej smetak s tyci a obojkem , kerej te zacne tahnout nekam do pryc :)
Jako bonus tam je obdoba gnoma s pytlem z golden axe, kerej pred tebou utika a kdyz ho sundas tak mas ruzny bonusy :). Bojova havet so slusny parchanti, dou sundat jenom zasahama do hlavy a kdyz si nedas pozor muzes narazit na jednotku o OSMi vojacich, kery umej slusne zatopit *3* Jediny co me trochu chybi je nemoznost sprintovat na kratsi vzdalenosti, abys mohl lepe taktizovat pri souboji s bossama. -
Zkusil jsem tě najít, ale neexistuje tento uživatel.
-
Jo chystám se na to. L4D stále považuji za nejlepší co-op hru a pokud toto naváže, tak není problém! V ukázkách jde vidět, že jsou tam jak Okapoví běžci (pro neznalé elitní zabijáci Skavenů), tak klasičtí klanoví válečníci, zahlédl jsem tam i Bojovou havěť (větší, lépe vyzbrojení, elitní jednotky Skavenů) a na konci mě potěsil krysí lidožrout z továren klanu Tvůrců. Jak je to ve hře? Je i tam více nepřátel? Kdyby tam postupně přidávali jednotky Skavenů (moroví kněží, metače Chaotitu nebo bosse v podobě Šedých věštců) v jejich plné kráse, tak to bude maximální pecka:)
-
Kdyžtak si mě najděte na steamu (uživatel lhorigor - avatara mám Arthase). Můžeme pak dát nějaký premade.
-
No doufám že tě to bude duševně naplňovat.
Ale fanouška nemá každej a tak nemůže na kvalitu moc hledět. -
Az na tebe! http://cdn.meme.am/instances/32281387.jpg
-
Matchmaking tam mají slušnej a už jsem tam potkal i dost čechů - a všichni v klidu.
-
Taky jsem ho propagoval teď někde v nějaký diskuzi, kolego agente =D. Ale co, hry tam kupuju běžně a nikdy jsem neměl problém, tak co by ne.
Vermintide asi vezmu, WH her (který nejsou klonem na plants vs zombies a podobně) není nikdy dost, a first person melee akcí tuplem =)). -
Zaslepenej si! Ale ubozak jsem nikdy nenapsal!