Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Hoj,
    Budu vypadat jako, ze delam tomu kinguinovi reklamu jako tajnej agent, ale jestli to jeste nemas tak v soucasnosti je to k mani za cca 500 (http://www.kinguin.net/cz/product/201642/) s beta pristupem - kdyby si chtel parit jeste dneska :)
    Budu se tesit jeslti se tam nekde potkame bok po boku prosekavajicise davy krysaku *5*
  • nightborne
    Děláš mi radost =). Na betu jsem neměl čas, ale též chlácholím naději, že to bude zábavná záležitost =).
  • proč musí být všechno něcím nové, nebo inovativní..co na tom že se jedná o staré koncepty, které už tu byli. Pokud fungují, dobře se skloubí a hra funguje, je to přece super..Když vezmene skoro každou hru od blizzardu, vždycky je to jen kopie konceptů, které již přinesli před tím jiné hry, ale vždycky to ve výsledku funguje super a to jde. I kopírovat se musí umět..hrál jsem hodně v betě a můžu jen doporučit..ten pocit když se rozmáchnete obouručákem a zaseknete ho do hordy skavenů, jop, stojí to za to. Každá zbraň se hraje opravdu jinak, dává jinej "feeling". Jinak musíte časovat útoky s obouruční zbraní, jinak bojujete s one-hand apod. Classy jsou příjemně jiné (co mě dost zarazilo bylo když jsem z vysokého elfa přenul na trpaslíka a úplně se mi změnila perspektiva vnímání okolí).Na odreagování, v partě s kamarády určitě super zážitek..není to ale hra ála 8hodin denně měsíc..
  • Přesně jak říkáš.
    No můžeme být rádi, že to nebude hrát každej vocas. Zatím se dá hra skvěle užít a zatím jsem potkal jen jednoho člověka co kazil hru. A to reptáním a spamem.
  • Sr_Lobo
    Neni nad to si krasne podiskutovat, bez urazeni vit? Ale hlavne ze ja sem ten zaslepenej ubozak.
  • Ano ,odpoved hodna tveho IQ. *1*
  • Sr_Lobo
    http://img.pandawhale.com/92175-massive-facepalm-gif-Imgur-e8XZ.gif
  • Vidis! Zase to obhajujes jak maly Jarda. Zaslepenost! *1*
  • Taky to nebyla reakce na tebe ,ale na Svinu! Nauc se reagovat na spravne komenty ,thx. *7*
  • Sr_Lobo
    Nikdo netvrdi, ze je tam nejaka super invence, krome rpg prvku a levelovani, to tu meles porad jenom ty *15*
  • Sr_Lobo
    Tys furt jeste nepochopil, ze se nam na tom libi prave to ze herni styl je z L4D vylepseny o RPG prvky a nejakej loot plus je to hozeny do WH sveta. Co je v tom za zaslepenost ? Ne kazdej potrebuje novej herni zanr nebo ohromnej progress za kazdou cenu. Je mi jasny ze autori nemuzou rict na plnou hubu ze "akorat" ohnuli L4D, tak nevim co furt resis ?
  • A vcem je to tak nove ,tak skvele a inovativni? *6*
  • tohle není battlefront, který je jen zjednodušený battlefield, nesrovnávej nesrovnatelné
  • Prej na nic si to nehraje? Hraje si to na preskinovany left4dead a nenabizi to nic noveho! Nechapu tu zaslepenost fanousku Warhammeru. Uz se probudte! *7*
  • Tak tak. Na nic si to nehraje. Je to fajn rubanice.
  • Sr_Lobo
    Pro milovníky L4D a WH jasná volba *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit