Přejít na výpis diskuzí
Aktuality kolem donate programu Games.cz
29.3.2012 | Redakce Games.cz
80 příspěvků
-
Doufám, že přijede trol.diskuzni a jindra. Trol dostane po hlavě banovacím kladivem a jindra obří mínus na čelo.
-
-
No vytetované mínus na čele. No spíše L bych mu tam vytetoval:)
-
-
spíš omega pi omega. ne?
http://9gag.com/gag/3588117 -
Lulin?
-
-
Spíše Loser:)
-
-
-
Stacilo by aby se tam objevil troluv idol Vavra. Trola by z toho kleplo a byl by klid *1*
-
-
Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!
-
-
-
Hezka lokalita, ale vzhledem k tomu, že i v Praze bych se asi nedostala z bodu A do bodu B, tak nevim nevim...
-
-
no heled, jestli to je jediny problem tak rekni. naplanuju ti cestu nebo co ja vim te tam treba i zavedu pac dle mapy se tam clovek dostane bez problemu autobusem.
-
-
Díky za nabídku :) Ještě uvidim. Já si tak řikala, že když to bude v Praze, tak to nějak dam, ale tohle je lehce za Prahou...
-
-
neni zac. je to chvilka autobusem z konecny metra. nic hroznyho.
-
-
To bude jízda, s Dejmilí Hendrsoňovou! *5*
-
jak dělá xD
-
-
deti jsem mohl cekat, ach jo :\.
-
-
-
Mr.Anderson welcome back we missed you
-
-
Škoda je to z BRNA moc daleko.
-
-
Já bych vás i autem z Brna vzal, ale toho 5.5. mi to prostě nevychází. Škoda, pár lidí bych osobně fakt chtěl vidět *5*
-
Tak tak, mně stačí, že se do Brna musím každý den trmácet 70 kiláků do práce. *11*
-
Ze stejnyho duvodu se taky nedostavim, z Brna se mi tam kodrcat nechce. Idealni by bylo, kdyby ty automaty nalozili do maringotek a objizdeli republiku - ale je mne jasny, ze je to nerealny *7*
-
To víš, pragocentristi až za hrob...
-
-
Přispěju, jen pokud mi redaktoři dají další ze série neoprávněných BANů a Smutný zároveň napíše pokračování v rámci osobní tématické série "Jak jsem myslel, že SW:TOR bude best gejm in the world a nakonec nicht"! *5*
-
-
mm zas pro jednou příspěvek s 0 hodnotou na rozdíl od toho mého který je hodnotný vtom že poukazuje na význam toho tvého...
-
-
No ty vole, kdyz si predstavim, ze misto poslani penez Kickstarteru Wasteland 2, adventury od Doublefine nebo chystanému pro Dead State bych se ukliknul a prislo to games. Bych si namlátil.
-
Kdybyste radši konečně zaplatili korektora, aby vám opravoval ty šílené hrubky a překlepy vyskytující se v každém (!!!) článku. Můžete cpát prachy kamkoliv, ale dokud budete mít v článcích tolik chyb, nemůžete se s profesionální konkurencí vůbec srovnávat. Dětem je to asi jedno, ale vzdělaným lidem tyhle věci prostě lezou krkem, sorry.
-
-
Obsahem a kvalitou psanyho textu jsou games.cz daleko pred konkurenci. O jejich podcastu ani nemluve, ten zadnou konkurenci v podstate nema (ted kdyz je v kazdym dile nejakej specialni host se uz nechyta ani podcast hrej.cz) Ze se v clanku objevi jednou za cas nejaka chybka o kvalite nerozhoduje, porad lepsi cist zajimavej clanek s preklepem nez nudnej text bez preklepu.
-
-
Myslím, že konkurenci má, například podcast Indian TV.
-
-
-
Zdejším diskuzním trolům bych tam dal VIP vstupy *2*
-
-
jindra z oci do oci? :)))
-
-
souboj bedaru s kulatejma brejlickama
-
-
v bahně...
-
-
-
-
na cas! :)) nicmene doufam, ze ta sobota neznamena, ze muzeum nedostane zaplacino :D. nicmene tam budu moci byt jen ve dne, vecer uz mam neco domluveneho. ale rozhodne se pokusim prijet...