Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Smutné je, že po cca 10 hodinách v posledním DA jsem "docenil" kvalitu ME: Adnromedy. Pořád je to nejhorší díl ME série, který jsem ale konečně po letech dohrál. Šlo vidět, že v některých věcech se to téměř přiblížilo původní trilogii, abych si vzápětí zeptal sám sebe, proč proboha proč...

U ME5 nic nečekám. Může jenom překvapit.

• JohnyTheZik

Talent je v tomhle případě myšleno jako zaměstnanci viz např. talent pool. 

Do češtiny se to jako talent nepřekládá, protože to má mnohem silnější význam než v angličtině (talent je někdo vysloveně nadaný, v eng se tím pojmem označí i kvalitní uchazeč).

Tzn. pokud by se tahle věta překládala, tak lze použít např. "máme neuvěřitelné zaměstnance" nebo klidně "talentované zaměstnance", ale "máme neuvěřitelný talent (např. na vývoj her)" je blbost. Může to působit jako drobnost, ale není - obzvlášť, když na základě toho dělá Kuba v článku vtipy.

• Hidden

Vidim to stejne, u me se nejvice shodil s Anthem, kde bylo i z jeho vyjadreni docela zjevne, ze ho chce tlacit smerem live-service hry ala Fortnite (coz bylo dost mimo). Kdyz pak oznamil nejaky in-game event, ktery se sestaval jen z nejakeho efektu na obloze a par potvor a myslel si, ze z toho budou hraci na vetvi (protoze neco podobneho prece drive ve Fortnite stacilo) a hraci na to reagovali stylem "A to je vsechno?", tak bylo az komicke sledovat, jak se snazi situaci zachranovat. Anthemu je dost skoda, protoze mel velice dobry potencial, a kdyby reagovali svizneji se zmenami lootu, novym obsahem, atd. po vydani, mohli jeste leccos zachranit. Ale bylo to proste vsechno ve stylu "moc malo, moc pozde".

• Cože? 😂 Co jiného by to jako mělo znamenat? Považuji svou angličtinu za slušnou jelikož jsem v angličtině dohrál a rozuměl příběhu PlaneScape Torment a Disco Elysium, ale opravdu netuším jaký další překlad lze použít pro "we have incredible talent" než "máme neskutečný/neuvěřitelný talent" 😃

Rád se ale naučím nové angličtině a rozšířím své znalosti.

• (pořád ještě na úrovni nedělní školy oproti jiným platformám)

Ah, ano, jen kvůli Veilguardu jsem tu chytil dva bany :D

• JohnyTheZik

Překládat we have incredible talent jako máme neuvěřitelný talent a ještě si z toho na konci článku utahovat, je hodně slušná czenglish :D 

Standa Řezáč je hrdej!

• vidim to podobne

a otec (Casey Hudson) serie je uz kade tade cele roky..

Ako v dusicku stale dufam ze ME5 bude pecka  ale kedze Andromeda ukazala ze to uz nie je ono...tak vazne pochybujem o uspechu. Kiez by som sa mylil ale.

A po tom prehlaseni co dali, prve co ma napadlo : v akom stadiu teda ten novy ME je? A ak je v takom stadiu ze mozu cast zamestnoncov premiestnit inde resp. vyhodit. Je to velmi negativny pohlad. Nakoniec EA cele nove ME zrusi a bude hotovo.

• Lukyz

Jako největší hrozbou krom EA a úspor tam bude právě ten Majk 😅

• Mike Gamble – Připojil se k BioWare později, pracoval jako producent na Mass Effect 3 a DLC (např. Citadel, Leviathan). U Mass Effect: Andromeda byl hlavním producentem.
    • Preston Watamaniuk – Hlavní designér (Lead Designer) na Mass Effect 1, 2 a 3. Měl zásadní vliv na herní mechaniky, systém dialogů a příběhové volby.
    • Derek Watts – Umělecký ředitel (Art Director) u celé trilogie. Definoval vizuální styl Mass Effectu, včetně designu postav, světů a UI.
    • Parrish Ley – Hlavní režisér filmových scén (Lead Cinematic Director) pro Mass Effect 1, 2 a 3. Odpovídal za filmový střih, kamerové úhly a celkovou prezentaci příběhových sekvencí.

No uvidíme s čím nakonec přijdou, ale větší šance dávám teda novému universu Exodus.

• Připomíná to jízdu na mrtvém koni. Pro mě je Bioware v podstatě passe od Andromedy a Anthemu. U Veilguardu jsem v koutku duše doufal bláznovou nadějí, že se to zlepší, ale víme jak to dopadlo. 

Brečet kvůli nim nebudu, sami vsadili na špatné lidi a cpali do hry násilně témata rozdělující zásadním způsobem současnou společnost, takže to dopadlo jak se dalo čekat. Stačí si občas počíst zdejší vyhrocené diskuse (pořád ještě na úrovni nedělní školy oproti jiným platformám), takže zakomponovat tohle do hry a pak se divit, že to lidi nase*e je opravdu vrchol retardace.

Naštěstí pro mě se objevili OwlCat a další, takže kvalitní hry mám pořád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit