Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi blbost
    • Inquisitor
      Dalsi blbec
      • Je horší člověk co blbosti dělá nebo ten co mu na to skočí??? *1*
        • Inquisitor
          Já vim no, ale tentokrát mi to nějak nedalo:)
  • Po kratsi odmlce svela gameska co se mi trefila do vkusu. Na hratelnosti jsem neshledal nic, co by mi
    Nejak vadilo. Docela jsem se v nekterych situacich i zapotil. Nekdy davali zabrat. Jeste k tomu podle
    Stephenova romanu Pytel kosti.
  • to nejde bez steamu bez koupi?
  • spoock
    vadí mi, že není způsobu, jak se bránit přízrakům, když mi dojdou náboje, jedině co můžu je utíkat, což je dost dementní
    • deridon
      já si teda neumim představit, že bych na místě Alana, chtěl za každou cenu zabít uplně všechny co po mě jdou a jednoduší by bylo prostě vzít nohy na ramena a zabíjet jen, to co je doopravdy nutné..
    • rodneymckay
      no právě častý nedostatek nábojů a obava z toho, že zkrátka bez nábojů si proti nepřátelům ani neškrtnete dotváří tu pravou atmosféru. Při útěku se dá sem tam použít i baterka a protivníky tak částečně zpomalit. Ovšem pokud se jich na vás sesype víc, tak snad jen doporučuji utíkat a i v takovém případě to často končí smrtí. Zkrátka bez zbraně a střeliva není šance a v tom je to kouzlo. Jsem za to moc rád.
      • Me osobne je prave tato cast nejvice protivna ,proste hraju nejakou psycho thrillerovku tak predstava toho ze beham po lese a strilim jednoho drevorubce za druhym a jeste se musim soustredit aby me vubec nezabili a aby mi zbyli naboje mi dost kazi atmosferu a efekt cely hry.
    • Je to ubohé na to že v DOOM 3 jsme mohli mutanty umlátit baterkou :DDD
    • A co bys jako chtěl aby dělal? když ten přízrak má sekyrku nebo cep ? Když nemáš jak je zabít tak aspon dostaneš pocit strachu (beznaděje) kterej ta hra měla asi vytvořit ;) ,škoda že od třetí kapitoly to je moc akční ,ale jinak je hra super !
    • To je opravdu dementní, na druhou stranu, nikdy se mi to nestalo.
      • No je fakt že absence beznábojové zbraně je celkem divná. A je to i trochu škoda. Aspoň lopata by se hodila.
      • PreidaQ
        To třeba mě se jednou stalo, že bylo jasné, že nepřátele nedokážu ustřílet a musel jsem to proběhnout k nejbližšímu světlu. *3*
        • Tak já všeobecně jakmile bylo poblíž nějaké takové to pouliční osvětlení, tak jsem se bojům vyhýbal a snažil se k němu dostat co nejdříve.
          No a nakonec máš asi pravdu, vzpomněl jsem si, když jsem začal hrát ten přídavek Writer, tak v jedné pasáži jsem všechny náboje vystřílel a před posledními nepřáteli jsem musel utíkat.
  • Jak je to s HW nároky? Jak je to optimalizovaný?
    • yuri337
      Je to relativně nenáročný na HW. S místy, kde by se hra začala cukat jsem se nesetkal. Snad jen pár vteřin po loadingu občas doskočilo pár textur, ale nic hroznýho.
    • je to consolovej port, takze ti staci prumernej netbook
      • Díky, to jsem chtěl slyšet :)
  • Hej pokud se vám ta hra nelíbí a nedohrály jste jí tak to jako 2. Hra je moc fajne a většina hráčů ani nepochopí ani o co jde a někdo neví ani co dělat já to ze začátku udělal teda poprvé sem to udělal na nejtežší úroveň a teda musím i když to moc dlouho netrvalo (hra příběh) tak to bylo dost obtížné ale moc dobré Grafika dobrá hratelnost ještě lepší jen sem nemohl jednou nezjistit co mám dělat v lese *5* ale fakt jedna znejlepších hej vůbec. *1* To je můj názor ale moc doporučuju *3* jinak komu se to nelíbí tak ať si pr*** políbí *15* (bez urážky *3* )
  • Ta osmička je zaplacená:D vubec tam neni kriticky pohled:)
  • blahorodie
    *3* Top chuj , nasiel som noveho moderatora do relacie REPLAY *3*
    http://www.youtube.com/watch?v=r5vfJY0FwnQ
    • Na to video sem narazil pred tydnem a je to strasny ocas. Sem nebyl schopny sa na to ani dodivat.
    • BoB.2
      Ten chlapec je velkej tragéd ale snad z toho vyroste.
  • BoB.2
    Jinak doporučuju přídavky (The Signal a The Writer) tam trochu přituhuje.
    • v PC verzi jsou všechna DLC "included", včetně achievementů :)
    • To je pekná blbost. Signal je vice akční (což akční pasaže po dohrani hry už jsou absolutně nudné) A Writer sice odpovida na plno otazek ale je to zase vice takova plošinovka...

Spravně to kmenový redaktoři games označili jako zklamaní roku už na Xbox.

Vubec nechapu proč není ve hře zakomponovaný ohen. Styl vypravění na epizody je odkoukan od Alone in the dark 5....
  • Hral sem na gamepadu a v plne grafice. pokud mate radi zamotane scifi kde hlavni hrdina v jedne epizode odhali ze je svym otcem a v druhe ze to tak vlastne neni protoze je jen snem v hlave vesmirny zaby tak se vam zapletka bude libit. dalsi vec ja paradni grafika. to je tak vse. vetsinou naplne hry tvori prochazka z bodu A do B bez moznosti vyresit cokoliv po svem a naprosto nudna akcni slozka ktera ale bohuzel tvori 90% deni na obrazovce a jen natahuje herni dobu. ani hororem bych to nenazval. hral sem to vzdy se slucahtky a vecer a byl tam snad jeden lekaci moment. jediny co na me trochu fungovalo byla urcita hudba, ktera zacala hrat vzdy kdyz se na vas neco plizilo.. s takovou Amnesii bych to ale zdaleka nesrovnaval... zkusil sem jeste bonus epizodu ale je to jen typicke zplacane dlc... nejakej zblebt na zacatku o tom co se deje a za pul minuty uz zase strilite zombiky furt a furt dokola... kdyby tam byli logicky hadanky a nejaka moznost vetveni a volby dialogu na ukor strileni bylo by to lepsi
    • BoB.2
      Pravdu máš v tom že je to koridorovka jak prase, to mě ale nevadí jsem rad když nepříjdu o nic co si pro mě vývojáři připravili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit