Přejít na výpis diskuzí
Alfa verze DayZ prodala za první den 172 tisíc kopií
18.12.2013 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
reakce na: celoush@tiscali.cz
není.. jen se snažím vysvětlit, proč mají někteří fps nízká i když mají doma dělo -
Tak bohužel pro tebe, se servrem to nemá nic společnýho..
-
*1*
Pokud Bohemka z toho baliku neobetuje neco na novy animacni system a nezbavi se te tezkopadne stokrat zaplatovane vykopavky, kera je jeste z dob flashpointu, budes se na to divat i priste. Priserny pohyb postavicek je trademarkem Bohemky. O to vetsi ironie je, ze sama vlastni motion capture studio. *3* -
není.. jen se snažím vysvětlit, proč mají někteří fps nízká i když mají doma dělo
-
fps nemá vlivem serveru co padat... jako když se to děje všem, je to normální?
-
Zaklad hry tam je, chodis, objevujes, lootujes, zabijis nebo jsi zabit. V tom malem poctu, v jakem na tom zacali, je pomalejsi postup samozrejmy. Mozna si taky neuvedomujes, ze kupa veci co delali bylo v architekture a tyhle zkratka jen tak neuvidis. Samozrejme ze lidi uvazujici jako ty alfu nemaji kupovat a pak se vyhnou zklamani a potrebe to ventilovat na forech.
-
Bohuzel mas pravdu, kupa lidi nema poneti o tom,co je to alfa.
Vidi, ze to jde koupit, tak to samozrejme hned udelaji.
Pak zjisti, ze to je (bozemuj) nedodelane a zacnou prskat a nadavat, jaktoze jim tohle bylo prodano.
Fakt je mi Rocketa trochu lito, 100x upozornoval, at to lidi radeji nekupujou a pockaji,ale byl to predem prohrany boj.
Btw hateri a hlupaci obecne taky nevidi, ze delali velke zmeny v architekture hry.
Ti akorat vidi,ze ruka drzici sekeru je divne ohnuta, zombici glitchujou a hned maji penu u huby. -
Zombíkovo shnilé kiwi podáváme zásadně s dostatečnou dávkou antibiotik.
Přejeme dobrou chuť -
Neni zac, trole!
-
PS k bugům v této hře. Je to je alpha a je to Bohemia Interactive=hodně moc bugů.
-
Tady je prý i problém se serverem. Když nestíhá on, pak padají fps všem... ale to se těžko odhaduje na jakou šunku člověk leze.
-
S takovou sestavou na to zapomen aspon do doby než začnou pracovat na optimalizaci
Na požadavky co sou na steamu se ani nedívej žádný požadavky co uvádijou nejsou pravdivý -
žádnej stroj ti neutáhne Armu hraju 3jku multák s gtx780 a není problém padat na 20fps a to i když dám vše na low je to prostě nulová optimalizace
-
Nejde o ping... engine Arma je určen na něco jiného a přistupuje k tomu od začátku jinak. Arma série vždy vyžadovala vyšší výkon. Argument battlefieldem neberu... ten není přímá konkurence
-
Jednoduse, najdu jed nakrysy a posypu jim jidlo ... tim je otravene. Pripadne do nej dam projimadlo nebo prasky na utlum srdce ... hergo, jenom v kuchyni doma bych nasel minimalne dvacet veci jak otravit jidlo
-
Nebude to spis problem ve stroji? Ja hraval Armu Free na Low (respektive Low nastaveni Arma II) a jelo mi to bez problemu :D
-
kdysi jsem zaplatil za Armu2, peněz mi líto není to ne, ale je mi líto mulťáku, který mi vždy lagoval. A nemůžu říct, že bych se připojoval na server s pingem vyšším než 50. Můj net byl také v pořádku. Battlefieldy aj. mi vždy jeli bez problému, u nich taky zůstanu.
Moje zkušenost s enginem Army2 a 1. -
Kiwi příklad níže :))
-
Jak chceš otrávit jídlo ? - příklad ..
Jinak z jídla ve hře se můžeš otrávit .... někdo psal že snědl zkažené kiwi, dostal otravu a jelikož nenašel nic, čím se vyléčit, umřel. -
Když jsem včera sledoval stream eurogameru z hraní DayZ a viděl tu pokroucenou ruku jak drží sekeru, která zase střílí, hrozný pohyb v interiérech, prolínání postav zdmi, tak jen doufám, že se těch utržených 100 mega výrazně projeví na kvalitě a odstranění všech příšerností, který si jejich hry nesou už 10 let. Když už jak "slepej k houslím" přišli k slepicí co snáší zlatá vejce a byla by věčná škoda ji nechat v rozpadajícím se kurníku o hladu chcípnout, protože je jen otázkou času kdy konkurence DayZ obšlehne a dodá ho v normálním balení.