Přejít na výpis diskuzí
Alfa verze DayZ prodala za první den 172 tisíc kopií
18.12.2013 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
vies v com je problem, ze dnes je v mode vydavat same bety pre sirsiu verejnost, a tak nejak si ludia zvykli ze ta beta je uz nieco ako final, a alphu automaticky beru ako nieco, co bola kedysi beta, a potom sa stazuju ze alpha ma mnoho chyb, aj beta verzia je o chybach, a vzdy bude, keby chyby nemala, bol by to uz skor final
-
Maximalni pocet hracu bude 50, nebo planuji vic?
-
myslim ze kazdy kto ide do alphy, early access, a neviem coho musi pocitat ze tam budu chyby, bugy, nedokoncene veci, kto si mysli ze to bude uz final veriza je hlupak.....samozrejmeze chyby tam su, niektore mi vadia, niektore vobec, zatial ma to bavi a 24 ecok nebola az taka hrozna cena pre mna, to ze to ma chyby, co uz je to alpha, zoberte si take BF4, to je final, chyb a bugov je tam strasne vela, a vidite pytaju si za to ako vela :D
-
Jak je to náročný? Rozeběhne to tříjádro na 2.8 s radeonem 4870?
-
hmm, to otrávení by bylo gut :)
-
skoda ze tam nieje kanibalizmus :D dal by som v hre menej jedla aby ludia boli nuteni jest hracov :) a este keby tam bolo ze mozete otravit nejako jedlo ked viete za vas mozu okradnut tak otravite jedlo a ked vas zabiju tak zomru aj oni alebo sa tazko otravia :D
-
si sa mal poriadne vysrat a pit vela vody typicka otrava jedlo ....
-
A neplynou z toho nějaký bonusy do budoucna za tu cenu? Hlavně při vyřízení finální verze? Jako u Army?
-
Znamená to hezké Vánoce pro autory. Nic víc. Na poslední chvíli spatlaná alfa verze hry, která bude za půl roku hratelná a maximálně o 5 euro dražší. Férová cena by byla do deseti é, ale autoři zjevně vědí, co si ke svému fandomu mohou dovolit.
Nicméně jsem rád, že mi vaše investice dovolí si za čas zahrát počin odpovídající kvalitou velikosti vašich zahozených peněz a hodin života ztrávených v nehratelné hře. Díky! -
Nikoliv, az beta verze ma mit vetsinu hernich mechanismu.
-
hra v alfa verzi by měla obsahovat již většinu základních herních mechanizmů, měl by to být přeci jen nějaký základ. to u DayZ stále neplatí. bohužel. nebo ty máš snad pocit, že postupujou nějakou rozumnou rychlostí? tímhle tempem nebude beta ani do toho roka, uvidíš...
-
Je pravda že ta cena je vysoká, bohužel jak je vidět, poptávka je tak velká, že si mohli dovolit to udělat. Také se teď cítím trochu okradený, ale nezbývá než to respektovat.
-
Moje postava upadla po snězení shnilého kiwi do kómatu. Požaduji satisfakci!
-
Dalsi intelektual, ktery nema poneti, co znamena hra v alfa fazi *7*
-
jj vcera to asi hodinu blblo okolo osmej, potom to uz islo, inac servery su plne, a ked je nejaky prazdny za apr sekund sa naplni, treba skusat klikat na hociktore vzdy sa na niektorom niekto odpoji, vcera som sa najviac obaval toho, ze sme chceli hrat traja spolu, ci sa nam podari trom napojit na jeden server, a islo to hned, akurat kamosovi sa podarilo po 30 sekundach ked sa niekto odpojil, som zvedavy kedy vyjde inac prvy patch
-
díky ;-)
-
No tak hurá.
-
včera večer hodně lidí hlásilo, že jim výpis serverů nevrací nic (ani při kliknutí na internet nahoře vlevo)... šlo jít jen dle vlastní historie serverů nebo dle toho, kde jsou tvoji Steam přátelé. Ale po asi hodině už to bylo v pořádku.
-
servery su plne, ale napojit sa niekam mi nikdy netrvalo dlhsie ako 2 minuty
-
Gratulace.Jsem zvědavý na zahraniční odezvu. Zombie nejsou můj šálek, ale DayZ vybočuje po všech směrech. Nedávno jsem si koupil Flashpoint a první dva díly. A určitě investuji do DayZ, ale počkám tak půl roku, než se vychytají největší mouchy.