-
Autor recenze asi nehrál tu hru pořádně do hloubky, připadá mi, že jak je v recenzi napsáno "klasická akční adventura, která vybočuje z řady průměru jen opravdovými drobnostmi", to je opravdu hrůza. Ten člověk asi hraje jenom blbůstky jako "League of Legends" a u toho říká "nejlepší hra světa". Prosím nehateujte mě za tento komentář, ale určitě se mnou pár lidí může souhlasit.
-
lol u mad bro
-
Padej zpátky na 4chan.
-
Hru sem si koupila je užasná jen mam gamepad a nejde mi s ním hrát :/ pomůže mi někdo? naistalovaný ho mám dobře ale když s nim chci hrát nejde mi to ani v nastavení jiný hry mi s nim hrat jdou Poradíte?
*9* *9* -
Autor recenzie je obycajny chuj, az teraz som sa dostal k tejto hre a ta hra je proste skvela, pohltila ma jak uz dlho ziadna a autor napise, ze hra nedokaze udrzat... to je tak, ked recenzuju hru taki, co hravaju ine hry
-
Sws jak se ovlada giganticka Alice mne to ovladani nefunguje pls poradte ??? *9* *9* *13* *13* *13*
-
hraju tu hru na počítači je fakt suepr a pak mám roztáhnou destnik mackam e a porad nic pak jsem kdesi cetla ze musim caps lockem zautocit a az pak ale to taky nejde poradite mi?
-
nevite nekdo jak roslapnout to debil.i srdce kdys znicite tu vez ja to hraju na klavesnici a proste mi to nefaka zadnym tlacitkem muzete mi pls poradit ? Us mam pocit ze tu klavesnicu rozflakam *16* diky za odpoved *4*
-
Nehral autor náhodou na lahkej obtiažnosti? Hrám Hard a rozhodne nemám pocit že obyčajním rúbaním by som všetko pozabíjal.
-
hru jsem prave dohral a za sebe muzu rict ze hra si zaslouzi o dost vyssi hodnoceni nez v recenzi... nejvice bych podtrhnul leveldesign, ktery je proste uzasny, vyborna zvukova kulisa a hlasy postav, pribeh stavejici na klasicke alence, ale podstatne temnejsi a obcas i dost silenejsi... dale mezihry, ktere ozivi stereotyp, ktery by se u nekoho mohl objevit, autosave ktery funguje vyborne, nizke hw naroky a herni doba u me 12 hodin a myslim ze by slo jeste vice prochazet lokace a zdrzovat se... jedine co bych hre vytknul je spatny unit occlusion, ale vse vyse zminene tento nedostatek vynahrazuje... za me 8,5/10 s tim ze leveldesign je na dnesni dobu naprosto uzasny hranicici s umeleckym dilem
-
pockej az bude recenze na dalsi dil cod, ten tady dostane nejmin 12 z 10 *1* *1*
-
tlacitko "E" pro obranu destnikem lze pouzit pouze pri "zamereni se na nepritele" caps lockem ....
-
co je to ten aim mode??? mám pocit že nikde není *13* *13* *13*
-
já mám tu hru taktéž preš pc a pořád nemůžu přijít jak se ochríním tím deštníkem.. *16* tlačítko"e" mě né a né fungovat.. tak se chci zeptat jaká je ta další možnost když nastavení mi taky nejde na změnění jiného tlačítka *7* díky předem *3*
-
Tak, čerstvě dohráno a celkově výborný pocit, hru jsem si užil i přes spoustu bugů a problematických míst, kde jsem si myslel že ten mezerník vyrvu z klávesnice....Ale jinak je to fakt skvělý, muzika úžasná, atmosféra zvrácenýho Wonderlandu perfektní....Doporučuji zkusit...
-
Zmen nastavenia pre umbrella block z "E" na to co Ty chces.
Chod do %Alice_Madness_Returns_Install_Path%\Game\Alice2\AliceGame\Config\DefaultInput.ini a zmen premennu name na klavesu, ktoru chces Ty +Bindings=(Name="E",Command="TriggerBlock true | OnRelease TriggerBlock false")
Je to bug, ze nastavenia v hre nezmenia config v tomto pripade, ale nie je to nic co by sa nedalo odstranit. -
Yes,souhlas. ten styl je pecka :) ... bohužel jsem se osobně setkal s OBROVSKÝM množstvím bugů... nemůžu pokračovat v příběhu kvůli failu určité klávesy ovládání. trošku silné kafe.. doufám že EA si tohle pošéfuje ...
-
Ja som tiež akurát dohral druhú kapitolu a nemám zatiaľ žiadne výčitky. Toto som presne od tejto hry čakal. Krása. Ostatné kapitoly moje hodnotenie myslím nezmenia. Asi som moc ovplyvnený prvým dielom :D. Takto sa robia hry nadväzujúce na "slávne" série... Pekne potichu bez zbytočných odkladaní, reklám a všetkého čo takým hrám škodí :)
A ako sa pánovi recenzantovi nepáči zbieranie spomienok a "peprovanie" prasačích nosov s tým ja nesúhlasím. Tú hru určite neprestanem hrať kým je nebudem mať prejdenú na nightmare a všetko pozbierané na 100% :).
No idem pokračovať v tom šialenstve :) -
Zatím jsem si k tomu sednul jen na pár minut, hra je velmi podobná své starší sestře, ovšem grafická stylizace - to je něco přátelé. Hraje se to náramně, člověka to za malý okamžik vtáhne a kombinace hack n slash s klasickou skákačkou je jako u prvního dílu vynikající. Nikde žádné quick time eventy a podobné bláboly, prostě klasická neředěná hratelnost jak ji známe z dřívějška. Konzolovitost je bohužel na hře znát - hledat nastavení sensitivity myši pod Camera options mě fakt nenapadlo a to, že ve hře vyskakuje myší kurzor a drží se na obrazovce po celou dobu taky mluví samo za sebe - holt PC platforma už tak netáhne..
-
Prijde mi to jak puvodni Alenka. Stejne silena, stejne "ne zrovna pro vsechny" hra. Tahle nova jenom trochu trpi (trochu vic) svoji konzolovitosti, ovladani gamepadem tomu dava docela na prdel, zvlast pri mireni.